Zobrazit normální verzi : Undead
Uz som sa to chcel dlhsie opytat .... V schopnostiach undeada je na serveroch WAR3FT znizena gravitacia a je v schopnostiach aj napisane ze pri pade z vysky sa vam neubere HP... No to nieje cela pravda... pri skoku z normalnej plochy na plochu ktora je v tej istej rovine sa vam neubere hp.... ale pri skoku z plosiny ktora je vysie ako miesto dopadu sa vam ubere HP ... Ma to tak byt ? Mohlo by sa to zmenit, ze pri padu aj y vyssieho miesta by sa neubrali hp ? Dakujem za odpoved..
Abych pravdu řek, tak tohle jsem nikdy nezaregistroval. Nikdy mi to HP neubralo. jasně někdy jo, ale to už fakt byla ku****** výška kdy na to prostě ani ta snížená gravitace nestačila.
nehovorim o velkom strateni hp ... ale tak 30 HP ... pokial fakt velka vyska aj 60 HP...
Asi nemas 10lvl na udeadovi.
Slab the Killer
04-05-12, 12:33
Ne, je to tak třeba na ratsfabi, tam když skočíte dolů tak jak psal Destiny vám ta nízká gravitace fakt nestačí a ubere to tak 20-30 hpček. (a to mám na undeadovi 10 lvl.)
Kup si item socks a nebude ti nic ubirat.
Apach na undeadovi mam pomali 3 miliony expu ... a ratsu ked skocis ti to ubere aj viac ako 30...
Ale ja som sa iba pital ci to tak ma byt ja to necem riesit ako sa tomu vyhnut ....
No asi to tak ma byt, ale to ja nevim, pac s udeadem, na kterym mam o mega vic expu jak ty a to tam uz tak casto nehraju, nelezu tam, kde se nesmi. Assault_lol je vyjimka, kde se da jit na strechy po zebricich, ale ja z nich dolu neskacu. Jdu si pro rukojmi a ne pro kill :).
Keď si dáš /skillsinfo u undeada, tak ti tam napíše že môžeš skákať vyššie, nieje tam nič že ti neodoberie nikdy HP
Undead Scourge
1. Vampiric aura - vrátí se vám část životů, které jste ubrali nepříteli (10%, 20% nebo 30% podle levelu skillu)
2. Unholy aura - běháte rychleji než ostatní, se všemi zbraněmi jste stejně rychlí
3. Levitation - sníží se vám gravitace, takže skáčete výš a nezraňuje vás pád z výšky
4. Suicide Bomber - při smrti nebo použití ultimate vybuchnete a zabijete nepřátele blízko vás
Čo si hovoril ?
moc to řešíš :D prostě neskákej z lednice na rats :D
To čo som napísal. To čo mi vypíše pri undeadovi, keď v hre dám /skillsinfo ...
Kasphi zas sa mi do toho montujes ? :D a inak nemam rad rats ... priam neznasam tu mapu ...
Jak montuju? Dáváš to do dotazů a tak jako zkušený hráč ti odpovím :D
skuste si zahrat HnS a naucte sa skakat ;-) mne na rats nevezme aj ked skocim s bloodom z chadnicky na zem :-) treba len vediet ako jumpnut :|
jn traf rebrik a mas po probleme :D
pfff rebrik :-D to tam skacu iba low :-D skus skocit na tu zltu srandu a surfom spomalit a dole :-D ak sa netrafis tk dead :-D
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.