Kaprikcze
03-03-20, 17:27
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 276320)
[AMXBANS] Mas 2 dnu, 23 hodin, 58 minut a 19 vterin do vyprseni BANU
[AMXBANS] autoid: '303890'
[AMXBANS] Duvod banu: 'absolutne nevhodne chovani'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < KaPr_ >
[AMXBANS] Tvuj nick: KaPr_
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:1926812539
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1926812539
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 85.207.44.5
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 85.207.44.5
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < Baruska >
[AMXBANS] Server: csko.cz | Jailbreak 7 mini (jail_funny2)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
Kicked by Console: Tady mas BAN. Zkontroluj konzoli proc !!!.
Takže :) v první řadě nechápu že já nadával a dostanu ban na 3 dny..ale ctcka jmenem Luki,Sandman.. kteří davali MFk při hvd...a neschopnost simonovat se neřeší :) nevím jak dlouho si adminka ale jestli nerozeznáš neschopnost což by u Luki rozeznal každej blbec.. tak jakoo ok :D ale nadavky rozeznas.. :) Velice spravedlivý systém :) Za nadávky ban na 3 dny --- ale za --- MFK,neschopnost,fk při hvd .... NIC :) :) budu rád za vyjádření dalších adminu :) shrnutí: Za mě nespravedlivé EDIT: proč hráč sisula dostal ban na den a já na tři? když nadával také? (A není to na Admina Nuuu.da!! nevím proč to tam je..je to na Baruska)..absolutně nechápu její spravedlnost..
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 276320)
[AMXBANS] Mas 2 dnu, 23 hodin, 58 minut a 19 vterin do vyprseni BANU
[AMXBANS] autoid: '303890'
[AMXBANS] Duvod banu: 'absolutne nevhodne chovani'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < KaPr_ >
[AMXBANS] Tvuj nick: KaPr_
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:1926812539
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1926812539
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 85.207.44.5
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 85.207.44.5
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < Baruska >
[AMXBANS] Server: csko.cz | Jailbreak 7 mini (jail_funny2)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
Kicked by Console: Tady mas BAN. Zkontroluj konzoli proc !!!.
Takže :) v první řadě nechápu že já nadával a dostanu ban na 3 dny..ale ctcka jmenem Luki,Sandman.. kteří davali MFk při hvd...a neschopnost simonovat se neřeší :) nevím jak dlouho si adminka ale jestli nerozeznáš neschopnost což by u Luki rozeznal každej blbec.. tak jakoo ok :D ale nadavky rozeznas.. :) Velice spravedlivý systém :) Za nadávky ban na 3 dny --- ale za --- MFK,neschopnost,fk při hvd .... NIC :) :) budu rád za vyjádření dalších adminu :) shrnutí: Za mě nespravedlivé EDIT: proč hráč sisula dostal ban na den a já na tři? když nadával také? (A není to na Admina Nuuu.da!! nevím proč to tam je..je to na Baruska)..absolutně nechápu její spravedlnost..