Zobrazit normální verzi : [ archivace 9.2. ] Prečo som sa rozhodol stať problémovým hráčom
Dobrý deň,
asi ste si všimli že v poslednej dobe som dostal kopec banov, správam sa ako decko a úmyselne zo seba robím idiota. Chcem vám povedať že viem byť aj asertívny a mám sebareflexiu. Preto som sa rozhodol v bodoch vypísať prečo som sa takto rozhodol správať:
1. Odignorované posty
Na fóru mám kopec príspevkov ku ktorým sa mi buď nikto nevyjadril, nedostal som jasnú odpoveď alebo boli locknuté predtým ako boli vyriešené. Začal som to brať tak že táto komunita nemá záujem o problémy hráčov a ich riešenie a stratil som motiváciu k tomu aby som zlepšoval hru a pomáhal komunite a tým pádom som sa rozhodol robiť opak.
Každopádne prikladám zoznam mojich postov ktoré dostali takéto zaobchádzanie a budem veľmi rád ak tam konečne dostanem poriadnu odpoveď:
https://csko.cz/forum/showthread.php?73131-Zad%E1vanie-pr%EDkazov-pr%EDli%9A-skoro
https://csko.cz/forum/showthread.php?73098-Nefunk%26%23269%3Bn%E9-demo
https://csko.cz/forum/showthread.php?71317-Jailbreak
https://csko.cz/forum/showthread.php?71374-Hl%E1%9Aen%ED-chyb-n%E1pad-na-vylep%9Aenie
https://csko.cz/forum/showthread.php?71324-Men%9A%ED-probl%E9m-s-textom
https://csko.cz/forum/showthread.php?71013-60-tick
https://csko.cz/forum/showthread.php?69036-Nefunk%26%23269%3Bn%E9-tla%26%23269%3B%EDtko - tu som nedostal vysvetlenie to prečo nebolo odstránené
2. AT a klamstvá
Toto je asi najväčší dôvod prečo som sa rozhodol stať problémovým hráčom. Prečo keď si zo srandy zmením nick tak musím byť označený za najväčšieho provokatéra? Prečo sú veci ktoré by mali byť brané s nadhľadom brané ako porušenie pravidiel? Denne si hráči menia nicky podobné niekomu a nikomu to nevadí. A vysvetlite mi ako môžete brať do AT ľudí ktorí mi na steam alebo na fórum nadávajú že niesom normálny a že si mám ísť s kamarátom navzájom pofajčiť? Myslel som si že admini sú tu od toho aby hráčom pomáhali a nie ich banovať za somariny a vysmievať ich. Je to ako keby som šiel do reštaurácie, rozbil šálku a čašník by mi povedal že som neschopný k****. A tiež ako môže mať práva niekto kto obťažoval dievča ktoré má menej ako 15 rokov? Neviem čo je na tom pravdy ale ak je to pravda tak toto je na väzenie a nie ešte aby takýto človek mal práva. Tým narážam na tento príspevok: https://csko.cz/forum/showthread.php?72565-%8E%E1dost-o-CHH-na-Aim-server1-vol-895448544&p=559782&viewfull=1#post559782. Viem že aj admini sú len ľudia ale keď niekto robí problémy, každému bezdôvodne nadáva tak prečo to robia aj admini? Tým pádom sa posúvate na takú istú úroveň ako tí hráči a nemali by byť považovaný za vyspelých ľudí a už vôbec by nemali mať práva. Navrhujem aby sa admini správali asertívne aj keď sem príde niekto len s tým úmyslom aby len naštval čo najviac hráčov.
“Nicméně to neznamená, že admin není nedotknutelná pozice. A už vůbec to neznamená, že by admin byl něco více než hráč. Admin musí brát v potaz, že jediné, co ho odlišuje od hráče nejsou jeho práva, ale jeho odpovědnost. Čára která dělí admina od hráče je z jeho strany mnohem tenčí.“ - toto je asi najväčšie klamstvo na fóru. Veľa krát som videl, že admin dal niekomu prestrelený ban, bol k hráčovi arogantný a správal sa ako pán serveru. Túto vetu som tu na fóru raz riešil a jediná odpoveď ktorú som dostal bola tá, že som citoval náborára, ktorý na jailbreaku nebol od dôb založenia kotelny. Znamená to že sa ten post nedá editnúť alebo že to už neplatí? Táto odpoveď mi dala viac otázok ako odpovedí.
A toto ma presvedčilo o tom že AT je dosť nezorganizovaný a veci za ktoré by dostal hráč ban tak adminovi prejdú bez následkov. Toto ma najviac motivovalo k tomu aby som úmyselne porušoval pravidlá.
3. Kotel nemá nikdy čas
Okej, pochopím že niekto nemá čas robiť zmeny na fóru a v hre. Ale keď problém pretrváva už rok a jediná odpoveď ktorú dostanem je že na to nieje čas tak to už ma presviedča v to že ten čas existuje ale nikto ten problém nechce riešiť. A tiež robí zmeny ktoré nikto nechcel napr. zmena boxu pri PP.
4. Admin a hráč roku 2020
Dať medailu tomu, kto bol najlepším hráčom za rok 2020 je naozaj dobrý nápad. Ale nepáči sa mi ako je tá súťaž zorganizovaná. Príde mi to skôr ako súťaž o najväčšieho idiota kotelny a nie najlepšieho. Ak to chápem správne tak mám dať hlas tomu, kto toho najviac spravil pre komunitu. Ale väčšina uživateľov tam dáva hlasy tým, s ktorými majú najlepšie vzťahy alebo ich dávajú tým ktorí tu robia problémy a dostávajú hlasy len preto aby si z neho spravili ešte väčšiu srandu (aj keď teraz si trochu protirečím lebo hráčov som tiež vyberal na základe toho, koho mám rád). Chcel by som vysvetlenie či sa hlasuje o toho, kto je v komunite najobľúbenejší alebo o toho, kto pre komunitu toho najviac priniesol.
Ak si to celé dočítal až sem tak ti gratulujem. Ak si ešte na niečo spomeniem tak editnem.
1. Na forku sú desiatky odignorovaných postov, či nejako dôležitých, či nie, kvôli tomu je pekná blbosť úmyselne kaziť hru ale tvoj názor
2. Menia si nicky zvyčajne kamaráti ktorý si to povolia medzi sebou, nie že uvidíš pár ľudí ktorý majú zmenené nicky tak to spravíš hneď, bez opýtania, ale tvoj názor
3. Kotel dolaďuje VPN proti obchadzačom, vlastné csko, XY ďalších veci dôležitejších vecí, ako úprava boxu na jb, o ktorú si hráči písali, nech oživia PP menu, vyhovel, ale tvoj názor
4. Zbytočné komentovať
4. Zbytočné komentovať
Všetko zbytočné komentovať
A toto ma presvedčilo o tom že AT je dosť nezorganizovaný a veci za ktoré by dostal hráč ban tak adminovi prejdú bez následkov. Toto ma najviac motivovalo k tomu aby som úmyselne porušoval pravidlá.
Segin
Ahoj inlove a ďakujem za odpoveď.
1. Mal by sa do každej sekcie založiť archív tak ako je to pri sťažnostiach. Admini by mu odpísali a čakali kým sa hráč vyjadrí a keby sa nevyjadril tak by to bolo locknuté a hodené do archívu.
