Zobrazit normální verzi : Spolupráce na otázkách demence a fks a neohlášený mod
# 1 "Rankoo" 1450 VALVE_0:0:1887455064
# 3 "e-boy wolfy" 1456 VALVE_0:0:1802375070
Takže fk v cele, pak si radily otázky není možné aby napsal 25 hnedka a hnedka spočítal kolik je tam cel jde to vidět že jsou kamarádi mají stejný řeči ve stylu L bot atd. a pak neohlášený mod když řekl že dá gangster a zapnul přestřelku a zabil nás hned v cele a pokud vím tak se radění trestá permou jak mě poučil pan fellow
demo: http://leteckaposta.cz/283676535
Ted nevím proč to demo nevidím od začátku v csku snad vám to půjde ale i tak tam něco vidím :D
JustDoItNigga
03-01-20, 16:58
Zdravím, demo téměř o ničem.
Žádný FK jsem na demu nepostřehl, otevřel cely, šli jste do boxu a následně byly otázky. Radění je velmi těžké prokázat, každopádně tenhle týpek měl pouze rychlé prstíky (5 na druhou, upe v pohodě), to s těma celama, bylo tam vidět, že simon si počítá cely, tak týpek použil mozek a došlo mu, že asi dá otázku na cely, tak si to spočítal dříve než on a pak už to měl jenom připravený.
Ikdyby se jednalo o radění (což se nejednalo), tak za to určitě není perma, jednalo by se pouze o nadržování.
K tomu modu, simon není povinný říci o který mod se přesně bude jednat, stačí oznámit, že bude mod. Jestli řekne jaký mod to bude je čistě na něm.
Jsem psal že se mi to nějak zkazilo tak aspon vím že to nevidíte ani vy...
Zdravím, demo téměř o ničem.
Žádný FK jsem na demu nepostřehl, otevřel cely, šli jste do boxu a následně byly otázky. Radění je velmi těžké prokázat, každopádně tenhle týpek měl pouze rychlé prstíky (5 na druhou, upe v pohodě), to s těma celama, bylo tam vidět, že simon si počítá cely, tak týpek použil mozek a došlo mu, že asi dá otázku na cely, tak si to spočítal dříve než on a pak už to měl jenom připravený.
Ikdyby se jednalo o radění (což se nejednalo), tak za to určitě není perma, jednalo by se pouze o nadržování.
K tomu modu, simon není povinný říci o který mod se přesně bude jednat, stačí oznámit, že bude mod. Jestli řekne jaký mod to bude je čistě na něm.
Použil mozek vyděl jsi jeho vyjadřování? a toho simone šlo vidět že to jsou kámoši který byli dohodnutý :), A nepříjde mi normální zabít hnedka když se otevřela cela s tím že řekne že dá gangster a zapnul přestřelku a hnedka nás zabil... Neříkej že to není demence ještě když blokujou při pp a hučí do mikrofon a nevhodně se vyjadřují a fk byl v cele pokud sis nevšimnul daný hráč i napsal fk
Nakladana Okurka
03-01-20, 17:35
Radění u otázek se určitě permou netrestá, na aim serverech radění přes TS atd. může být posouzeno jako WH.
Každopádně demo nebanovatelný
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.