Zobrazit normální verzi : Stupidita mute systému
Změňte už ten váš vyjebaný systém mute, který nedává mute za nadávky, ale za náhodná slova jako například za větu "ať si koupí co chce". Už mě to sere.
Je to divné nastavené, jako na jednom portále jsme měli mute, že se ty nadávky tam musely vypsat, aby to nemutovalo i za slovo "opice" :D ale tady se to dá i tak obejít. Myslím, že se někde tady o tom najde už nějaké téma a spíš souhlasím s kompletním odstraněním.
https://csko.cz/forum/showthread.php?70930-In-game-chat
Zavedlo se to proto, aby admini nevybanovali všechny hráče. Když nadávka není vidět, tak to nemusí banovat.
sekunda, opica, ako kotva, čo ešte? :D
Chápu proč se to zavedlo, nechápu proč to dává mute za náhodný věty viz. můj první post a ne za spoustu nadávek. Je to stejně blbý jako systém iDnesu, kde jsem dostal autoban s tím, že můj příspěvek nepatří do slušné a kultivované diskuze, protože jsem napsal negramotný. Nebo na tiscali games, kde mi dokonce smazali účet za 1 větu, když jsem napsal dotaz, jestli jeden člověk bydlí v USA na normální adrese, nebo v černošské oblasti. Bylo to asi týden po Floydovi.
Mám super návrh, nenadávať vôbec
A 1 mute za uhorský rok čo napíšeš opica,kunda prežiješ
Deal ni
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.