2. Od toho tu slúži rezervácia nicku. Ak je rezervovaný nick napr. “InLoveSvK“ tak by som si mohol bez následkov zmeniť trebárs na: inlavsvk. Príde mi prehnané ak za takúto somarinu dostane niekto ban
3. Ale niekto predloží pekný návrh a v 90% prípadoch dostane odpoveď takú že: Na to nieje čas. Alebo: Je to zbytočné riešiť. To vidieť napríklad v diskusií o pravidlách pri JB anarchy. Dohadujeme sa už od Júla 2020 ale bez žiadnej odpovede od kotla.
4. Toto je už najmenší problém zo všetkých 4. Len mi to napadlo sem pridať nech sa hráči zamyslia nad svojimi hlasmi.
Všetko zbytočné komentovať
Segin
Tak prečo komentuješ tento príspevok? Čo si myslel tým slovom?
killer-savage
29-01-21, 11:36
Celý tento thread je zbytočný pretože šíriš len nenávisť.
Je piatoček a ja som na home office = najvhodnejší čas zaoberať sa nepodstatnými vtákovinami a ešte si za to nechávať platiť pekné peniaze. Tož poďme na to.
asi ste si všimli že v poslednej dobe som dostal kopec banov, správam sa ako decko a úmyselne zo seba robím idiota. Chcem vám povedať že viem byť aj asertívny a mám sebareflexiu. Preto som sa rozhodol v bodoch vypísať prečo som sa takto rozhodol správať:
Robiť zo seba idiota je úplne legitímna taktika, ale holt treba rátať s tým, že niektorí ľudia ťa za idiota potom skutočne považovať budú a je jedno, či sa budeš snažiť odôvodňovať to "vyšším princípom", alebo vysadením liekov na hlavu. Mal som podobné myšlienky (keď som mal 15-17), ale naučil som sa, že trolovať má zmysel iba čisto pre vlastné potešenie a netreba si nahovárať, že tým niečomu skutočne napomáhaš. Keep trollin', ale so cťou a bez fňukania.
1. Odignorované posty
Táto sekcia priam kričí preceňovaním vlastného významu a dôležitosti. Ty si vážne myslíš, že na portál v poslednej fázi životnosti príde nejaký náhodný B3N z ulice, čo tu je dva dni s cestou a všetkým vyrazí dych svojim revolučným nápadom založenia Archívu v random sekcii fóra? Nehovoriac o tom, že väčšina linkovaných dotazov je natoľko špecifických a obskurných, že je len malá šanca, aby sa to dostalo k niekomu, kto by ti vedel poradiť (sekanie dema a pod). A potom sú tu návrhy, s ktorými by teoreticky vedela pohnúť buď úzka skupina aktívnych moderátorov, prípadne len samotný Kotel, ktorý - za á, nerieši rádovo dôležitejšie záležitosti (o tom neskôr), za bé - neexistuje dôvod, prečo by musel konať na základe jedného jediného podnetu od irelevantného hráča, za ktorý sa nikto iný nepostavil. Zruší na tvoj popud songy na servery a zajtra založí thread jouda123 a bude ich požadovať späť, to má potom tiež založiť emo cry thread, ako ho všetci chudáka ignorujú? Dosť chabá výhovorka pre kokotské správanie.
2. AT a klamstvá
Čo sa týka dvojitého metra v určitých prípadoch s tým súhasím, ako som už mnohokrát písal. Ale opäť musím zopakovať - keď chceš byť provokatér a troll, musíš znášať dôsledky. Play stupid games, win stupid prizes. Keď som nedávno išiel na server s otočenou swastikou, ban som očakával a v žiadosti o UB som sa dobre bavil. To je riziko povolania. A porovnanie s čašníkom dosť kríva, skús sa zamyslieť nad motiváciou človeka čo ide robiť čašníka vs. nad motiváciou admina na CS portáli, určite prídeš minimálne na jeden veľký rozdiel.
3. Kotel nemá nikdy čas
Nemá a nebude mať, deal with it. Alebo možno bude a možno potom spraví niečo úplne iné ako by si chcel, deal with it again. Toto je večná téma a nebudem sa opakovať, preto ťa len odkážem na tento príspevok (https://csko.cz/forum/showthread.php?72744-Co-takhle-p%26%23345%3Benechat-kotelnu-n%26%23283%3Bkomu-jin%E9mu&p=560383&viewfull=1#post560383).
Ľudia nehlasujú racionálne, ale na základe osobných sympatií a čerstvejšie udalosti majú neúmerne vysoký vplyv na ich rozhodovanie oproti dávnejším => gratulujem, objavil si teplú vodu, vôbec sa to nedeje pri každých demokratických voľbách ever. A čo s tým chceš robiť? Zasadne komisia a bude posudzovať každý hlas, či vyšiel zo srdiečka alebo z mozgu pomocou psychotestov? Budeme merať každému hlasujúcemu IQ? Naprogramujeme unbiased AI, ktorá to rozhodne za nás? Skús tento problém vyriešiť a hneď zajtra píšem do Švédska kolkovanú žiadosť o tvoju nomináciu na Nobelovu cenu za mier a prosperitu, ktorú svetu týmto činom prinesieš. Dovtedy sa o tom nemá zmysel baviť.
Koniec môjho dlhého a filozofického postu, posielam ďalšie koťátko v krabici.
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/06/Kitty_in_a_box.jpg/800px-Kitty_in_a_box.jpg
Nejde o to aby som tu šíril len nenávisť, ale aby som vysvetlil prečo robím to čo robím a aby som upozornil na problémy ktoré nikto nerieši.
True
Napíšeš, že zo seba naschvál robíš provokatéra a potom plačeš, prečo ťa admini berú ako provokatéra.?? :D
Ale Aviatik to to napísal pekne. Hihi
Nakladana Okurka
29-01-21, 12:39
No mně je zle.. Víš, že problémový hráč působí na serverech jinak, než se v přítomnosti admina bugnout z cely a dostat ban na 3 hodiny? :D
1. Většina tvých navrhů/poznámek se týká něčeho, co vadí tobě. Lépe řečeno - něčeho, co se děje tobě. Denně se vyskytne v chatboxu nebo v příspěvkách x dotazů, kde se ať už admini či hráči snaží pomoci a najít konstruktivní řešení. Potřeba si uvědomit, že nejen svět, ale ani herní portál, se okolo tebe netočí.
2. Pokud v tobě leží furt kopírování nicku admina/spešla, tak je mi tě líto. Zkusím ti sem dát napůl matematickou, napůl odpověď pro zvláštní školu:
Nick Admina + Admin kopíruje nick admin + Admin, jehož nick je kopírován, souhlasí = vše v pořádku
Hráč kopíruje nick spešla + spešl několikrát upozorní, že tak činit nemá + hráč nadále provokativně nick používá = seš prostě za dementa
Admin není nedotknutelná pozice, nechápu, z jakýho důvodu máte poslední dobou neustálou potřebu tuhle větu vytahovat. Stačí nahrát demo s nevhodným chováním, případně screen obrazovky, nebo výňatek z chtlg a stížnost bude seriózně řešena. Tvoje posty typu "čafko, tamten admin zlobí" prostě nikdo řešit nebude.
