Jozin
04-06-20, 21:10
Vypis z konzole:
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 280642)
[AMXBANS] Mas 1 tyden, 6 dnu, 23 hodin, 15 minut a 52 vterin do vyprseni BANU
[AMXBANS] autoid: '54432'
[AMXBANS] Duvod banu: 'randomuje aby se pry nezdrzovalo'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < Jozo Procko >
[AMXBANS] Tvuj nick: Jozo Procko
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:1249789380
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1249789380
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 91.148.38.125
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 91.148.38.125
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < Nuuu.da!! >
[AMXBANS] Server: csko.cz | Trouble in Terrorist Town
Poznamka:
Zdravim. Zacalo to, ked admin Nuuu.da!! verejne nadaval v chate
("j*bnuty") a ja som mu na to napisal, ze by si mal davat pozor na slovnik, kedze je admin a minule sa to na fore riesilo, pokial si dobre pamatam. Nemyslel som to v zlom, no on na to odvetil, ze "co ja s tim" a uz vtedy mal na mna nervy. Potom o par kol dalej, nejaky hrac zdrzoval a chybala menej ako minuta do konca kola a kolo predtym Nuuu.da!! pisal do konzole, ze aby nezdrzovali inak si pozrie kto je traitor, tak na zaklade tejto uvahy som mu dal random. Myslim si, ze to nebol random z nevedomosti, rovnako to nebolo na zaciatku kola. Po tom ako som mu dal random, som sa mu slusne ospravedlnil a situaciu mu vysvetlil. On mi na to odvetil, ze ho to nezaujima a zabanoval.
Myslim, ze ban na 2 tyzdne za jeden random, ktory som olutoval a ospravedlnil sa adminovi osobne, je trochu vela.
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 280642)
[AMXBANS] Mas 1 tyden, 6 dnu, 23 hodin, 15 minut a 52 vterin do vyprseni BANU
[AMXBANS] autoid: '54432'
[AMXBANS] Duvod banu: 'randomuje aby se pry nezdrzovalo'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < Jozo Procko >
[AMXBANS] Tvuj nick: Jozo Procko
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:1249789380
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1249789380
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 91.148.38.125
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 91.148.38.125
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < Nuuu.da!! >
[AMXBANS] Server: csko.cz | Trouble in Terrorist Town
Poznamka:
Zdravim. Zacalo to, ked admin Nuuu.da!! verejne nadaval v chate
("j*bnuty") a ja som mu na to napisal, ze by si mal davat pozor na slovnik, kedze je admin a minule sa to na fore riesilo, pokial si dobre pamatam. Nemyslel som to v zlom, no on na to odvetil, ze "co ja s tim" a uz vtedy mal na mna nervy. Potom o par kol dalej, nejaky hrac zdrzoval a chybala menej ako minuta do konca kola a kolo predtym Nuuu.da!! pisal do konzole, ze aby nezdrzovali inak si pozrie kto je traitor, tak na zaklade tejto uvahy som mu dal random. Myslim si, ze to nebol random z nevedomosti, rovnako to nebolo na zaciatku kola. Po tom ako som mu dal random, som sa mu slusne ospravedlnil a situaciu mu vysvetlil. On mi na to odvetil, ze ho to nezaujima a zabanoval.
Myslim, ze ban na 2 tyzdne za jeden random, ktory som olutoval a ospravedlnil sa adminovi osobne, je trochu vela.