Zobrazit normální verzi : Kick za nic - Latins
Okay nechcel som založit stažnost (neberte to ako stažnost chcem len vysvetlenie za čo som dostal kick) ale kedže mi latins v hre neopovedal za čo som dostal kick tak to musím riešit tu cez forko. Situacia bol som ct s Jarrom jaro omylom strielil do tlačítka na zavrenie boxu čím zavrel simona... (neviem či omlylom ale to mi je jedno kedže ja som nič nespravil) T nasledne zabili simona. Jaro si kick možno zaslúžil ale prečo som dostal kick ja ?
Zde by se měly řešit důležitější stížnosti, jako je nějaký kick - to si mohl napsat Latinsovi do PM a ne to dávat sem, ale klidně ti to tady zatím nechám, aby se ti mohl vyjádřit, proč se tak stalo.
Zdravím,
situace již byla sepsána. Nebyl jsem si jistý, kdo přesně zavřel box, ale minimálně to nebylo "neúmyslný". Kickl jsem oba dva z důvodu, že jsem neměl 100% jistotu, kdo ten box pomocí zbraně zavřel.
Jestli jsem tebe kickl bezdůvodně, tak se ti omlouvám.
E//: Mimochodem udělal přesně to, co měl udělat. Tady se to může řešit a ne se jenom dohadovat.
Jaro sám povedal ešte pred kickom že tam omylom strelil. Ale v pohode už to neriešme Môžete lock.
Grakon2702
24-05-20, 16:31
Tohle není úplně nejšťastnější řešení potrestat oba, když nevíš, kdo to byl.
Hráč tedy dostal odpověd, tak uzavírám.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.