3. Kotel teď řeší důležitější věci, než že ti vadí songy na konci kola
4. admin a hráč roku nejde zorganizovat lépe, aby se do hlasování zapojilo hodně lidi a zároveň nebylo zmanipulovaný "internetovým přátelstvím". Letos to Grakon vychytal aspoň tak, že se do hlasování nemůže zapojit např. úplně každý a že admini, kterým se nahodil admin (nebo vrátil) koncem roku 2020, šanci nemají.
Podtrženo sečteno, nic neříkající body, kdy tu vlastně jen brečíš o tom, že ti někdo vzal hračku, nebo že se nevyřešily tvoje problémy ohledně songů na konci kola.
Měl sem podezření, že seš retard, sem rád, že si mě v tom utvrdil.
Přečteno a smeteno ze stolu. Další prosím.
Tak prečo komentuješ tento príspevok? Čo si myslel tým slovom?
Nič len sa smejem ako mrháš časom nad vypisovaním hovadín prečo robia zle v 20 ročnej hre:D
Zamysli sa , robíš tu zle adminom , ľutuješ sa, že ti nikto neodpovedá na thready,keby som admin radšej ti dám permu ako znášať tieto veci
Celý tento thread je zbytočný pretože šíriš len nenávisť.jo
fňuk fňuk, locknite mu to nech ma radosť
Řešíte sračky. S tím že kotel nemá většinou čas (i když za to nemůže, ne každej sedí na zadku u kompu 24/7) a že většina lidí v A-Teamu jsou arogantní hňupové sice souhlasím, ale myslím si že svůj čas si do tohohle postu obětoval úplně zbytečně vzhledem k tomu, že nemáš spešla/admina, takže tě tu nikdo nebude brát vážně ať se budeš snažit jak chceš, bohužel. Ačkoliv komunita je na tomhle portálu fajn, jeho vedení stojí za hovno, vzhledem k tomu, že všichni admini co měli trojciferné IQ, tak odešli už před dlouhou dobou.
Grakon2702
29-01-21, 17:01
To je všeobecně známá věc, že se hlasuje ne podle skutečné užitečnosti, ale podle osobních sympatií. Taky mě to štve, ale nic s tím neudělám. Lidi to tak prostě chcou. Výsledkem je to, že se člověk může snažit jak chce, ale nakonec vyhraje osoba, která je nevíce vidět a který vyhrála několikrát po sobě. Vedl jsem v AF diskuzi s adminy před založením soutěže a snažil jsem si ji vyšperkovat tak, aby to letos bylo jiné. Navrhnul jsem, aby nebylo možné hlasovat pro lidi, kteři vyhráli minule, aby dostali šanci jiní, ale na to jsem dostal negativní ohlasy. Plus jsem zapomněl dodat pravidlo, aby mohli hlasovat lidi jen s určitým počtem příspěvků, protože takhle teď hlasují neaktivní účty založené z roků minulých jen kvůli předchozím soutěžím.
Je to ako keby som šiel do reštaurácie, rozbil šálku a čašník by mi povedal že som neschopný k****.
Jestli bereš adminy na serveru jako svoje číšníky, tak k**** skutečně jsi.
Nakladana Okurka
29-01-21, 17:31
To je všeobecně známá věc, že se hlasuje ne podle skutečné užitečnosti, ale podle osobních sympatií. Taky mě to štve, ale nic s tím neudělám. Lidi to tak prostě chcou. Výsledkem je to, že se člověk může snažit jak chce, ale nakonec vyhraje osoba, která je nevíce vidět a který vyhrála několikrát po sobě. Vedl jsem v AF diskuzi s adminy před založením soutěže a snažil jsem si ji vyšperkovat tak, aby to letos bylo jiné. Navrhnul jsem, aby nebylo možné hlasovat pro lidi, kteři vyhráli minule, aby dostali šanci jiní, ale na to jsem dostal negativní ohlasy. Plus jsem zapomněl dodat pravidlo, aby mohli hlasovat lidi jen s určitým počtem příspěvků, protože takhle teď hlasují neaktivní účty založené z roků minulých jen kvůli předchozím soutěžím.
sem kkt, dekuju madrovi za upozorneni :DDDDD
Keďže je celé toto smerované z nejakej časti na mňa tak to to vysvetlím trochu po lopate, lebo to inak asi nezvládneš.
Provokatér si, provokatér budeš. Dokazuješ to neustále. Na nonsteame máš xy banov za to isté, čo robíš teraz. Si si vedomí, že porušuješ pravidlá, no ajtak to budeš stále robiť ďalej. Nebudem hovoriť o tvojich trápnostiach typu "Mlýn máme tu 3 rovnaký nick, prídi nás pokickovat"
"Ty hráš teraz s nickom Miyagi? Tak ja si dám Myiagi. Alebo nie, dám si nick Magi"
Považoval som ťa za aspoň trochu inteligentného jedinca, jedného z mála, ktorý premýšľa. Žiaľ, možno skôr vďaka bohu si sa takto ukázal už teraz a nemusí ma to vôbec mrzieť.
Tvoje problémy sú všetkým ukradnuté. Nie preto, že sú tvoje, ale preto, že sa chováš ako malý drzý sopliak, ktorému mamka nekúpila autíčko. Viac asi nemám čo. Cscs
Napíšeš, že zo seba naschvál robíš provokatéra a potom plačeš, prečo ťa admini berú ako provokatéra.?? :D
Ale Aviatik to to napísal pekne. Hihi
Koho tu teraz týmto príspevkom provokujem?
Řešíte sračky. S tím že kotel nemá většinou čas (i když za to nemůže, ne každej sedí na zadku u kompu 24/7) a že většina lidí v A-Teamu jsou arogantní hňupové sice souhlasím, ale myslím si že svůj čas si do tohohle postu obětoval úplně zbytečně vzhledem k tomu, že nemáš spešla/admina, takže tě tu nikdo nebude brát vážně ať se budeš snažit jak chceš, bohužel. Ačkoliv komunita je na tomhle portálu fajn, jeho vedení stojí za hovno, vzhledem k tomu, že všichni admini co měli trojciferné IQ, tak odešli už před dlouhou dobou.
Takže len potvrdzuješ to že admin je niečo viac ako hráč?
Jestli bereš adminy na serveru jako svoje číšníky, tak k**** skutečně jsi.
Neberiem, bol to len príklad. Ale asi zlý príklad :sad:
Keďže je celé toto smerované z nejakej časti na mňa tak to to vysvetlím trochu po lopate, lebo to inak asi nezvládneš.
Provokatér si, provokatér budeš. Dokazuješ to neustále. Na nonsteame máš xy banov za to isté, čo robíš teraz. Si si vedomí, že porušuješ pravidlá, no ajtak to budeš stále robiť ďalej. Nebudem hovoriť o tvojich trápnostiach typu "Mlýn máme tu 3 rovnaký nick, prídi nás pokickovat"
"Ty hráš teraz s nickom Miyagi? Tak ja si dám Myiagi. Alebo nie, dám si nick Magi"
Považoval som ťa za aspoň trochu inteligentného jedinca, jedného z mála, ktorý premýšľa. Žiaľ, možno skôr vďaka bohu si sa takto ukázal už teraz a nemusí ma to vôbec mrzieť.
