PDA

Zobrazit normální verzi : Music

Buran
14-03-20, 09:48
Zdar chlapci a baby.
Mňa napadlo, že na Jailbreaku, keď je schovka, tak sa spustí hudba a je to zaujímavejšie, tak by sme mohli pridať hudbu aj na HVD, prestrelku, spartu a gangster mód, aby sme to troška oživili.

Moje nápady :
HVD - We speak no Americano - Yolanda be cool & DCUP
Prestrelka - Feed me - High Noon
Sparta - Dejavu - Initial D
Gangster mod - Imagine dragons - Believer

Buran

Enjoy
14-03-20, 12:52
I když tě "tak strašně nenávidím" tak to není špatnej nápad, i když bych radši jiný písničky třeba při spartě a při Hvd mi to taky moc nesedí

Buran
14-03-20, 13:06
HVD - Loreen - Euphoria alebo ROAM - Bloodline
Sparta - Linkin Park - In the End

Alebo ty navrhni, akú pesničku preferuješ.

Enjoy
14-03-20, 13:24
Na jedné mapě, při konci kola je tahle písnička od Linkin Park takže to asi ne, počkej na ostatní co na to řeknou a pak se můžeme bavit o písničkách

Aldom
15-03-20, 18:05
No proč ne.. akorát se to po jednom/dovu dnech oposlouchá a přibude dálší příspěvek na fóru, který bude žádat zrušení/změnu těch písniček. :D

Na SHARK MOD bych hodil kdyžtak tohle (https://www.youtube.com/watch?v=-bIVL7KAsvk) :D když už mi ten matrix nechtěj hodit jako samostatný mod :cray:

Buran
16-03-20, 11:28
Tá pesnička na shark mód neni zlý nápad, celkom sa mi aj páči :yay:
Počkajme na vyjadrenie druhých, čo na tento nápad povedia.
+ ešte keď vravíš že za deň/dva sa to odposlúcha a budú chcieť zmeniť pesničky, tak prečo to nebolo u pesničky/music na schovke?
NoHate

Aldom
16-03-20, 12:58
Schovka dle mě není tak častá a tak jsou lidi rádi aspoň za nějakou písničku :yay:
Ale jako jo :D třeba jsem jen moc pesimistický.. já osobně mám rád písničku ve schovce jen do chvíle, než CTčka začnou hledat, pak to je trash :D

Buran
21-04-20, 09:54
Nikto sa už neozval, tému môžte locknúť.

LANGER
21-04-20, 10:06
Zdravím.

Nepridával by som k týmto daným módom absolútne žiadnu pesničku, ktorá by v nich hrala, ale ani hocijakú inú.
Za mňa Nie.

Bastien
21-04-20, 13:20
Za mě to není špatný nápad, může se to někdy zkusit a uvídme, jaký to bude.

Giussepe
21-04-20, 14:36
I na schovce je ta pisnicka otravna. Ale jsem klidně pro, tam nějaky songy pridat, za predpokladu, že by nějakym prikazem sli okamzite vypnout.

Buran
23-04-20, 11:50
Alebo ma napadlo že by sa pridalo ako MVP :D
Bol by si vezen a zabil 3 CTčka s tým, že vyhráte kolo, tak by sa zobrazilo hore - MVP Buran, zabití : 3 Cts + vlastná hudba
( Hudbu by si si príkazom mohol mutnúť, že ju nechceš počúvať )

Hudba :
The Verrkars - EZ4ENCE
Pulp Fiction - Surf Theme
High Noon - Feed Me
Star Wars song - I have high ground
Darude - Sandstorm
Minecraft music disc - Mellohi

Možno som napísal úplnú blbosť xd... Len ma to tak napadlo...

Buran
20-05-20, 20:07
Už to neni potreba riešiť, tak by som poprosil o lock.