PDA

Zobrazit normální verzi : Dobrý den

Legit
03-08-20, 16:00
Dobrý den, zdraví Vás váš slavný obchazeč, který se nazývá "JsemLegitHráč".
Touto zprávou bych chtěl zdělit Vašemu slavnému majiteli Kotlovi, že ty adminy, který jste nabraly do Vašeho A-Teamu, jsou ti nejhorší admini co kdy existovali. Výjimka je teda Koprakek, Indian a Happy Suggar Life. Za mě je to vše. Účet mi klidně smažte.
Děkuji za Vaší pozornost.

Koprakek
03-08-20, 16:42
Děkuju, vážím si toho.

Legit
03-08-20, 16:55
Děkuju, vážím si toho.

S radostí :)

Nakladana Okurka
03-08-20, 17:28
Touto zprávou bych chtěl zdělit Vašemu slavnému majiteli Kotlovi, že ty adminy, který jste nabraly do Vašeho A-Teamu, jsou ti nejhorší admini co kdy existovali. Výjimka je teda Koprakek, Indian a Happy Suggar Life. Za mě je to vše. Účet mi klidně smažte.

A já myslel, ze odejdes v září, když ti začne škola, ve 13ti mas fakt zajímavý plány, Pan Nevimjaksejmenuješ

Revan
03-08-20, 17:40
Dlho som sa takto nezasmial. Dík za pobavenie, dajte mu SA hneď.

Legit
03-08-20, 17:47
Ty jsi normálně Anonymous ne? Když si umíš zjistit moje příjmení. Docela mi je to jedno :D

Nakladana Okurka
03-08-20, 17:52
Ty jsi normálně Anonymous ne? Když si umíš zjistit moje příjmení. Docela mi je to jedno :D

To je tvoje příjmení? Já to nevěděl ani, byl to jen generátor náhodných slov, každopádně je zajímavý, ze když ses se mnou na serveru hádal, ze nejsi dítě a je ti 13, tak lžeš nám a nebo sám sobě.

WhiteWolf
03-08-20, 17:52
Imagine chtít fame za cheatování v cs 1.6 v roce 2020 cringelord

Týpek asi nemá attention v reálném životě, tak je attention whore na cs 1.6 serverech:D nejspíš špatné dětství

Mlýn
03-08-20, 17:56
Tak zdar LedžitSráči
A nezapomeň! Sleduj ty nejlepší!

JustDoItNigga
03-08-20, 18:07
Píše se Sdělit nikoliv Zdělit

N1HiL
03-08-20, 19:52
Nechcel som sa moc vyjadrovať,ale nedá mi to prepáč.
Za prvé nevieš ani poriadne písať po česky, miesto tohto byť tebou využijem doučovateľku.
Za druhé,neni ti kokotno :D
Cheatovať a robiť napriek v 20 ročnej hre,pchfuj:D neže by si sa hral v pieskovisku, keď je to leto,ale robíš napriek ľuďom.
Dúfam, že sa ti to v živote oplatí, popripadne za t9, že si šikanované hovno,kt.si prostredníctvom takejto aktivity rieši komplexy
Drž sa ahoj.

Nakladana Okurka
03-08-20, 20:02
Nechte ho být, naběhne na vás i se svýma chábrama z družiny

Cinan
03-08-20, 20:37
insanity, ty se někomu sereš do příjmení i když cheatuje, tak ho nemáš vytahovat, nebo někdo vytáhne to tvoje ty "Magero"

WhiteWolf
03-08-20, 21:27
insanity, ty se někomu sereš do příjmení i když cheatuje, tak ho nemáš vytahovat, nebo někdo vytáhne to tvoje ty "Magero"

Já mám rád své příjmení uwu cinan butthurt

Fast212
03-08-20, 21:42

A ja nie? :cray:Však som ti dal len 6 banov, čo napriek času čo sme strávili spolu je málo :twisted: Ale neviem či len ja, ale až na to cheatovanie, mi prišiel celkom v pohode, ked bol klud aj simonoval (na úrovni dlhodobého hráča) :happy:

Pre okurku- Počul som ho v miku je dospelý chalanisko, škoda že robí takéto pičoviny...

Nakladana Okurka
03-08-20, 23:15
A ja nie? :cray:Však som ti dal len 6 banov, čo napriek času čo sme strávili spolu je málo :twisted: Ale neviem či len ja, ale až na to cheatovanie, mi prišiel celkom v pohode, ked bol klud aj simonoval (na úrovni dlhodobého hráča) :happy:

Pre okurku- Počul som ho v miku je dospelý chalanisko, škoda že robí takéto pičoviny...

Já ale netipuju :D našel sem jeho jméno a mám podložený, ze mu je 13:D ze v miku zní dospělě je asi důsledek toho, ze se na nem začala projevovat puberta trochu dřív :D

Fast212
03-08-20, 23:43
Bud nemá 13 alebo má voicechanger, lebo čo som počul bol hlas dospelého človeka, žiadneho pubertiaka :happy:

Nakladana Okurka
03-08-20, 23:44
Bud nemá 13 alebo má voicechanger, lebo čo som počul bol hlas dospelého človeka, žiadneho pubertiaka :happy:

Přidám si te na steamu a vysvětlím ti to :D