Tvoje problémy sú všetkým ukradnuté. Nie preto, že sú tvoje, ale preto, že sa chováš ako malý drzý sopliak, ktorému mamka nekúpila autíčko. Viac asi nemám čo. Cscs
Ak sa urážaš nad takými absurdnými vecami tak to je smutné.
E: nejde mi to o to čo najviac ľudí vyprovokovať. Je to jailbreak a nad takýmito vecami by mal človek mávnuť rukou a nie: zmenil si nick podobný môjmu tak ho poďme zabanovať
fňuk fňuk, locknite mu to nech ma radosť
Ale toto nieje trollpost
Nič len sa smejem ako mrháš časom nad vypisovaním hovadín prečo robia zle v 20 ročnej hre:D
Zamysli sa , robíš tu zle adminom , ľutuješ sa, že ti nikto neodpovedá na thready,keby som admin radšej ti dám permu ako znášať tieto veci
Nuž... snažil som sa pomôcť komunite tak že som založil tie témy ktoré som tam vypísal ale keďže ich má väčšina hráčov u riti tak ma to motivuje akurát tak robiť opak.
Som rád že niesom jediný kto to tak cíti. Ale tak ten 4. bod mi príde najmenej závažný a asi aj nevyriešitelný. Ale povoliť hlasovať len uživateľom ktorí majú určitý počet príspevkov nieje zlý nápad.
True
Tak keď s ním súhlasíš tak prečo to komentuješ tiež? :wall:
No mně je zle.. Víš, že problémový hráč působí na serverech jinak, než se v přítomnosti admina bugnout z cely a dostat ban na 3 hodiny? :D
1. Většina tvých navrhů/poznámek se týká něčeho, co vadí tobě. Lépe řečeno - něčeho, co se děje tobě. Denně se vyskytne v chatboxu nebo v příspěvkách x dotazů, kde se ať už admini či hráči snaží pomoci a najít konstruktivní řešení. Potřeba si uvědomit, že nejen svět, ale ani herní portál, se okolo tebe netočí.
2. Pokud v tobě leží furt kopírování nicku admina/spešla, tak je mi tě líto. Zkusím ti sem dát napůl matematickou, napůl odpověď pro zvláštní školu:
Nick Admina + Admin kopíruje nick admin + Admin, jehož nick je kopírován, souhlasí = vše v pořádku
Hráč kopíruje nick spešla + spešl několikrát upozorní, že tak činit nemá + hráč nadále provokativně nick používá = seš prostě za dementa
Admin není nedotknutelná pozice, nechápu, z jakýho důvodu máte poslední dobou neustálou potřebu tuhle větu vytahovat. Stačí nahrát demo s nevhodným chováním, případně screen obrazovky, nebo výňatek z chtlg a stížnost bude seriózně řešena. Tvoje posty typu "čafko, tamten admin zlobí" prostě nikdo řešit nebude.
3. Kotel teď řeší důležitější věci, než že ti vadí songy na konci kola
4. admin a hráč roku nejde zorganizovat lépe, aby se do hlasování zapojilo hodně lidi a zároveň nebylo zmanipulovaný "internetovým přátelstvím". Letos to Grakon vychytal aspoň tak, že se do hlasování nemůže zapojit např. úplně každý a že admini, kterým se nahodil admin (nebo vrátil) koncem roku 2020, šanci nemají.
Podtrženo sečteno, nic neříkající body, kdy tu vlastně jen brečíš o tom, že ti někdo vzal hračku, nebo že se nevyřešily tvoje problémy ohledně songů na konci kola.
Měl sem podezření, že seš retard, sem rád, že si mě v tom utvrdil.
1. To nevysvetluje prečo neboli vyriešené a boli locknuté. Uvedomujem si že sa celý portál netočí len okolo mňa ale prečo nemôžem zakladať príspevky s problémom ktoré sa týkajú len mňa? Mám to brať tak že už nemám zakladať príspevky ktoré sa týkajú len mňa?
2. Skôr za dementa je ten človek ktorý sa uráža nad tým že si nejaky hráč mení nick. Ale to som už rozobral v príspevku #23. Dôvod prečo tú vetu vyťahujem je ten, že som ešte stále nedostal odpoveď prečo sú v dôležitej téme takéto klamstvá.
3. To chápem. Ale štve ma keď niekto podá pekný návrh a dostane odpoveď: na to nemám čas. Znelo by to lepšie keby kotel napísal niečo na štýl: “Návrh je zaujímavý ale teraz riešim dôležitejšie veci a skúsim to niekedy vyriešiť“.
4. K tomuto som sa vyjadril v príspevku #26
Tie body niesu “nic neříkajíci“. Len som popisoval prečo sa správam tak ako sa správam a zároveň som chcel upozorniť na problémy na kotelne. Dosť úbohé že ma tu urážaš a pritom sa tu snažím racionálne riešiť problémy.
Nakladana Okurka
29-01-21, 19:44
Koho tu teraz týmto príspevkom provokujem?
Takže len potvrdzuješ to že admin je niečo viac ako hráč?
Neberiem, bol to len príklad. Ale asi zlý príklad :sad:
Ak sa urážaš nad takými absurdnými vecami tak to je smutné.
E: nejde mi to o to čo najviac ľudí vyprovokovať. Je to jailbreak a nad takýmito vecami by mal človek mávnuť rukou a nie: zmenil si nick podobný môjmu tak ho poďme zabanovať
Ale toto nieje trollpost
Nuž... snažil som sa pomôcť komunite tak že som založil tie témy ktoré som tam vypísal ale keďže ich má väčšina hráčov u riti tak ma to motivuje akurát tak robiť opak.
Som rád že niesom jediný kto to tak cíti. Ale tak ten 4. bod mi príde najmenej závažný a asi aj nevyriešitelný. Ale povoliť hlasovať len uživateľom ktorí majú určitý počet príspevkov nieje zlý nápad.
Tak keď s ním súhlasíš tak prečo to komentuješ tiež? :wall:
1. To nevysvetluje prečo neboli vyriešené a boli locknuté. Uvedomujem si že sa celý portál netočí len okolo mňa ale prečo nemôžem zakladať príspevky s problémom ktoré sa týkajú len mňa? Mám to brať tak že už nemám zakladať príspevky ktoré sa týkajú len mňa?
2. Skôr za dementa je ten človek ktorý sa uráža nad tým že si nejaky hráč mení nick. Ale to som už rozobral v príspevku #23. Dôvod prečo tú vetu vyťahujem je ten, že som ešte stále nedostal odpoveď prečo sú v dôležitej téme takéto klamstvá.
3. To chápem. Ale štve ma keď niekto podá pekný návrh a dostane odpoveď: na to nemám čas. Znelo by to lepšie keby kotel napísal niečo na štýl: “Návrh je zaujímavý ale teraz riešim dôležitejšie veci a skúsim to niekedy vyriešiť“.
4. K tomuto som sa vyjadril v príspevku #26
Tie body niesu “nic neříkajíci“. Len som popisoval prečo sa správam tak ako sa správam a zároveň som chcel upozorniť na problémy na kotelne. Dosť úbohé že ma tu urážaš a pritom sa tu snažím racionálne riešiť problémy.
Racionální řešení problémů je dost diskutabilní, vzhledem k tomu, že se k situaci stavíš ve stylu "dělám ze sebe dementa, protože se mi něco nelíbí".
