Zobrazit normální verzi : Ffp
Potřeboval bych někoho kdo má plně aktivovanej účet na ffp aby mi poslal pozvánku.
http://forfairplay.com/STEAM_0:0:41847804
Předem díky.
Tuším, že aktivovanej účet mají jen Cheat Hunteři.
EDIT: CHH a Admini na těch portálech.
jo taky by se mi to hodilo, pořád musím hlásit na FFP pouze přes nějakýho ligovýho admina a těm to trvá dlouho
Tuším, že aktivovanej účet mají jen Cheat Hunteři.
EDIT: CHH a Admini na těch portálech.
Kde je tohle napsaný? :O
Kde je tohle napsaný? :O
Odvodil sem to ze stránky "Be Cheathunter". :D
Celý FFP je dobrá věc, ale je úplně k hovnu. Protože jediný co to udělá je, že to vezme UG, undzwei a shifters a ukáže ti to jestli má ten hráč ban nebo ne. A jelikož na Shifters davají bany za cheaty 15-ti letý děcka, tak si myslím, že 75% banů tam je neoprávněných a stejně to na FFP jen svítí, že tam má ban, ale nic víc to nedělá, tak jak mělo
Celý FFP je dobrá věc, ale je úplně k hovnu. Protože jediný co to udělá je, že to vezme UG, undzwei a shifters a ukáže ti to jestli má ten hráč ban nebo ne. A jelikož na Shifters davají bany za cheaty 15-ti letý děcka, tak si myslím, že 75% banů tam je neoprávněných a stejně to na FFP jen svítí, že tam má ban, ale nic víc to nedělá, tak jak mělo
Vůbec nevíš jak to tam chodí.
Vůbec nevíš jak to tam chodí.
Tak bys to třeba mohl vysvětlit, když ty to víš, ne?
Tak prej bude možné nahlašovat cheatery i bez tý pozvánky. Napsal mi to týpek z ffp na mail.
Dobrý den,
děkujeme za kontaktování.
Doufám, že během týdne budete mít rozhraní, aby jste i s takovými oprávněním nebyl nějak extrémně omezován. Jde nám o maximální omezení případných multiúčtů a podobně, dále nežádoucích členů, proto je tady ta podmínka získání pozvánky a zaručení se za daného hráče.
Pěkný zbytek dne přeje,
Jan "BIGR" Mikoláš, správce forFAIRPLAY.com
http://forfairplay.com/STEAM_0:0:2078869 ej kej ej :) uz len admin
Registrace potvrdena adminem :D pozvanka/5€ :D
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.