PDA

Zobrazit normální verzi : Oldschool/classic - plánování srazu hráčů

NewRenoArms
16-01-20, 16:19
Zdar nějak jsem nemohl najít kde že se vlastně ten sraz řeší ... na pivo bych uřčitě rád přijel.. ted akorát se domluvit kde a kdy.. viděl bych to na únor a v brně.. Dejme tomu 21. února(tejden po vejplatě u mě) ... s tim že bysme se sešli v nějaký hospodě u nadráži někde v centru a pak se to dál vymyslí.. :twisted::twisted:

Pelargos
16-01-20, 17:19
Myslím, že to bolo presunuté dole do offtopicu ale zrejme to už niekto zmazal.

NewRenoArms
16-01-20, 21:58
masif ted psal že radši v ostravě sraz.. podle mě aby se ty lidi sešli tak se nastaví jedno pevný datum a kdo bude moct si udělá volno.. ale když to dáme na pátek tak snad by to mělo bejt ok.. až se vrátim z hor tak to pořešíme za tejden..

Britny
16-01-20, 23:22
Pořád to neházejte mezi cs servery, to snad každý chápe, že srazy se mají řešit v offtopicu, kam to taky patří. Zde se řeší jen věci jen okolo daných serverů. Přesunuto

Nakladana Okurka
17-01-20, 18:09
Teď ste si to posrali a Britny nepřijede, ikdyž má Ostravu za rohem :D :D

Masif
18-01-20, 20:44
Čest
No já se k tomu vyjádřim lehce.. Původní příspěvek, který jsem samozřejmě myslel dobře a pořád myslim, byl smazán na moji žádost. A to z důvodu mého nekonečného neumění chovat se opilý na veřejnosti ( i když "virtuální") a psaní debilit.. No lepší už asi nebudu.. NEMĚNÍ to nic na tom, že reno to probudil.. Jsem pro vymyslet něco rozumného pro většinu uživatelů a hráčů.. (pořád) prostě se mi smek v ten den řemen,,, sorry :D
Takže kde a kdy by se to dalo vymyslet co řikáte? :)
Ostrava nezní zle...

JustDoItNigga
18-01-20, 22:32
Ostrava je špatný nápad

Nakladana Okurka
19-01-20, 02:16
Ostrava je špatný nápad

Dekuju a Kopr vzkazuje ze je to fakt kravina

Masif
20-01-20, 18:24
29.1 bude malej sraz ´ve středočeský vesnici Dubečno... zatim: masif, rum (wh), styles

DodiStyles
20-01-20, 19:50
Od 28.1 bude Styles v Městci Králové (ano MK :) ) takže ženy z cska které chtějí penis - jste VÍTANÉ !!!

Rumicek
21-01-20, 10:36
Styles pokud se budeš chovat jako dobytek tak ani nejezdi masife ty jsi vitan ale Filu nech v MK :D
Teda ještě aby Verča zajistila chatu