1. Vysvětluje to lecos, pokud k tvým návrhům je kloudný řešení, vyřeší se to rychle. Nebyl si jeden z těch, co si stěžoval kdysi, že jsou otevřený témata, ke kterým už není co dodat? Postnul si sem pár svých příspěvků, bohužel buďto na danou problematiku řešení nebylo, nebo to byla píčovina.
2. Nikdo se neurazil, já ti to už vysvětlil. Pleteš jablka a hrušky, dvě odlišné situace. Pokud by mně někdo řekl, ať nepoužívám nějaký nick z toho a toho důvodu, používat ho nebudu. Z tvojí strany šlo čistě už jen o provokaci a potřebu na sebe upozornit. Jaký "klamstva" máš konkrétně na mysli?
3. Jak kdysi napsal Zoid, buďte rádi, že tu už X let máte možnost hrát zadarmo. Uvědom si, že pro Kotla to opravdu není full-time job a že ho portál skutečně neživí. Založ vlastní, pokud dokážeš takovou komunitu (ač už proměněnou) udržet 11 let, osobně se ti omluvím. Do tý doby bych asi radši držel pusu, protože tvoje příspěvky nejsou ani nějaký nápady, který by vyloženě stály o nějaký řešení.
4. K tomuhle už se radši nevyjadřuj vůbec, možnost založit soutěž máš, těším se na tvojí práci:)
Urážet tě sem v plánu neměl, když sem ale naběhneš tímhle stylem, někdo ti hold musí říct pravdu. Každej, kdo si tvůj post přečetl musí mít jasno v tom, že meleš z cesty a hlavně, že se zaměřuješ na věci, který ani nejsi sám schopnej zformulovat a radši jedeš ve stylu "bad boy, lebo som uražený". Dej si facku, lockni si to a popros moda, ať ti to smaže, nebo se nálepky "idiot" nezbavíš.
...
2. AT a klamstvá
Toto je asi najväčší dôvod prečo som sa rozhodol stať problémovým hráčom. ...
Já bych jenom rád odpověděl na tuhle část tvého úvodního příspěvku.
Dobře, jestli to tak cítíš, budiž. Nemůžeme ti to vymluvit. Jenom tě chci varovat, že počítej se zacházením, který si takový problémový hráč zaslouží.
Racionální řešení problémů je dost diskutabilní, vzhledem k tomu, že se k situaci stavíš ve stylu "dělám ze sebe dementa, protože se mi něco nelíbí".
1. Vysvětluje to lecos, pokud k tvým návrhům je kloudný řešení, vyřeší se to rychle. Nebyl si jeden z těch, co si stěžoval kdysi, že jsou otevřený témata, ke kterým už není co dodat? Postnul si sem pár svých příspěvků, bohužel buďto na danou problematiku řešení nebylo, nebo to byla píčovina.
2. Nikdo se neurazil, já ti to už vysvětlil. Pleteš jablka a hrušky, dvě odlišné situace. Pokud by mně někdo řekl, ať nepoužívám nějaký nick z toho a toho důvodu, používat ho nebudu. Z tvojí strany šlo čistě už jen o provokaci a potřebu na sebe upozornit. Jaký "klamstva" máš konkrétně na mysli?
3. Jak kdysi napsal Zoid, buďte rádi, že tu už X let máte možnost hrát zadarmo. Uvědom si, že pro Kotla to opravdu není full-time job a že ho portál skutečně neživí. Založ vlastní, pokud dokážeš takovou komunitu (ač už proměněnou) udržet 11 let, osobně se ti omluvím. Do tý doby bych asi radši držel pusu, protože tvoje příspěvky nejsou ani nějaký nápady, který by vyloženě stály o nějaký řešení.
4. K tomuhle už se radši nevyjadřuj vůbec, možnost založit soutěž máš, těším se na tvojí práci:)
Urážet tě sem v plánu neměl, když sem ale naběhneš tímhle stylem, někdo ti hold musí říct pravdu. Každej, kdo si tvůj post přečetl musí mít jasno v tom, že meleš z cesty a hlavně, že se zaměřuješ na věci, který ani nejsi sám schopnej zformulovat a radši jedeš ve stylu "bad boy, lebo som uražený". Dej si facku, lockni si to a popros moda, ať ti to smaže, nebo se nálepky "idiot" nezbavíš.
To že som úmyselne porušil pravidlá neznamená že sa teraz nemôžem k situácii postaviť seriózne a racionálne tu niečo aj vyriešiť.
1. Tie témy čo som pozakladal a neboli vyriešené boli väčšinou len malé problémy ktoré nejak velmi neovplyvňovali chod fóra alebo hry ale chcel som upozorniť na tieto malé chybičky a tým pádom trošku vylepšiť tento portál. Detaily predsa tvoria celok. A ak na danú tématiku riešenie nebolo tak nechápem prečo mi tam nikto nenapísal že to je neriešitelné. Pičoviny to neboli ale niekto by to za pičovinu považoval a niekto nie. Nech si o tom každý spravý obrázok aký chce. Je možné že som sa sťažoval na otvorené témy ku ktorým nieje čo dodať ale to si už nepamätám.
2. Áno, možno mlýn to bral ako provokáciu ale v prvej rade to bolo myslené ako sranda. Nick som si zo srandy zmenil podobný niekomu asi tak milión krát a až doteraz to nikto nebral ako provokáciu. Ale to nevysvetluje to, prečo by som mal byť trestaný za nicky ako sú “windmill“ alebo “maggi“. To je už trochu cez čiaru.
3. Som rád že tu môžem zadarmo hrať a slobodne tu vyjadrovať moje názory a upozorňovať na problémy. Viem že kotelna nieje kotlov full-time job, niekde to aj písal. To či sú moje príspevky dobré nápady som už opísal v 1. bode.
4. Myslím že toto už nemá cenu ďalej rozoberať.
Môžeš mi povedať aký štýlom som podľa teba sem nabehol? Prečo som podľa teba to zle sformuloval? Ten prvý post som písal asi hodinu a rozmýšlal som či som tam napísal všetko čo som chcel. Možno som všetko nepopísal najracionálnejšie a tak ako by som najlepšie chcel a písal som aj podľa momentálnych emócii ale tak som tiež len človek. Ak sa touto témou nič nevyrieši tak mi tá nálepka "idiot" ani nebude vadiť.
Já bych jenom rád odpověděl na tuhle část tvého úvodního příspěvku.
Dobře, jestli to tak cítíš, budiž. Nemůžeme ti to vymluvit. Jenom tě chci varovat, že počítej se zacházením, který si takový problémový hráč zaslouží.
Čo ako napríklad? Založím tému s dobrým nápadom a všetci sa mi kvôli mojej minulosti vysmejú?
Čo ako napríklad? Založím tému s dobrým nápadom a všetci sa mi kvôli mojej minulosti vysmejú?
Ale já jsem nic o tvé minulosti nepsal. Ve svém předchozím příspěvku jsem tě jenom varoval, že pokud hodláš být problémový hráč, tak nečekej zacházení v rukavičkách.
E//: Dej tomu čas a příklady se ti objeví :happy:
Ale já jsem nic o tvé minulosti nepsal. Ve svém předchozím příspěvku jsem tě jenom varoval, že pokud hodláš být problémový hráč, tak nečekej zacházení v rukavičkách.
