Zobrazit normální verzi : [ archivace 15.6. ] Oveckaa --> Grakon2702
Vypis z konzole:
https://banlist.csko.cz/ban_details.php?bid=281133
Poznamka:
Zdravim, rad bych zazadal o zkraceni meho banu k CT zda se mi az moc dlouhy na to ze jsem hodil jendou gunu T. Navic Ct bylo toxic a kdyz jsem neco rekl hned si me mutl...
A proč jsi mu jí hodil? Ano je to přepal, ale já se ptám, proč?!
e: pro zkrácení.
Grakon2702
15-06-20, 13:49
Ahoj, zrovna jsem přemýšlel o tom, zda bych ti zákaz nezkrátil rovnou a již jsem tak učinil na nejmenší možnou délku dle pravidel serveru (1 týden). Když nepočítám ten ban za nadávky, tak tvůj poslední prohřešek u CT byl z roku 2018, takže pokud bys nám hezky vysvětlil, co tě vedlo k hození zbraně a následně slíbil, že už to neuděláš, mohl bych teoreticky uvažovat o přímém zrušení zákazu.
protože, když jsem já simonoval skákal mi furt do řeči ale když jsem řekl jedno slovo do jeho simonovaní byl to problém už mě to nebavilo tak jsem mu hodil gunu a stějně ho nezabil schoval ji a hrál.
Ano udělal jsem to po prví a nemám to v plánu to dělat nadále takže vám můžu slíbit že to bylo po prví a na posled.
Grakon2702
15-06-20, 13:54
Ano udělal jsem to po prví a nemám to v plánu to dělat nadále takže vám můžu slíbit že to bylo po prví a na posled.
Budu ti důvěřovat, máš unban. Doufám, že mě nezklameš. ;)
Děkuju ti neboj nezklamu a vážím si tvé důvěry.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.