Zobrazit normální verzi : Music
Zdar chlapci a baby.
Mňa napadlo, že na Jailbreaku, keď je schovka, tak sa spustí hudba a je to zaujímavejšie, tak by sme mohli pridať hudbu aj na HVD, prestrelku, spartu a gangster mód, aby sme to troška oživili.
Moje nápady :
HVD - We speak no Americano - Yolanda be cool & DCUP
Prestrelka - Feed me - High Noon
Sparta - Dejavu - Initial D
Gangster mod - Imagine dragons - Believer
Buran
I když tě "tak strašně nenávidím" tak to není špatnej nápad, i když bych radši jiný písničky třeba při spartě a při Hvd mi to taky moc nesedí
HVD - Loreen - Euphoria alebo ROAM - Bloodline
Sparta - Linkin Park - In the End
Alebo ty navrhni, akú pesničku preferuješ.
Na jedné mapě, při konci kola je tahle písnička od Linkin Park takže to asi ne, počkej na ostatní co na to řeknou a pak se můžeme bavit o písničkách
No proč ne.. akorát se to po jednom/dovu dnech oposlouchá a přibude dálší příspěvek na fóru, který bude žádat zrušení/změnu těch písniček. :D
Na SHARK MOD bych hodil kdyžtak tohle (https://www.youtube.com/watch?v=-bIVL7KAsvk) :D když už mi ten matrix nechtěj hodit jako samostatný mod :cray:
Tá pesnička na shark mód neni zlý nápad, celkom sa mi aj páči :yay:
Počkajme na vyjadrenie druhých, čo na tento nápad povedia.
+ ešte keď vravíš že za deň/dva sa to odposlúcha a budú chcieť zmeniť pesničky, tak prečo to nebolo u pesničky/music na schovke?
NoHate
Schovka dle mě není tak častá a tak jsou lidi rádi aspoň za nějakou písničku :yay:
Ale jako jo :D třeba jsem jen moc pesimistický.. já osobně mám rád písničku ve schovce jen do chvíle, než CTčka začnou hledat, pak to je trash :D
Nikto sa už neozval, tému môžte locknúť.
Zdravím.
Nepridával by som k týmto daným módom absolútne žiadnu pesničku, ktorá by v nich hrala, ale ani hocijakú inú.
Za mňa Nie.
Za mě to není špatný nápad, může se to někdy zkusit a uvídme, jaký to bude.
I na schovce je ta pisnicka otravna. Ale jsem klidně pro, tam nějaky songy pridat, za predpokladu, že by nějakym prikazem sli okamzite vypnout.
Alebo ma napadlo že by sa pridalo ako MVP :D
Bol by si vezen a zabil 3 CTčka s tým, že vyhráte kolo, tak by sa zobrazilo hore - MVP Buran, zabití : 3 Cts + vlastná hudba
( Hudbu by si si príkazom mohol mutnúť, že ju nechceš počúvať )
Hudba :
The Verrkars - EZ4ENCE
Pulp Fiction - Surf Theme
High Noon - Feed Me
Star Wars song - I have high ground
Darude - Sandstorm
Minecraft music disc - Mellohi
Možno som napísal úplnú blbosť xd... Len ma to tak napadlo...
Už to neni potreba riešiť, tak by som poprosil o lock.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.