Zobrazit normální verzi : JB - strašná demence, zabíjení v celách
fanta VALVE_0:0:1168794029 CZ
demo - http://csko.cz/dema?UPD=cyzELg1v
Potvrdzujem 3 killi na začiatku kola v zavretej cele.
JustDoItNigga
13-03-20, 16:22
Zdar, je důležité ale zmínit, že se NEJEDNALO o Free killy, byly to pouze povolené, ale zbytečné fragy. Týpek byl sám u CT a několikrát tam řekl "přestaňte boxovat", a oni se tam furt řezali zuby nehty.
Toto bych určitě neřešil banem.
Takže demence a zabíjení v celách by jsi nebanoval?
JustDoItNigga
13-03-20, 17:00
Docela by mě zajímalo, co vidíš pod pojmem "demence", mně třeba přijde dementní, že hlásíš každou ptákovinu.
Zabil cca 3 hráče v cele, kteří boxovali jak pominutí, přičemž jim asi minimálně 3x řekl, ať neboxují. Sice to byly zbytečné fragy, ale nebyly to Free killy. Toto by se nebanovalo ani in-game, pokud by to nedělal neustále.
Děláš z komára velblouda.
Nakladana Okurka
13-03-20, 17:24
Takže demence a zabíjení v celách by jsi nebanoval?
Co to je zase za názor? Pokud budu sám u CT a budou Téčka dělat vzpoury a pak nebudou plnit príkazy, tak je s naprosto ledovým klidem fragnu i v zavřený cele
Nigga s tebou si psát to je největší můra, Okurko tvojí odpověd jsem trocha nepobral, admini banují za to, že někdo fraguje v celách pokud vím a vykašlete se na to, radši to lockněte - https://banlist.csko.cz/ban_details.php?bid=276630
E Bílej králíku nigga, proč asi hlásím takový "ptákoviny", protože než tam dojde admin, jestli vůbec, tak to nejčastěji leavnou
Grakon2702
13-03-20, 17:42
Co to je zase za názor? Pokud budu sám u CT a budou Téčka dělat vzpoury a pak nebudou plnit príkazy, tak je s naprosto ledovým klidem fragnu i v zavřený cele
Už od nepaměti platí, že je fragování v cele považováno za zbytečné fragování (je to zakázané). Byla o tom diskuze v admin, trial, či spešl fóru (nevím, kde přesně, už je to dávno).
Jinak za samotné fragování v cele bych dal maximálně přesun.
Nakladana Okurka
13-03-20, 18:07
Už od nepaměti platí, že je fragování v cele považováno za zbytečné fragování (je to zakázané). Byla o tom diskuze v admin, trial, či spešl fóru (nevím, kde přesně, už je to dávno).
Věř mi, že pokud nastane situace, kterou sem popisoval (sám u CT, vzpoury, atd.), tak mi jsou nějaký diskuze u šípku.
e: někdo to jinak zkrátka uhlídat nejde, samozřejmě je jiná situace, když je 5 CTcek a někdo fraguje v celách, to bych pak klidně i banoval
Chudák fanta, sám jde k CT - nikdo mu tam nepomůže, když dělají vzpoury, nikdo ho neposlouchá a když je zabije, je ještě nahlášený a jeho první ban je zákaz na 3 týdny n1
Nakladana Okurka
13-03-20, 18:23
Chtěl sem se zrovna foloweda zeptat, jestli byla někde jiná stížnost na něj, protože jestli je ten ban na základě týhle stížnosti, tak je to docela úlet.
Grakon2702
13-03-20, 18:41
Věř mi, že pokud nastane situace, kterou sem popisoval (sám u CT, vzpoury, atd.), tak mi jsou nějaký diskuze u šípku.
e: někdo to jinak zkrátka uhlídat nejde, samozřejmě je jiná situace, když je 5 CTcek a někdo fraguje v celách, to bych pak klidně i banoval
To já chápu, že to uhlídat nejde, jenže pak vznikají konspirační teorie o tom, že je to povolené a mezi hráči se šíří rychle. To pak, když někdo jiný vysvětluje, že je to zakázáné, tak je odpálkován tím, že to viděl dělat admina. Pak si z nás jako AT dělají hráči srandu, že si děláme, co chceme, navzájem se bráníme, nedodržujeme pravidla, které jsme si sami zavedli a máme v tom bordel.
