Zobrazit normální verzi : Unbaned!!
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Zabanovan adminem Bezdak
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Duvod: 'Wallhack'
[AMXBANS] Delka: 'permanentne'
[AMXBANS] Tvoje SteamID: 'STEAM_0:1:21632883'
[AMXBANS] Tvoje IP: '217.196.215.225'
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, napiste zadost o unban na foru www.csko.cz
[AMXBANS] =======================================
Prosimvas co to ma znamenat? si dělat už snad Pi*u? Včera sem měl po banu za reklamu a ted jako zase ???? :DD vy jste prostě asi vyjeban ty Bezdak!!! dodej Demo děkuji prostě si jebnuty po hlavě
ok ale měl by ses pořadně zamyslet sam nad sebou protože se divej na Never say to panda! :)
Ten ban měl být můj ale bezdak je chamtivec a šlohl mi ho. :D Demo jsem natáčel já ze začátku ses zdál že chodíš podle zvuku tak už jsem to chtěl vypnout ale pak přišla krásná akce v baráku a už si se rozjel :) http://csko.cz/dema/upload/dir/balvan.dem
Právě Never say no to panda tě nahlásil jako cheatera.
mecky ty prosimtě kukni někdy na never :)
Nemusím protože vím co je zač :)
kukali vsichni admini a je ok, teraz kouknem na tebe, zda ty jsi ok :-D
vy prosimtě mam tam 1 čas jeden předstřal z kina nic jineho....
Už za ty hovna v 1. příspěvku tohoto tématu by sis zasloužil perma....
jake? :)
Jo tak ty se jeste ptas jake?... Ty trpis demenci nebo tak neco?
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Zabanovan adminem Bezdak
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Duvod: 'Wallhack'
[AMXBANS] Delka: 'permanentne'
[AMXBANS] Tvoje SteamID: 'STEAM_0:1:21632883'
[AMXBANS] Tvoje IP: '217.196.215.225'
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, napiste zadost o unban na foru www.csko.cz
[AMXBANS] =======================================
Prosimvas co to ma znamenat? si dělat už snad Pi*u? Včera sem měl po banu za reklamu a ted jako zase ???? :DD vy jste prostě asi vyjeban ty Bezdak!!! dodej Demo děkuji prostě si jebnuty po hlavě
furt nevíš?
15:09 sice byl slyšet ale docela haluz mu dát takhle hlavu když nebyl vůbec vidět
16:33 nevim jak ostatní ale já sem ho vůbec neslyšel a přesně sis mířil přes stěnu
17:07 zabil tvýho, si věděl, že tam někde je, ale namířil sis před stěnu a pak dával krásnej přesnej předstřel
17:55 přesný sledování hráče kterej šel do kina
18:01 zase sis namířil přes stěnu
EDIT: Jinak tady je hltv kdyžtak.
http://csko.cz/hltv/classic/classic-1205141646-de_inferno.dem
Rykos, já sem ti dal palec nahoru pro úvodní post za tu odvahu ztrapnit se na serveru a vzápětí na to ještě i tady :D Táhni ty nulo, LOCK.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.