Zobrazit normální verzi : [ archivace 5.5. ] Blaznivej Saman --> Troppe
Vypis z konzole:
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 276856)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] autoid: neni
[AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < Blaznivej Saman >
[AMXBANS] Tvuj nick: Blaznivej Saman
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:703261932
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:703261932
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 178.209.143.223
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 178.209.143.223
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < Troppe >
[AMXBANS] Server: csko.cz | dust2 only 2
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] ================================================
Kicked by Console: Tady mas BAN. Zkontroluj konzoli proc !!!.
Kicked : Tady mas BAN. Zkontroluj
Poznamka:
Ahoj, tu jsi byl nahlašený, počkej na vyjádření ostatních adminu
https://csko.cz/forum/showthread.php?70563-D2-2-Balznivej-Saman-WH
Naznaky tam su, ale naratal som na oboch demach dokopy max tak 2 casy...a to je pre mna malo...
E:
Ahoj, i v tom dalším demu, které sem dal Pelargos, je pár pěkných časů.
Hanbo a Anakine, podívali byste se prosím i na výše zmíněné demo? Případně bych poprosil i někoho dalšího.
cekujem....
E: mrknul jsem na to další demo. Najdou se tam některé momenty, které jsou zajímavé, ale pro mě málo. Asi jsem moc opatrný.
suhlas s Tomom, ale to je mozno preto, ze uz obaja mame viac zim prezitych...opat su tam naznaky, opat tam 2 jasne casy vidim, ale stale je toho pre mna malo...
pls o check dalsimi adminmi, nech chalan vie verdikt co najskor...
E:
4 jsou za cheat, 2 jsou za čistou hru. Mrknul by na to ještě někdo další prosím?
troppe, takto by som to nevidel, vsetci sme za necistu hru,len mne su tie dema malo...
anakin_pok
20-03-20, 19:16
Já jsem tam taky nenašel dost na ban.
E: mrknul jsem na to další demo. Najdou se tam některé momenty, které jsou zajímavé, ale pro mě málo. Asi jsem moc opatrný.
Demá som síce nekukal ale pamätám si ho z hry. WH tam určite je, už na základe jeho pohybov a vyhýbaniu sa určitým stretom s nepriateľom. Snažil som sa ho tiež točiť ale po asi 3 pokusoch a zabitých 10 minútach som to vzdal, pretože v hre nejak neexceloval a nešiel vyslovene po "obdĺžničkoch". A výsledok by bol zrejme rovnaký ako teraz a väčšina by napísala, že demá sú nedostatočné. Ale za WH si stojím.
E: prikladám ešte jedno demo od hráča, ktorý založil hlásenie: http://csko.cz/dema?UPD=6P62kryM
Ahoj, i v tom dalším demu, které sem dal Pelargos, je pár pěkných časů.
Hanbo a Anakine, podívali byste se prosím i na výše zmíněné demo? Případně bych poprosil i někoho dalšího.
Kouknu to, nemáte někdo nějaké časy už vy co jste to koukali, abych to nemusel projíždět celé?
Kouknu to, nemáte někdo nějaké časy už vy co jste to koukali, abych to nemusel projíždět celé?
Je to krátké, v každém demu je 1 kolo. Stačí, když se mrkneš na demo "blazen" a "samnn".
4 jsou za cheat, 2 jsou za čistou hru. Mrknul by na to ještě někdo další prosím?
E:
troppe, takto by som to nevidel, vsetci sme za necistu hru,len mne su tie dema malo...
Promiň, špatně jsem to napsal. Nechtěl jsem, ať to takhle vyzní. Jinak teda: 4 jsou za ponechání banu (teď už 5), 2 jsou za unban.
http://csko.cz/dema?UPD=RuU2WQRE
movement horsie ako ja a to je co povedat...tvari sa ako profi hrac, ale je to lama strasna....urcite s tym nehra prvy raz a vie ako sa cheater lahko odhali, tak si dava pozor, ale sleduje hracov a hlavne sa uhyba granatom... sem tam mu aj predstrel ujde... :D
Matis hlavne ze ty ses vybornej,s nicim nehraju a jestli jste tam neco videli tak to byla nahoda nikde jinde ban nemam tak nechapu co tam teda vidite.
Osobně bych pro ban shromažďoval více dem, ale pokud je třeba rozhodnout na základě tohoto, tak se přikláním k WH.
..
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.