JustDoItNigga
13-03-20, 18:48
Nevím co tu řešíte přátelé, ten hráč na základě této stížnosti nemůže dostat ban, to je vše a můžeme lock.
E: Followed zřejmě banoval na základě Kacova vyjádření, které bylo velmi irelevantní, je třeba informovat Followeda aby danému hráči udělil unban.
Banoval jsem an zakladě spešla, pochopil sem to jako mfk v celách. Ban ruším, nejaký trest mu dejte někdo z adminů, kdo to viděl.
E: sry franto MB
Stejně jak byla pouhá diskuze ve spešl foru o přejíždění a kam se to až dostalo. Prostě v základních pravidlech je, že mají poslouchat příkazy Simona at jsou třeba na palmě. Já měla kola, co sem dávala vězně v celách a tam měli být u zadní stěny a to nás bylo více CT. Nikdo neřekl ani prd, tady chudák je sám u CT a je jasný, že to neuhlídá třeba a dělají mu vzpoury a naschvály, tak se to snaží nějak eliminovat a pokud ho neposlouchají - má je právo zabit, aji v té cele. Zbytečný frag by byl, kdyby mu tam někdo boxnul a on ho hned zabil, ale jestli jim to říkal několikrát, tak to asi zbytečný nebude.
E: Upřímně toto bych taky nebanovala, už z hlediska mého vyjádření. Ani bych mu nedala přesun, spíš mu mohl někdo jít k CT pomoct. Kdybych to brala, že tam s ním hraji, tak k těm CT jdu a neužívám si na jednom chudákovi jen vzpoury, to nemůže snad nikoho bavit.
Rozumný argument Britny, lock
Grakon2702
13-03-20, 21:37
Stejně jak byla pouhá diskuze ve spešl foru o přejíždění a kam se to až dostalo. Prostě v základních pravidlech je, že mají poslouchat příkazy Simona at jsou třeba na palmě. Já měla kola, co sem dávala vězně v celách a tam měli být u zadní stěny a to nás bylo více CT. Nikdo neřekl ani prd, tady chudák je sám u CT a je jasný, že to neuhlídá třeba a dělají mu vzpoury a naschvály, tak se to snaží nějak eliminovat a pokud ho neposlouchají - má je právo zabit, aji v té cele. Zbytečný frag by byl, kdyby mu tam někdo boxnul a on ho hned zabil, ale jestli jim to říkal několikrát, tak to asi zbytečný nebude.
E: Upřímně toto bych taky nebanovala, už z hlediska mého vyjádření. Ani bych mu nedala přesun, spíš mu mohl někdo jít k CT pomoct. Kdybych to brala, že tam s ním hraji, tak k těm CT jdu a neužívám si na jednom chudákovi jen vzpoury, to nemůže snad nikoho bavit.
Narážím konkrétně na pravidlo pro CT č. 19: Dozorcům je zakázáno fragovat, zabíjet zbytečně hráče (Příklad: běžte k bočním stěnám boxu). Tím se myslí i to, když má vězeň příkaz "puštěná klávesnice", Simon musí tolerovat to, když se hráč pohne jen o malý kousek.
Co přesně se považuje za zbytečné fragování, bylo řešeno na poslední poradě adminů z roku 2018. Všechny změny, na kterých jsme se dohodli, jsem sepsal do threadu Porada administrátorů a spešlů 29.4.2018 - změny, dohody a upřesnění (https://csko.cz/forum/showthread.php?63647-Porada-administr%E1tor%26%23367%3B-a-spe%9Al%26%23367%3B-29-4-2018-zm%26%23283%3Bny-dohody-a-up%26%23345%3Besn%26%23283%3Bn%ED)
Cituji: "6. Simon musí tolerovat menší porušení jeho příkazů -> pokud vězeň poruší nějaký jeho příkaz nebo zákaz tak, že nikterak neovlivní průběh hry, může ho Simon upozornit pouze hitnutím. Pokud bude vězeň nadále takhle porušovat Simonovy příkazy a zákazy, Simon má již právo dotyčného zabít."
Vím, že ještě nějakou dobu před tím jsme řešili fragování v celách, už si však bohužel nepamatuji, kdy a kde. Pokud by někdo něco našel, tak to někam postněte. Vím, že jsme se domluvili, že fragování v zavřených celách je zakázáno a je bráno jako zbytečné fragování -> což spadá i do všeobecného pravidla pro CT č. 19.
