Zobrazit normální verzi : Dobrý den
Dobrý den, zdraví Vás váš slavný obchazeč, který se nazývá "JsemLegitHráč".
Touto zprávou bych chtěl zdělit Vašemu slavnému majiteli Kotlovi, že ty adminy, který jste nabraly do Vašeho A-Teamu, jsou ti nejhorší admini co kdy existovali. Výjimka je teda Koprakek, Indian a Happy Suggar Life. Za mě je to vše. Účet mi klidně smažte.
Děkuji za Vaší pozornost.
Děkuju, vážím si toho.
S radostí :)
Nakladana Okurka
03-08-20, 17:28
Touto zprávou bych chtěl zdělit Vašemu slavnému majiteli Kotlovi, že ty adminy, který jste nabraly do Vašeho A-Teamu, jsou ti nejhorší admini co kdy existovali. Výjimka je teda Koprakek, Indian a Happy Suggar Life. Za mě je to vše. Účet mi klidně smažte.
A já myslel, ze odejdes v září, když ti začne škola, ve 13ti mas fakt zajímavý plány, Pan Nevimjaksejmenuješ
Dlho som sa takto nezasmial. Dík za pobavenie, dajte mu SA hneď.
Ty jsi normálně Anonymous ne? Když si umíš zjistit moje příjmení. Docela mi je to jedno :D
Nakladana Okurka
03-08-20, 17:52
Ty jsi normálně Anonymous ne? Když si umíš zjistit moje příjmení. Docela mi je to jedno :D
To je tvoje příjmení? Já to nevěděl ani, byl to jen generátor náhodných slov, každopádně je zajímavý, ze když ses se mnou na serveru hádal, ze nejsi dítě a je ti 13, tak lžeš nám a nebo sám sobě.
Imagine chtít fame za cheatování v cs 1.6 v roce 2020 cringelord
Týpek asi nemá attention v reálném životě, tak je attention whore na cs 1.6 serverech:D nejspíš špatné dětství
Tak zdar LedžitSráči
A nezapomeň! Sleduj ty nejlepší!
JustDoItNigga
03-08-20, 18:07
Píše se Sdělit nikoliv Zdělit
Nechcel som sa moc vyjadrovať,ale nedá mi to prepáč.
Za prvé nevieš ani poriadne písať po česky, miesto tohto byť tebou využijem doučovateľku.
Za druhé,neni ti kokotno :D
Cheatovať a robiť napriek v 20 ročnej hre,pchfuj:D neže by si sa hral v pieskovisku, keď je to leto,ale robíš napriek ľuďom.
Dúfam, že sa ti to v živote oplatí, popripadne za t9, že si šikanované hovno,kt.si prostredníctvom takejto aktivity rieši komplexy
Drž sa ahoj.
Nakladana Okurka
03-08-20, 20:02
Nechte ho být, naběhne na vás i se svýma chábrama z družiny
insanity, ty se někomu sereš do příjmení i když cheatuje, tak ho nemáš vytahovat, nebo někdo vytáhne to tvoje ty "Magero"
insanity, ty se někomu sereš do příjmení i když cheatuje, tak ho nemáš vytahovat, nebo někdo vytáhne to tvoje ty "Magero"
Já mám rád své příjmení uwu cinan butthurt
A ja nie? :cray:Však som ti dal len 6 banov, čo napriek času čo sme strávili spolu je málo :twisted: Ale neviem či len ja, ale až na to cheatovanie, mi prišiel celkom v pohode, ked bol klud aj simonoval (na úrovni dlhodobého hráča) :happy:
Pre okurku- Počul som ho v miku je dospelý chalanisko, škoda že robí takéto pičoviny...
Nakladana Okurka
03-08-20, 23:15
A ja nie? :cray:Však som ti dal len 6 banov, čo napriek času čo sme strávili spolu je málo :twisted: Ale neviem či len ja, ale až na to cheatovanie, mi prišiel celkom v pohode, ked bol klud aj simonoval (na úrovni dlhodobého hráča) :happy:
Pre okurku- Počul som ho v miku je dospelý chalanisko, škoda že robí takéto pičoviny...
Já ale netipuju :D našel sem jeho jméno a mám podložený, ze mu je 13:D ze v miku zní dospělě je asi důsledek toho, ze se na nem začala projevovat puberta trochu dřív :D
Bud nemá 13 alebo má voicechanger, lebo čo som počul bol hlas dospelého človeka, žiadneho pubertiaka :happy:
Nakladana Okurka
03-08-20, 23:44
Bud nemá 13 alebo má voicechanger, lebo čo som počul bol hlas dospelého človeka, žiadneho pubertiaka :happy:
Přidám si te na steamu a vysvětlím ti to :D
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.