Uveď prosím príklad
Nakladana Okurka
29-01-21, 22:34
Proč cekas, ze se touhle temou něco vyřeší, když se tvoje dosavadní posty nevyresily? Ani jeden z bodu, které uvadis nejsou na místě a ani nemají hlavu a patu. Moc se snažíš být revolucionář, ale moc ti to nejde. Ta pomyslná “nálepka” idiot ti zůstane. Nevycitam ti to, jaký způsobem to resis, vycitam ti věci, který ti vadí. Hledas moc problémy tam, kde nejsou, nevím z jakyho důvodu, ale zajímavější nejsi. GL do dalšího hraní :)
Nedá my sa nevyadriť, keď vidím aké máte problémy, obzvlášť v tejto dobe.
1.Nikoho nezaujímajú tvoje dôvody. Realita je že si problémový hráč, ako si sám napísal, za čo si aj právom trestaný.
2. Normálny ľudia to zvyknú riešiť tak, že ak ich niečo nasere, tak sa na to "vyserú". Pokiaľ ťa nasrali admini a prístup Kotelni k veciam a rozvoji, tak si v prvom rade uvedom že (ak sa nemýlim) väčšina to robí z dobrej vôle vo svojom voľnom čase. Ak aj tak máš naďalej mindráky, si nasratý a ukrivdený, tak proste zmeň server. Nikdo ťa tu nedrží a myslím si že nebudeš ani nikomu chýbať.
3. Pokiaľ si "dement", "dementom" aj ostaneš. Ľudia sa nemenia zo dňa na deň. Ak sa správaš ako chuj, nečakaj že ťa ľudia/admini budú brať ako normálneho človeka a správať sa k tebe ako ku vzornému hráčovi.
Ps: Hádka s takýmito individuami je ako hádzať hrách o stenu. Najlepšie spravíte ak to locknete.
Keď sa na to tak pozerám tak vidím že toto nikam nevedie. Ale chcel by som ešte vidieť vyjadrenie od náborára
Všade píšeš a chceš vyjadrenia od naborara... K čomu?
To ti má napísať, aby si si vypol songy na konci kola, alebo čo? Lul
E. Ty si to myslíš, ale mal by si to vedieť. Hh
Všade píšeš a chceš vyjadrenia od naborara... K čomu?
Pretože na jeho názore záleži viac ako na adminovom a má väčšiu váhu
Kedže veľa ľudí tento post berie len ako kopec srandy tak aspoň ja sa ti tu posnažím ako tak normálne vyjadriť
1. Odignorované posty
Väčšna ľudí ktorý sa ti vyjadria na tieto malé problémy sú hráči vo svojom voľnom čase. Čo znamená že nie vždy sa ti niekdo vyjadrí lebo 1. buď ten problém malo veľmi málo hráčov takže ti nikdo nevie pomôcť 2. je to celkom zbytočné lebo vo väčšine prípadov stačil reinstall...
2. AT a klamstvá
Všade vždy boli, budú a aj sú ľudia ktorý klamú s tým sa musíš zmieriť taká je realita.
3. Kotel nemá nikdy čas
toto sa tu už raz riešilo (https://csko.cz/forum/showthread.php?72744-Co-takhle-p%26%23345%3Benechat-kotelnu-n%26%23283%3Bkomu-jin%E9mu/page2&highlight=Kotelnu): Kotel: Složitost templatů na fóru je extrémní, takže prioritně dělám důležitější věci (anticheaty, řešení obchazečů banů). Chat byl tak děravý, že jsem ho musel dát pryč. Hlavně už ho asi nepodporovaly prohlížeče. Ale zřejmě to pomáhá držet komunitu, takže se ho pokusím vrátit. Bylo to tuším dělané přes flash, takže ten původní rozjet už nepůjde.
Systém na finanční podporu tu je, takže nevidím důvod trávit čas tvorbou dalšího řešení. Crowfunding přes další portál, který si jistě bere svoji provizi, dle mě nemá smysl. Když se k tomu přidá ještě zdanění, tak výsledkem je poloviční částka.
Pokud někdo chce poslat více peněz, tak se to vždy řešilo soukromě, ale většinou to skončilo jen i slibu. Minimálně můžu zkusit přidat tlačítko donate, kde půjde darovat vyšší částka. Na webu může být tabulka, kde bude top10 podporovatelů. Nejvíc portál podpořili admini a to nejen finančně. Vybíraly se peníze třeba na teamspeak.
Pokud má někdo iluzi, že tento portál vydělává desítky tisíc, tak mu to brát nebudu, protože takové fámy tu jsou od začátku. V reálném světě se živím jako programátor/elektrikář/správce serverů a za den vydělám skoro tolik, co se zde vybere za měsíc. Z toho důvodu pro mě opravdu není priorita přidat na jb server agenta smitha.
Skoro vždy ľudia volia/volili ľudí ktorý sa im najviac zapáčili, ako sa im prezentovali ale aj aké robili skutky. Tu máš príklad ako voľby každý kandidát pred voľbami sa snaží urobiť veľké boom a po voľbách to už... no to záleží kto tie voľby vyhral. :laughing1:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nevyjadril som sa moc profesionálne ale tak skôr ako to ja cítim a moje srdiečko :)
Kedže veľa ľudí tento post berie len ako kopec srandy tak aspoň ja sa ti tu posnažím ako tak normálne vyjadriť
Väčšna ľudí ktorý sa ti vyjadria na tieto malé problémy sú hráči vo svojom voľnom čase. Čo znamená že nie vždy sa ti niekdo vyjadrí lebo 1. buď ten problém malo veľmi málo hráčov takže ti nikdo nevie pomôcť 2. je to celkom zbytočné lebo vo väčšine prípadov stačil reinstall...
Všade vždy boli, budú a aj sú ľudia ktorý klamú s tým sa musíš zmieriť taká je realita.
toto sa tu už raz riešilo (https://csko.cz/forum/showthread.php?72744-Co-takhle-p%26%23345%3Benechat-kotelnu-n%26%23283%3Bkomu-jin%E9mu/page2&highlight=Kotelnu): Složitost templatů na fóru je extrémní, takže prioritně dělám důležitější věci (anticheaty, řešení obchazečů banů). Chat byl tak děravý, že jsem ho musel dát pryč. Hlavně už ho asi nepodporovaly prohlížeče. Ale zřejmě to pomáhá držet komunitu, takže se ho pokusím vrátit. Bylo to tuším dělané přes flash, takže ten původní rozjet už nepůjde.
Systém na finanční podporu tu je, takže nevidím důvod trávit čas tvorbou dalšího řešení. Crowfunding přes další portál, který si jistě bere svoji provizi, dle mě nemá smysl. Když se k tomu přidá ještě zdanění, tak výsledkem je poloviční částka.
Pokud někdo chce poslat více peněz, tak se to vždy řešilo soukromě, ale většinou to skončilo jen i slibu. Minimálně můžu zkusit přidat tlačítko donate, kde půjde darovat vyšší částka. Na webu může být tabulka, kde bude top10 podporovatelů. Nejvíc portál podpořili admini a to nejen finančně. Vybíraly se peníze třeba na teamspeak.
