Zobrazit normální verzi : [ archivace 16.4. ] mmmmmmm --> Madrfakr
Vypis z konzole:
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Zabanovan adminem Madrfakr.
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Duvod: 'ok'
[AMXBANS] Delka: '1 den'
[AMXBANS] Tvoje SteamID: 'VALVE_0:0:5906813'
[AMXBANS] Tvoje IP: '89.177.61.82'
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, napiste zadost o unban na foru www.csko.cz
[AMXBANS] =======================================
Poznamka:
Dekuji. Nauc se hrat, Madrfakr.
Nemusíš děkovat. Neustálá provokace a otravování hráčů. Pár dní zpět si za to již potrestán byl. Ode mě UB nedostaneš.
Alespoň si odpočinu, naberu síly a za 2 dny to tam přijdu vyškolit. Já nevím, co všihcni proti mě mají. Vždy jim píšu, ať se ode mě učí a nikdo se zatím nezlepšil. Buď jsem špatný učitel, nebo prostě z hovna diamant neudělám, že jo. To zrovna nepatří tobě madrfakře, ty jsi ještě v rámci mezí slušný hráč, ale ti hráči z LGD to je nemehlo vedle nemehla. A to ted nemyslím nijak zle, to je jen pouhý fakt. Někdo jim to konečně musel říct, protože hrát několik let jako MIRECKSC a být úplná nula po tolika letech, to chce vážně velkou dávku trpělivosti.
Na serveru často vídám posměšky a hate na klan LGD a jejich komunitu. Já osobně s nimi žádný problém nemám a ani nevidím důvod proč Ty by si ho měl mít. To že neoplývají hráčskými dovednostmi a skillem je přeci úplně irelevantní. Oni se tou hrou baví, každý den se tam sejdou a tráví spolu čas. Proč Ti záleží na tom jestli jsou nemehla a proč chceš aby byli lepšími hráči? Provokace jde vždy z Tvé strany. Jestli chceš těžší protivníky, tak choď na server 1, kde zpravidla bývá hra těžší. To, že schválně vyhledáváš jejich přítomnost na serveru jen dokazuje, že Ti jde o cílenou provokaci. Odpočiň si a vrať se moudřejší.
E: důvod upraven v banlistu
Přepiš důvod na normální prosím tě. Takto se bude špatně dohledávat, za co ten ban vůbec byl.
Důvodem mého banu byla má reakce na neustálé obtěžování ze strany klanu LGD. Slovní nadávky, vyhrožování, že dostanu po papuly, psaní v uzavřené skupině na fb, že jsem svině a podobně, že si to se mnou kluci vyřídí. To vše prosím jen za reakce na jejich skóre a herní projev, který je k pláči. Opravdu nevím, co madrkafr vyvádí, ale dávat bany za napsání: jak se terko máš?, pěkné skore Spartaně, Pěkně kluci, ratataa, učte se. Kde je nějaké vulgární slovíčko? Žádné jsem nikdy nenapsal, na rozdíl od klanu LGD :) Jsem označován za teplouše, joudu a šulína, a to je v rámci pravidel? Mělo by se měřit stejným metrem.
Ahoj mmmmm,
Nedostal si ban za vulgaritu, ale za provokaciu a kazenie hry inym hracom. Svojim spravanim im zneprijemnujes hranie. Preto Ta prosim, spravaj sa na serveroch slusne a nerob problemy. Budu Ti hraci za to vdacni.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.