Zobrazit normální verzi : [ archivace 16.11. ] MargooSK --> Koprakek
Vypis z konzole:
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 285495)
[AMXBANS] Mas 1 tyden, 6 dnu, 11 hodin, 29 minut a 45 vterin do vyprseni BANU
[AMXBANS] autoid: neni
[AMXBANS] Duvod banu: 'Spam'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): < ..#peace#. Mum�k Marg�. >
[AMXBANS] Tvuj nick: .#peace#. MumĂk MargĂł.
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:1:210497387
[AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:1:210497387
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 87.244.255.84
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 87.244.255.84
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < Koprakek >
[AMXBANS] Server: csko.cz | Jailbreak
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] ================================================
Poznamka:
Zdravim. Rovno k veci. Sice je to 2. co som spammoval a zabanoval ma ´´admin´´ Koprakek, ale nemyslim si ze by som mal dostat ban na 14 dni za spam. Takze ziadam aspon o skratenie banu, kedze to je fakt chytene na hlavu takyto dlhy ban :)
Tak ještě jednou, minulý ban jsi byl minimálně 5x napomenut že v tomto nemáš pokračovat... následně jsi dostal ban, přišel jsi pro UB s omluvou a větou že už se to nebude opakovat.. v průběhu par dní co jsem chatlog kontroloval jsi v tom nadále pokračoval.. dnes jsem tě upozornil znovu, na 2 minuty jsi přestal, jen co jsem odešel jsi zase pokračoval... nechápu tedy smysl tvého přemýšlení.. a poté mi tady v chatboxu začneš říkat jak jsem hloupý člověk s nízkým IQ, co nemá mít práva na JB.. Tu hlavu tam nemáš jen proto aby ti nepršelo do krku, zkus jí i trochu používat.
Zdravím,
určitě jsem za zkrácení banu při maximální délce 3 dnů.
Hráč má v historii jenom 2 podobné tresty. Nevidím zde důvod udělení tak přísného a výjimečného banu.
14 dní za spam nwm, pre skrátenie
Ďakuje Mirec :) Neviem čo proti mne má, ale kvôli tomu že ma nemá v láske nemusí mi dávať kvôli tomu takéto dlhé bany.
Já jsem za zkrácení na týden a to z důvodů:
- Koprovi něco slíbil a nesplnil to + nikde žádná omluva
- byl několikrát napomenut a opět žádný výsledek
- ban je daný z webu, takže je na celou kotelnu a 14 dní se mi zdá trošku delší doba
- a ještě jako podmínka, pokud by mu byl ban zkrácen, na jakoukoliv dobu, tak aby si kompletně odbindoval všechno co tam má, protože já na to koukala a ten log byl děsný, co tam neustále házel za blbosti, každou chvilku a pořád toho smajlíka
- jestli by na tuto podmínku přistoupil a pak ji nedodržel, tak jsem za vrácení banu na 14 dní, bez možnosti už zkrácení
Určitě ale nechci, aby odešel jen tak bez potrestání, už podle toho co jsem četla v chatu.
Grakon2702
06-11-20, 23:55
Souhlasím s Britny.
Nakladana Okurka
07-11-20, 00:12
Já v tomhle stojím za Koprem. Podmínky, podmínky, podmínky. Když nebudeš dělat tohle, dostaneš UB. Takhle funguju i já, pokud vím, ze sem s hráčem neměl žádný problémy v oblasti věci, za kterou dostal ban, stačí, ze mi napíše pmku a i bez žádosti o UB ten UB dam.
Ale tady už hráč byl upozorněn nejen ve hře ale i banem. Marga trochu znám, nic proti němu nemam, 14 dni je asi moc, ale uvědomte si, ze to je Kopruv ban, kde si pak dotyčný hraci nebudou vytírat prdel s vama, kteří ste tak strašně udivení délkou banu, ale banujicim adminem.
