PDA

Zobrazit normální verzi : Žádost o práva na jb

Enjoy
27-03-20, 21:00
Zdar,chtěl bych si požádat o práva na jb a tohle není žádnej joke :D myslím to úplně vážně. Už tady hraju celkem dlouho, jsem dost "známej" hráč řakl bych. Hlášení mám tak akorát hlásím
převážně na web ale i přeš ! a taky adminům na steam. Mod ovládám dobře schopnosti s admin menu upřímě moc nemám, ale co není může být. Nemám problém poradit hráčům když si
neví rady. Ve hře používám svůj nick Enjoy a ani si ho nebudu obvykle měnit.
Rád bych věděl taky důvod k proti, dík

Můj Steam - STEAM_0:1:469549678

Folowed
27-03-20, 21:32
Jen to ne :D enjoyi, nedokážu si tě představit ani jako zámečníka, natož admina. Si v klidu hráč, zustanme u toho.

Enjoy
27-03-20, 21:40
:D :D :D Jak myslíš

Bager258
27-03-20, 21:56
Ja som kľudne za. Dá sa mu spešl a ukáže čo je v ňom. Nikdy som s ním nemal problém a dosť mi hlási, pýta sa na veci a podobne, nikdy som s ním nemal problém.

Enjoy
27-03-20, 21:58
Díky Bagr :)

Fellow
27-03-20, 22:01
Za mňa určite nie. Pokiaľ ostaneš hráčom bude to lepšie pre nás aj pre hráčov aj pre teba.

Enjoy
27-03-20, 22:09
To je jenom tvůj názor, dík

Britny
28-03-20, 04:13
Já musím souhlasit, bohužel ses mi za poslední čas neosvědčil jako někdo, kdo by mohl patřit do našeho týmu a to už i myslím ty zbytečné zakládané témata proti Niggovi a neustálé navážení se do mě, že jsem jeho ochrana nebo co, když o ničem si netušil, to snad mohl vědět jen Samco co se děje a to mě utvrdilo, že sem prostě nepatříš (upřímně na hlavu si srát taky nenechám). Takovou rivalitu v AF vidím nerada a určitě ji nechci nějak podporovat, nám už tady stačí Kopr s Grakonem. Takže promiň, PROTI.

Enjoy
28-03-20, 13:16
V pohodě, díky za vyjádření

Koprakek
23-04-20, 12:21
Vůbec netuším co proti mě a Grakonovi má tady paní Britny... my dva vycházíme na jedničku.

K žádosti? Já bych to možná i zkusil a když už bys byl přijat, byla by to hoooooodně dlouhá cesta ze spešla.

Nakladana Okurka
23-04-20, 12:42
Aktivní je, hlásí.
Souhlasím s Koprem

LukosSenpai
23-04-20, 13:00
Ja súhlasím s okurkou a koprom.
Neviem či mam od niekoho viac hlasení ako od Enjoya, zároveň je dosť aktívny na forku a vie sa tu orientovať čo je tiež +. Tiež si myslím že ked by dostal pro od Samča tak sa ukáže ako spešl či na to má alebo nie.

Enjoy
23-04-20, 13:32
Moc vám děkuji chlapci :D až mi slzička ukápla, Kopr věřím že by to tak i bylo a byl bych za to i rád kdybych zůstal spešlem delší dobu

Grakon2702
27-04-20, 01:02
Aktivita každý den, zkušenost s módem, obrovská hromada hlášení přes !, spoustu hlášení na fóru. Já si myslím, že bys potenciál měl, ale co se mi nelíbí, tak je tvá minulost ohledně chování. Měl jsi tady pár žádostí o UB, u kterých se jednalo o nevhodné chování. Nejsem si úplně jistý, co by s tebou udělala práva, nemám z toho dobrý pocit. Asi bych počkal ještě půl roku (spíše rok). Zatím proti.

Enjoy
27-04-20, 01:08
To si od tebe moc cením, už od minulé žádosti bych rád řekl, že csko stále hraju pro zábavu a vždycky budu a ano, měl jsem pár unbanů,trochu víc :D měl jsem divný období, to můžeme kdyžtak pořešit v pm jestli by jsi měl zájem

Samco
14-06-20, 17:55
Situácia na prijatie momentálne nie je stále vhodná, ako na strane žiadateľa, tak na strane AT. Pokračuj však rozhodne naďalej v aktuálnom fungovaní, máš to do budúcna sľubne našliapnuté.