Zobrazit normální verzi : [ archivace 13.1. ] adnrejbabsi --> Fellow
adnrejbabsi
09-01-21, 20:51
Vypis z konzole:
Detaily banu
Hráč
adnrej babsi
Typ banu
SteamID
SteamID
STEAM_0:1:219618803
IP adresa
77.48.220.67
Udělen
09-01-2021 - 13:59
Délka BANu
30240minut
Vyprší
30-01-2021 - 13:59
Důvod
[zakaz k CT] opakovana demence
BAN dal Admin
Fellow (Fellow)
BAN dal Server
csko.cz | Jailbreak 6
Poznamka:
PROC SEM DOSTAL BAN NA CT ZA NIC ?? ADMIN FELOW FURT DAVA BAN IBA TAK NIC SEM NEUROBIL JALBRIK 6
Ahoj, tu je aj zbytočné sa vyjadrovať k tebe ale aby to tu nekyslo večnosť tak to urobím.
Človek ako ty nemá čo u ct robiť, neustále dostávaš bany či už obyčajné ale v tomto prípade hlavne tie k ct. Tentokrát to nebolo inak.
Prídem na server, a hneď asi 3 hráči mi píšu že ťa mám presunúť. Neschopnosť alebo neznalosť či už demencia to sú pri tebe a tvojom účinkovaní pri ct veľmi známe pojmy. V momente keď si dostal ban si presne splnil všetky 3 splnil plus si ani ten mikrofón nepoužíval a kazil si hru simonovi a následne utiekol.
Čo si myslíš že nám tu bude niekto ako ty skákať nám adminom po hlave a budeme ti všetko tolerovať.
Ako sa hovorí každý má len jednu trpezlivosť a moja stebou a myslím si aj s väčšinou adminov skončila. Po vypršaní tohoto banu a následnom ďalšom bude ban o dosť prísnejší.
adnrejbabsi
10-01-21, 17:33
Nn to je asi nejakej omil lebo ja sem ten najlepsi Simon a ct na serveru a vim pravidla takze chcem prec ban
Prosím locknut a nereagovať lebo je možný úpadok IQ.
Zdravím,
jsem určitě proti tomu, aby trest hráče " adnrej babsi " byl zkrácen či úplně zrušen.
Nepoučitelný kacíř a lump. Historie trestů je rozsáhlá. Pro příště bych se nebál sáhnout i po tvrdších opatření.
adnrejbabsi
10-01-21, 19:39
Tak cc nebudu tam hravat
dnešok len utvrdil prečo ten ban máš a myslím že si to sám pochopil aj ty
Grakon2702
11-01-21, 13:09
Žádost se zamítá.
Medzitým si dostal ban aj odo mňa za bugovanie.
adnrejbabsi
12-01-21, 01:28
Tak so naserte idem si vratit penize za vip cc
Tak so naserte idem si vratit penize za vip cc
Keď budeš najbližšie prosiť aby som ti ban skrátil, už ti ho neskrátim a odpíšem ti niečo v podobnom znení.
Včera jsem se hráče ptal, zda-li to mohu zavřít... řekl jen že tady ještě napise že jsme vseci ****.
Za mě vyřešené.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.