Priste se na to Tome můžeš klidně vybodnout, pochopení se tu stejně nedockas :D
E: ten ban nebude jen za spam, ale za dělání z admina dementa
anakin_pok
07-11-20, 16:02
Já v tomhle stojím za Koprem. Podmínky, podmínky, podmínky. Když nebudeš dělat tohle, dostaneš UB. Takhle funguju i já, pokud vím, ze sem s hráčem neměl žádný problémy v oblasti věci, za kterou dostal ban, stačí, ze mi napíše pmku a i bez žádosti o UB ten UB dam.
Ale tady už hráč byl upozorněn nejen ve hře ale i banem. Marga trochu znám, nic proti němu nemam, 14 dni je asi moc, ale uvědomte si, ze to je Kopruv ban, kde si pak dotyčný hraci nebudou vytírat prdel s vama, kteří ste tak strašně udivení délkou banu, ale banujicim adminem.
Souhlasím, taky bych mu nezkracoval. Neumí se poučit, musí být potrestán.
Souhlasím, taky bych mu nezkracoval. Neumí se poučit, musí být potrestán.
Dobre, musím byť potrestaný ale nie banom na 2 týždne :)
a preco by nie??? Prvy ban nestacil, prisiel druhy ban a ty sa tu rozculujes??? Ked sme ti v prvom vysvetlili, ze to, co robis je nespravne, ty to zopakujes a cakas, ze opat dostanes len par hodin??? Ako neviem, ci nechapes zmysel banu alebo si z nas robis kozy, ale asi bude problem medzi klavesnicou a stolickou na ktorej sedis...myslim, ze do tretice to bude uz v radoch mesiacov...
Kopr, prcni mu tam 5 dni a xalan nech sucha nohami a napise jedno velke DAKUJEM...
Grakon2702
10-11-20, 16:40
Pět lidí pro zkrácení, tři za ponechání banu (včetně banujícího admina). Chtěl by se ještě někdo vyjádřit?
Taky souhlasím s tímto názorem ! ! !
Skrátenie pod podmienkou, že ak to spravíš najbližšie, ban bude dvojnásobný. Takto by mohol byť vlk sýty a ovca celá a bude to tu pekne čierne na bielom.
Ako vidím, moja žiadosť sa presunula do koša? alebo ako to je? :D
Grakon2702
14-11-20, 04:12
Šest lidí je pro zkrácení a čtyři jsou pro ponechání banu. Víc lidí už se asi nevyjádří. V žádostech s velkou pluralitou názorů by se mělo přistupovat k většině. Teď záleží vyloženě jen na Koprovi, jak se k situaci postaví. Je to jeho ban a jako mód i rozhoduje za uzavření žádosti.
Víc lidí už se asi nevyjádří. V žádostech s velkou pluralitou názorů by se mělo přistupovat k většině.
tak na čo sa čaká? kým vyprší ten ban?
Grakon2702
14-11-20, 10:01
Odpověď najdeš ve zbylé části mého přechozího příspěvku.
Já ti odpovím na tvou velmi záludnou otázku :happy:
Takticky se vyčkává, až uplyne co nejdelší doba od banu.
Som pre skrátenie na týždeň, čiže momentálne pre úplný UB. Dôvody sa mi písať nechce keby je to potrebné neskôr editnem
Odpověď najdeš ve zbylé části mého přechozího příspěvku.
veď ale to je nelogické n? keď sa teraz nevyjadrí ešte 5 dní tak toto celé, celá tá žiadosť o UB nemá zmysel a ako si písal väčšina je pre "skrátenie" ja si myslím že to už je chyba admina že sa k tomu nevyjadril vyše týždňa :d
Grakon2702
14-11-20, 12:24
veď ale to je nelogické n? keď sa teraz nevyjadrí ešte 5 dní tak toto celé, celá tá žiadosť o UB nemá zmysel a ako si písal väčšina je pre "skrátenie" ja si myslím že to už je chyba admina že sa k tomu nevyjadril vyše týždňa :d
Kopr o tomhle threadu ví. Jsem si jistý, že si určitě najde čas a postne sem své konečné rozhodnutí s tím, že žádost rovnou i uzavře, ať už bude jeho rozhodnutí jakékoliv.
