Zobrazit normální verzi : Navrhy
Co pridat /top15 s tym, ze by bol rank podla levelov?
Hera "daredevil" by som odstranil. Pokial tam bude, tak bude takmer nemozne spoznat hraca s WH.
Kick hracov zo spectate po urctiom case by nebol od veci.
ja bych poprosil buyxp a nie ten daredevil mi poriadne pomaha... nemam sound lebo mam nieco so zvukovkou a na novu nemam... a da sa rozoznat kto WH ma a kto nie btw to neblika z t spawnu na ct... a j aj ta topka by bola ppc ;-)
Hrace to ze spectu kickne za 2 minuty asi, ale porad se napojujou dalsi z ostatnich serveru (presmeruje je to, kdyz jsou afk, jinak by server nebyl plny).
Snad nebude vadit, když to napíšu tady, ale dnes bylo na serveru 13:13 hráčů. Na mapě rats_fabi není místo na spawn, a tak to killovalo.
E: ještě mě napadlo neudělat další server. Asi je na to brzo :happy:, ale zájem o to je, a tak se do budoucna možná stejně bez druhého neobejdeme.
potom ano.. teraz este nie..
Co keby sa u batmana miesto flashu a smoke dostal dgl na zaciatku kola?
nedostane, lebo je to moc "silny" :) a flash je pekne otravny, pisal som to uz pred par dnami ho zrusit u batmana..
naco dgl :-D full ammo do gun (iba ak je nejaka) namiesto flashu a smoke :)
Musia byt leveli na MENO ?
Ja by som navrhoval aby nemiesto hp co je za betmena bolo, ze ked budete padat tak mozete letet ako na padaku
Měl bych návrh třeba pro ty co mají VIP, aby měly třeba o 10% víc expů za kill, aby to VIP trochu na každém serveru mělo trochu větší výhodu.
A můj druhý návrh, třeba že by se daly lvly kupovat :D cena okolo VIP a třeba 30kč za lvl :D. Trochu šílenější nápad :D.
OP.. non-vip hraci by mali strasne velku vyhodu a co sa tyka lvlou kupovat, tak k tomu sa radsej nevyjadrujem.. popripadne by som dal 1 level 300kč ;)
jasne a do tyzdna tu to vyzera ako na gayshites... hrac nemoze mat take vyhodi ked ma vip ze ten co vip nema ho vobec neda.. levely kupovat nie ! a inak uz je bonus xp +20% :)
PwReD By Chelsea
27-07-12, 13:57
Nelíbí se mi zbraň Ak47 s granátem, když defusuji bombu, vždy se najde nějaký CT dement, který mě vystřelí pryč, dělá to tak pořád hráč " Like a Boss"..
VIP mají bonus xp už pár měsíců, viz http://csko.cz/?strana=vip
navrh bych dal aspon rank a top10 podle killu a fragu :] to bych chtel ale ne ze by jste to pak oddelaly jako z Furienu LoL :D
brat brata
12-08-12, 20:04
buyxp cez internet no co napisat ... nejaky zufalci sa najdu ale bolo bz to zbytocne lebo uz je kazdy 2 hrac lvl 20+
killer-savage
20-08-12, 20:10
co pridat dalsie vyhody pre vip?
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.