Bastien
13-04-20, 13:38
Zde se můžete vyjádřit k nově přidaným 3 mapám na JB.
Village:
+Přijdou mi tam atrakce jednoduché, lasery lehčí než na Community :D, bludiště lehčí než na Skynet :D, vodní skákání lehké, bazén lehký, fotbal lehký? :D, surf
+Guna a vesta v cele
-surf dobrý na bugování se při teleportu na začátek :D. Když jsem se napojil, tak zrovna při přestřelce tam byli buglí.
Není špatná.
Sandcity:
+Není to špatná mapa, dobrá na útěky a vzpoury. :mml:
+Atrakce nejsou špatné.
+guna, ke které se dá dostat skokem z trampolíny
+granáty v cele
-Zbrojka, když se podívám, že jiná mapa s tímto typem zbrojky zmizela, jestl kvůli tomu nebo ne, nevím, prostě se dají bugovat zbraně při některých módech, přemýšlím, zda nezmizí taky. :gg:
Není špatná, ale zda vydrží, to nevím.
Heights(zde jsem byl jen krátce 1 kolo a podíval se pak na ní v singlu):
+Atrakce nejsou špatné
-Zbrojka, když se podívám, že jiná mapa s tímto typem zbrojky zmizela, jestl ikvůli tomu nebo ne, nevím, prostě se dají bugovat zbraně při některých módech, přemýšlím, zda nezmizí taky. :gg:.
Nevypadá špatně, ale zda vydrží, to nevím.
Village:
+Přijdou mi tam atrakce jednoduché, lasery lehčí než na Community :D, bludiště lehčí než na Skynet :D, vodní skákání lehké, bazén lehký, fotbal lehký? :D, surf
+Guna a vesta v cele
-surf dobrý na bugování se při teleportu na začátek :D. Když jsem se napojil, tak zrovna při přestřelce tam byli buglí.
Není špatná.
Sandcity:
+Není to špatná mapa, dobrá na útěky a vzpoury. :mml:
+Atrakce nejsou špatné.
+guna, ke které se dá dostat skokem z trampolíny
+granáty v cele
-Zbrojka, když se podívám, že jiná mapa s tímto typem zbrojky zmizela, jestl kvůli tomu nebo ne, nevím, prostě se dají bugovat zbraně při některých módech, přemýšlím, zda nezmizí taky. :gg:
Není špatná, ale zda vydrží, to nevím.
Heights(zde jsem byl jen krátce 1 kolo a podíval se pak na ní v singlu):
+Atrakce nejsou špatné
-Zbrojka, když se podívám, že jiná mapa s tímto typem zbrojky zmizela, jestl ikvůli tomu nebo ne, nevím, prostě se dají bugovat zbraně při některých módech, přemýšlím, zda nezmizí taky. :gg:.
Nevypadá špatně, ale zda vydrží, to nevím.