Chápu, že časem může dojít ke změnám. Stejně, jak ses zmínila ohledně toho přejíždění. V roce 2017 jsme se dohodli, že se to trestat nebude, že je to povolené. V posledních dnech na základě stížností na niggu jsme otevřeli diskuzi o zákazu přejíždění. Mně nejde o to, jestli to je povolené, či nikoliv. Já jsem otevřený jakýmkoliv změnám. Pokud se dohodneme společně, že bude fragování v celách opět povolené, no problem, budu to dodržovat. Mně jde o to, ať jsme v tom jako admini jednotní. Ať jeden neříká, že je to povolené a druhý ne. Protože zmatek v tom pak budou mít hlavně hráči a admini budou mít více práce s vysvětlováním.
Takže můj návrh zní takhle. Buď to budem všichni bez výjimek dodržovat, což bude platit v jakémkoliv případě (i pro Okurku), anebo se dohodneme na změně v pravidlech. Ale ne, že jedni to budou řešit tak a druzí onak.
V těch pravidlech, ale prostě nikde není přesně napsáno "zákaz zabíjení v uzavřených celách" že ste zase nějak domluvili mezi sebou a nedali to ani nikam je přesně to, proč vznikají tyhle témata a problémy na JB. Upřímně v tomto případě se nejde ani domluvit přesně, maxímálně se to může řešit individuálně. A přesně tohle je ten individuální případ, kdy CT je samotné a nemělo šanci proti více věznům a několikrát je napomínalo a neposlechli, tak byli zabiti = což si vlastně sám odůvodnil, že není zbytečné fragování, protože neposlechli. Pokud on otevře celi a dá příkazy, tak 100% to skončí tak, že umře a bude to každé kolo. Musí se na to dívat i z tohoto hlediska.
Já spíš doporučuju nechat pravidla jaké jsou - pokud vězeň neuposlechne Simona i při více varování, at je kde je, tak má právo ho Simon zabit. Jestli se dá do pravidel, že bude zákaz zabijení v celách a Simon dá příkaz, aby neboxovali a neskákali atd, tak vlastně oni si v těch celách můžou co chtějí, když je tam nemůže zabit, za porušení příkazů, které dal na začátku hry. Tohle snad zní logicky..
Grakon2702
13-03-20, 22:11
V těch pravidlech, ale prostě nikde není přesně napsáno "zákaz zabíjení v uzavřených celách" že ste zase nějak domluvili mezi sebou a nedali to ani nikam je přesně to, proč vznikají tyhle témata a problémy na JB.
Já si pamatuji, že se to řešilo na fóru a že jsme se na tom jako admini nějak oficiálně domluvili, jen je to už dost dávno a nevím, kde a kdy to bylo. Proto jsem to už roky takhle dodržoval a napomínal hráče za fragování v celách.
No já si to ani nepmatuju, protože jak jsem psala, oni by si tam mohli tak dělat co chtějí a to mi přijde trochu nelogické - aji když by bylo více CT a bylo by open a daly se příkazy a oni by je nemuseli dodržovat, protože kill na celu neplatí. Takže jak říkám, spíš bych to řešila jen individuálně. Jestli by byl sám, jak je ted a nezvládal to - že bych toto pravidlo dala pouze pro jednotlivce. Ale nesměl by toho zneužívat zase no.
Co se týče tohoto případu, tak já bych ho nebanovala, protože i vím, jaký to je být sama u CT. A prostě několikrát byli upozorněni, tak měli smůlu.
Hale, nechcete si to vyříkat jinde? buď to lockněte nebo ho zabanujte ne, na to máte forum AT atd, jen jako můj názor
Hale, nechcete si to vyříkat jinde? buď to lockněte nebo ho zabanujte ne, na to máte forum AT atd, jen jako můj názor
Tak myslím, že to k tomu patří vyjádření proč ho třeba nezabanovat, pokud to někdo nevidí jinak, tak napíše důvod, než někoho zabanovat a pak řešit jeho žádost o UB, protože se o to zase musí starat admini, ty už ne. Tak je to jedno.
Dělejte si co chcete, množte se a chill :D
Ok, tomuto zatím ban nedáme a poradíme se znovu v AF. Pak dáme vědět teda.
LOCK
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.