Pokud má někdo iluzi, že tento portál vydělává desítky tisíc, tak mu to brát nebudu, protože takové fámy tu jsou od začátku. V reálném světě se živím jako programátor/elektrikář/správce serverů a za den vydělám skoro tolik, co se zde vybere za měsíc. Z toho důvodu pro mě opravdu není priorita přidat na jb server agenta smitha.
Skoro vždy ľudia volia/volili ľudí ktorý sa im najviac zapáčili, ako sa im prezentovali ale aj aké robili skutky. Tu máš príklad ako voľby každý kandidát pred voľbami sa snaží urobiť veľké boom a po voľbách to už... no to záleží kto tie voľby vyhral. :laughing1:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nevyjadril som sa moc profesionálne ale tak skôr ako to ja cítim a moje srdiečko :)
1. Ale ak mi nikto nevie pomôcť alebo sa to dá jednoducho vyriešiť tak to nevysvetľuje to, prečo si niekto nemohol dať tú námahu a za pár sekúnd to tam napísať a nie locknúť to bez dôvodu. Mám si myslieť že ma má komunita u riti?
2. No je to tak bohužiaľ.
3. To viem, aj som to celé čítal. S týmto asi nič neurobím ale aspoň vďaka koze sme sa dozvedeli ako to je.
4. Toto najlepšie opísal grakon v príspevku #16 a už to nemá veľmi zmysel ďalej riešiť.
Tvoj príspevok je dôkazom že sa to dá napísať aj bez nadávok narozdiel od niektorých tu. :happy:
Mám si myslieť že ma má komunita u riti?
Nechcel by si zvážiť terapeuta? Zrejme ti v živote chýba blízka osoba, ak potrebuješ hľadať blízkosť tu. "Komunita" ťa nebude mať u riti ak jej príde dostatočne zaujímavé reagovať na to, čo píšeš, naozaj neviem ako si to predstavuješ, aj keď porovnanie s čašníkom niečo naznačilo. Nikto tu nie je tvoj zamestnanec ani tech support na ktorý máš právo, dokonca aj keď si platíš VIP. Inak zaujímavé, že reaguješ na každú odpoveď vo vlákne okrem tej mojej, najobsiahlešej (nie že by to moje inflated ego potrebovalo, ale je to interesantné). Ak to bude pokračovať, tuším začnem byť aj ja problémovým hráčom :(
bol raz jeden král
31-01-21, 13:31
No kamo to je fakt strašný. Podle mě by si měl napsat knížku a uspořádat masovou demonstraci na václaváku. Mohla by se jmenovat nějak jako “NEMAM ZADNEJ ZIVOT TAK ZIJU MRTVOU HROU”. Rozhodně doporučuju zůstat u řešení takto podstatných problémů, svěť tě potřebuje!
Dojezdy? Napiš do pm, co potřebuješ
Nemám čas tu něco číst, ale k jakékoliv motivaci doporučuji toto:
https://www.youtube.com/watch?v=CjGBUZdMt18
Ahoj, sčasti chápem tvoju frustráciu, ale nevypočutie požiadaviek na portáli, ktorý sa zakladá len na online hre a nie na skutočnom živote, nie je dôvodom k ukazovaniu tvojho horšieho ja. Aj keď ťa za túto tému už očividne mnohí nebudú mať radi, skús radšej aj napriek tomu ukázať tú svoju svetlejšiu stránku (a uzavrieť to načas s tým že si sa len uponáhľal a zmýlil). Neuber sa tým nesprávnym smerom. Nestojí ti to za to.
K bodu číslo 2 sa ti môžem vyjadriť buď individuálne alebo ak máš záujem, tak aj verejne. Bude to ale asi obšírnejšie. Za seba ti však môžem zatiaľ povedať, že sa snažím zakladať si na slušných a spravodlivých hodnotách a úkonoch, takisto aj pri riešení konfliktov v ktorom figuruje hráč vs. admin.
Ahoj, sčasti chápem tvoju frustráciu, ale nevypočutie požiadaviek na portáli, ktorý sa zakladá len na online hre a nie na skutočnom živote, nie je dôvodom k ukazovaniu tvojho horšieho ja. Aj keď ťa za túto tému už očividne mnohí nebudú mať radi, skús radšej aj napriek tomu ukázať tú svoju svetlejšiu stránku (a uzavrieť to načas s tým že si sa len uponáhľal a zmýlil). Neuber sa tým nesprávnym smerom. Nestojí ti to za to.
K bodu číslo 2 sa ti môžem vyjadriť buď individuálne alebo ak máš záujem, tak aj verejne. Bude to ale asi obšírnejšie. Za seba ti však môžem zatiaľ povedať, že sa snažím zakladať si na slušných a spravodlivých hodnotách a úkonoch, takisto aj pri riešení konfliktov v ktorom figuruje hráč vs. admin.
Možno sa aj znova stanem tým lepším, ale to záleží od toho či to bude mať vôbec nejaky zmysel, čiže ak sa budú ostatní ku mne správať slušne, moje príspevky nebudú odignorované, nastanú nejake zmeny, atď. K bodu č. 2 sa môžeš vyjadriť aj verejne. Nevadí mi ak to bude obsiahlejšie. Cieľom tejto témy nebolo naštvať čo najviac ľudí a len vypísať dôvody prečo robím to čo robím ale aj ukázať na problémy ktoré tu pretrvávajú.
Možno sa aj znova stanem tým lepším, ale to záleží od toho či to bude mať vôbec nejaky zmysel, čiže ak sa budú ostatní ku mne správať slušne, moje príspevky nebudú odignorované, nastanú nejake zmeny, atď. K bodu č. 2 sa môžeš vyjadriť aj verejne. Nevadí mi ak to bude obsiahlejšie. Cieľom tejto témy nebolo naštvať čo najviac ľudí a len vypísať dôvody prečo robím to čo robím ale aj ukázať na problémy ktoré tu pretrvávajú.
K bodu 2: Najprv opisuješ svoj nedávny konflikt so spešlom a adminom. K tomu sa vracať moc nemusíme, to je vybavená vec. Čo sa stalo, sa stalo, usmernení boli aj oni, aby od toho vzájomného nickového trollingu upustili a takisto aj ty, aby si zbytočne nerebeloval a neprilieval benzín do ohňa, keď to nie je žiadúce.
K príspevku o obťažovaniu dievčaťa nie sú doposiaľ žiadne dostupné dôkazy (aspoň ja nemám o tom vedomosť), čiže zaoberať sa tým je bezpredmetné. Ak by boli, riešilo by sa to, my by sme ale mohli voči adminovi maximálne vyvodiť dôsledky v podobe odobrania práv (a možno aj udelenia banu), dotknutá osoba by to mohla vo vlastnom záujme riešiť aj právnou cestou.
K citátu o rozdiele medzi adminom a hráčom sa pristupuje tak, ako sa to píše. Ak admin porušuje práva, je potrebné ho nahlásiť, kde sa posúdi rozsah zneužitia právomocí a následne sa prípadne vyvodia dôsledky. Ak máš o niekom vedomosť, že tak činí, je tu možnosť verejného riešenia, prípadne súkromného prostredníctvom PM.
K tvojmu poslednému odseku bodu 2 nájdeš asi odpoveď v treťom odseku tohto môjho príspevku. Sťažnosti na adminov sú v každom prípade vždy riešené transparentne, nestranne a už niekoľko krát (pokiaľ je to potrebné a je k tomu dôvod) tu boli aj tvrdšie postihy za zneužitie právomocí/porušenie pravidiel/nevhodné vystupovanie.