Nakladana Okurka
14-11-20, 13:22
šaškáreň
Jestli pak ty jeho spamy budeš řešit ty a Kopr se na to bude moct vysrat tak proč ne. Očividně ste nepochopili můj první post.
e: tak to beru :D
Jestli pak ty jeho spamy budeš řešit ty a Kopr se na to bude moct vysrat tak proč ne. Očividně ste nepochopili můj první post.
:D lenže ja som nenarážal na ten ban
Rád bych věděl, jak moc velký je rozdíl mezi trestem za "Demence po banu, provokace, spam" a za čistý "spam"...
Děkuji Vám za odpověď.
Dostal spoustu napomenutí a ještě dělá blbečka z admina. Ban zaslouženě.
To, že dělá blbečka z admina se mi taky nelíbí, ale už má ten ban víc jak týden, tak mu dej normálně UB a at si prostě komplet všechno odbinduje, jak jsem navrhla, to se dá pak snadno zjistit z chatlogu, pokud se neponaučil a pokud ne a bude dál pořád spamovat blbiny a ty pošahaný smajlíky, tak dostane další a ten se už řešit nebude a dostane insta lock. Aspoň to bude teď jako kompromis mezi adminy a pak už to bude záležet na něm, zda se mu ban vrátí, nebo ne. Něco málo v banlistu má, ale ne co by bylo na 14 dní, max týden za vulgaritu no a nějaký ten spam tam je taky. Takže už je prostě v podmínce, jak by se mu dal teď UB. Další by se takhle neřešily.
Čauko, mnohé z Vás zklamu, ale ban ponechám tak jak je, hráč tu možnost se napravit měl, místo toho se sprostě vyjadřoval, spamoval a dělal si že mě akorát legraci. V mem prvním příspěvku jsem psal, že hráč byl několikrát napomenut s tím že děla něco špátně a i přes to všechno to nepochopil... dostal ban, dostal unban a situace se opakovala úplně stejně? Přijde si pro UB bez jakékoliv lítosti či s omluvou a já mu to mám zkrátit? A na oplátku od něj dostanu zprávy typu že bych se měl uvědomit? Viz za dnešek a minule v chatboxu? Zadost o UB si představuju úplně jinak... takže z mě strany je to vše. Souhlasím tedy s Okurkou a spol... děla si z nás akorát tak blbce... a někdo mu na to hold skočil. Díky těm co stojí za mnou.
P.S Uvědomit by ses měl ty, ne já ...
Britny - proč opakovat situaci že příště dostane delší ban ? Už teď ho dostal a neponaucil se.
Grakon2702
14-11-20, 19:43
Banující admin se jasně vyjádřil, že unban nedá. Tímto je žádost vyřešena a může se uzavřít. Odpovědné kroky proti tomuto rozhodnutí může učinit ještě kterýkoliv administrátor fóra.
To kdyby někdo z nás chtěl, tak by to udělal už dávno. Já jsem sice souhlasila se zkrácením, ale rozhodnutí Kopra respektuju a nebudu do ničeho zasahovat, takže si hráč musí počkat do vypršení banu a Kopr si to klidně může uzavřít.
#peace#. Margó jasné že mi skončilo kedže ma zabanoval decký kopr
#peace#. Margó pokial ma zabanuje decký kopr tak mi to bude jedno
#peace#. Mumík Margó. ani vipko kupovať nebudem kedže Kotelna ma v a-teame blbečka
Následný nick Kapr
Opakovaný spam, opakovaná vulgarita, a vy tady mluvíte o tom jak je pro něj ban dlouhý na to aby se uvědomil, hovno z toho...
https://banlist.csko.cz/ban_details.php?bid=285947 ... chytráci.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.