ZombieBot
14-03-11, 22:20
Ahojte,
mám servery kotelny moc rád, dobře se na nich hraje, a taky je tu super komunita.
Ovšem někdy se tam objeví nějaká ta lamka, které dělá bordel, že? :)
K mojim nejoblíbenějším serverům patří Zombie a Deathrun, na, které tímto příspěvkem žádám o práva.
Na zombie serverech bych chtěl nahradit Schumiho, a na Deathrunu taky nějak moc adminy nevídám, maximálně Syriuse nebo Luccu a je to tam pak hrozný, když tam někdo spamuje, zdržuje apod.
No, teď něco o mě.
Jmenuji se Michael, je mi 22 let a bydlím v Praze.
Counter-Strike hraji cca 3 roky (z toho rok na steamu, protože sem si pak dal pauzu, reinstaloval kompa a zapoměl údaje na steam, a e-mail už byl zrušen).
Nyní mám nový steam, takže s tim by doufám neměl být problém.
Můj steam: vondrus882
Před dvěma lety jsem vystudoval střední průmyslovou školu zaměřenou na informační technologie.
Nyní se živim jako profesionální PHP programátor.
Zkušenosti a AMX mám, byl jsem hlavní admin na portále GameCity.sk, před tim, než mě a mého kamaráda zradili.
Stížnosti na mě nebyli, a myslím, že jsem vždy hráčům vyšel vstříc.
Kontakt na mě:
Takže doufám, pokud mě přijmete mezi sebe, že si budeme rozumět. Ale myslím, že ano. :)
Tak to je snad vše, co jsem chtěl napsat.
Předem děkuji za odpověď.
S pozdravem
ZombieBot
mám servery kotelny moc rád, dobře se na nich hraje, a taky je tu super komunita.
Ovšem někdy se tam objeví nějaká ta lamka, které dělá bordel, že? :)
K mojim nejoblíbenějším serverům patří Zombie a Deathrun, na, které tímto příspěvkem žádám o práva.
Na zombie serverech bych chtěl nahradit Schumiho, a na Deathrunu taky nějak moc adminy nevídám, maximálně Syriuse nebo Luccu a je to tam pak hrozný, když tam někdo spamuje, zdržuje apod.
No, teď něco o mě.
Jmenuji se Michael, je mi 22 let a bydlím v Praze.
Counter-Strike hraji cca 3 roky (z toho rok na steamu, protože sem si pak dal pauzu, reinstaloval kompa a zapoměl údaje na steam, a e-mail už byl zrušen).
Nyní mám nový steam, takže s tim by doufám neměl být problém.
Můj steam: vondrus882
Před dvěma lety jsem vystudoval střední průmyslovou školu zaměřenou na informační technologie.
Nyní se živim jako profesionální PHP programátor.
Zkušenosti a AMX mám, byl jsem hlavní admin na portále GameCity.sk, před tim, než mě a mého kamaráda zradili.
Stížnosti na mě nebyli, a myslím, že jsem vždy hráčům vyšel vstříc.
Kontakt na mě:
Takže doufám, pokud mě přijmete mezi sebe, že si budeme rozumět. Ale myslím, že ano. :)
Tak to je snad vše, co jsem chtěl napsat.
Předem děkuji za odpověď.
S pozdravem
ZombieBot