Zobrazit normální verzi : BUG - Dust 2
Demo: http://leteckaposta.cz/297834553
Čas 50:08, hráč vidí do tunelu skrz malý proužek na levé straně obrazovky.
No já nevím, řeší se to banem? Tenhle lajfhack byl využíván na kde jakém turnaji, konkretně hráč vidí před Longem do Tunelu na long.
je blbost to banovat, je to jeho výhoda, že to využívá.
Já nechci aby jste banovali hráče, jen poukazuju na to, že to tu jde (zda se to třeba nedá nějak opravit). Já to využívat neumím nešlo mi to. Každopádně výhoda hráče to je, ale to se dá říct i o WH a podobně, též to zvýhodnuje hráče.
Zřejmě špatně zkosený brush, který pak při určitém úhlu pohledu nevykreslí texturu. Opravit to... ''teoreticky'' by se to dalo. Jako cheat bych to nebanoval, ale kdyby se tu mělo slovíčkařit tak je to zneužívání bugu mapy. S tímto autor určitě nepočítal.
No já nevím, řeší se to banem? Tenhle lajfhack byl využíván na kde jakém turnaji, konkretně hráč vidí před Longem do Tunelu na long.
Hmm, no turnaje co sem zažil já, to měli vždy jako přestupek. Prostě zákaz využívání bugů mapy. Co se týče publicu, když by to hráč dělal častěji dostal by ode mne upozornění, slap..
toto som uz "zazil" ale neriesil som to banom...stacil dohovor a hrac to pochopil...ale na druhu stranu jedna sa o bug, ktory dava vyhodu...
Hmm, no turnaje co sem zažil já, to měli vždy jako přestupek. Prostě zákaz využívání bugů mapy. Co se týče publicu, když by to hráč dělal častěji dostal by ode mne upozornění, slap..
Súhlasím se seniorem seeyou
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.