Keď to zhrnieme, tak by som ti dal aj radu (samozrejme v dobrom). Rozhodnúť sa, či sa staneš lepším len na základe toho, či budeš vypočutý ľuďmi v neživej hre (s ktorými si sa ani naživo nevidel) alebo nie, je veľmi naivné. Problémy sa ale takto neriešia, musíš si zachovať chladnú hlavu a vecný rozhľad. V skutočnom živote predpokladám máš aj nejaké priority, tak radšej túto snahu prenes do nich. Bude to mať väčší význam a ak sa ti to aj podarí, tak v konečnom dôsledku môžeš byť potom šťastnejší (nie tu, ale v realite, kde sú celkové pocity primárne).
K bodu 2: Najprv opisuješ svoj nedávny konflikt so spešlom a adminom. K tomu sa vracať moc nemusíme, to je vybavená vec. Čo sa stalo, sa stalo, usmernení boli aj oni, aby od toho vzájomného nickového trollingu upustili a takisto aj ty, aby si zbytočne nerebeloval a neprilieval benzín do ohňa, keď to nie je žiadúce.
K príspevku o obťažovaniu dievčaťa nie sú doposiaľ žiadne dostupné dôkazy (aspoň ja nemám o tom vedomosť), čiže zaoberať sa tým je bezpredmetné. Ak by boli, riešilo by sa to, my by sme ale mohli voči adminovi maximálne vyvodiť dôsledky v podobe odobrania práv (a možno aj udelenia banu), dotknutá osoba by to mohla vo vlastnom záujme riešiť aj právnou cestou.
K citátu o rozdiele medzi adminom a hráčom sa pristupuje tak, ako sa to píše. Ak admin porušuje práva, je potrebné ho nahlásiť, kde sa posúdi rozsah zneužitia právomocí a následne sa prípadne vyvodia dôsledky. Ak máš o niekom vedomosť, že tak činí, je tu možnosť verejného riešenia, prípadne súkromného prostredníctvom PM.
K tvojmu poslednému odseku bodu 2 nájdeš asi odpoveď v treťom odseku tohto môjho príspevku. Sťažnosti na adminov sú v každom prípade vždy riešené transparentne, nestranne a už niekoľko krát (pokiaľ je to potrebné a je k tomu dôvod) tu boli aj tvrdšie postihy za zneužitie právomocí/porušenie pravidiel/nevhodné vystupovanie.
Keď to zhrnieme, tak by som ti dal aj radu (samozrejme v dobrom). Rozhodnúť sa, či sa staneš lepším len na základe toho, či budeš vypočutý ľuďmi v neživej hre (s ktorými si sa ani naživo nevidel) alebo nie, je veľmi naivné. Problémy sa ale takto neriešia, musíš si zachovať chladnú hlavu a vecný rozhľad. V skutočnom živote predpokladám máš aj nejaké priority, tak radšej túto snahu prenes do nich. Bude to mať väčší význam a ak sa ti to aj podarí, tak v konečnom dôsledku môžeš byť potom šťastnejší (nie tu, ale v realite, kde sú celkové pocity primárne).
V poriadku. Nick si ale niekedy zmením v rámci srandy a ak to niekomu bude vadiť tak si ho zmením a ak to budem robiť náročky tak proti banu protestovať nebudem.
To či sa obťažovalo dievča tak o tom viem len z toho čo som čítal v Unihocovej žiadosti o práva ale pravdu o tom zrejme bude vedieť Unihoc a Fellow a ak sa nenájdu dôkazy tak to budem tiež považovať za bezpredmetné.
Mal som skôr na mysli že admin robí malé priestupky za ktoré by hráč dostal ban na 3 hodiny alebo arogantné správanie voči hráčovi čo porušil pravidlo a prejde mu to. Ale problém je že keď natočím admina ako niečo také robí tak sa mi v sťažnostiach akurát vysmejú a napíšu že to nebolo také zlé alebo že je to bezpredmetné ale vidím to tak že by som to mal asi radšej riešiť prostredníctvom PM ako verejne.
K tomuto 4. odseku nemám čo dodať. Už som to vypísal v predošlom odseku.
To či sa rozhodnem kráčať tou dobrou cestou alebo tou zlou som vajadril v príspevku #40. Som dosť vyspelý na to aby som vedel že problémy sa najlepšie riešia s chladnou hlavou, s rozhľadom k situácií a asertívnou komunikáciou (to sa nedá povedať o niektorých nemenovaných uživateľoch v tejto téme). Možno to tak nevyzerá ale moja jediná priorita nieje riešiť CS a fórum ale snahu vkladám aj do priorít v reálnom svete. Na koniec mám ešte jednu otázku aby som zbytočne nezakladal ďalšie témy: Prečo bol tento príspevok: https://csko.cz/forum/showthread.php?73230-Chat-na-f%F3rku&p=563682#post563682 locknutý? Okej, možno sa to nehodilo pridať do dotazov ale prečo ste mi to lockli keď ma zaujímali aj názory iných uživateľov a mohli sme o tom diskutovať? A naozaj môžem dostať ban za to že založím viac tém v dotazoch aj keď naozaj popisujú rôzne problémy a nieje to snaha o spam?
Nakladana Okurka
04-02-21, 12:51
Mal som skôr na mysli že admin robí malé priestupky za ktoré by hráč dostal ban na 3 hodiny
Tohle prosím rozveď, protože na vulgaritu, jak sem psal, tu byl vždycky obrovsky tolerantní metr. Pokud plácneš tohle, určitě máš i důkazy na to, že se nějaký admin provinil něčím, za co jiní hráči dostali ban. Uveď příklady a budu se o to zajímat (ikdyby se jednalo o mě).
Všichni pořád mluví jen obecně, co si pamatuju tak poslední dvě stížnosti na adminy s důkazem byly celkem striktně řešený. V případě, že se jedná o stížnosti neopravněné, tak co čekáš?
Tohle prosím rozveď, protože na vulgaritu, jak sem psal, tu byl vždycky obrovsky tolerantní metr. Pokud plácneš tohle, určitě máš i důkazy na to, že se nějaký admin provinil něčím, za co jiní hráči dostali ban. Uveď příklady a budu se o to zajímat (ikdyby se jednalo o mě).
Všichni pořád mluví jen obecně, co si pamatuju tak poslední dvě stížnosti na adminy s důkazem byly celkem striktně řešený. V případě, že se jedná o stížnosti neopravněné, tak co čekáš?
Je to len môj subjektívny názor
Nakladana Okurka
04-02-21, 14:47
Je to len môj subjektívny názor
I k subjektivnímu názoru tě musí vést nějaká fakta, ne?
I k subjektivnímu názoru tě musí vést nějaká fakta, ne?
Alebo pocity
Grakon2702
04-02-21, 18:44
V tom případě se nejedná o subjektivní názor, ale o blábol.
Edit: Vzhledem k tomu, že se nejdedná o dotaz jako takový, ale spíše o diskuzi, ke které si někteří aktivní lidi napsali svoje, dá se předpokládat téma za vyřešené a nemá důvod to tu nechávat otevřené.
Já jen dodám k tomu to, že pokud budeš zakládat zbytečná vlákna opakované, můžeš být penalizován.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.