PDA

Zobrazit normální verzi : [ archivace 7.2. ] ANY - Spešl hráč

Vietnamec
05-02-21, 14:47
Ahojte
Pár dní dozadu som hral na jailbreaku a niekto ingame napísal že ANY boli nahodené práva, nikto tomu neveril a tak mi napadlo si to preveriť pozrel som si profil a naozaj je ANY (https://csko.cz/forum/member.php?149433-Any) Spešl hráč pritom nikde v jej profile nevidím žiadnu žiadosť o práva... dokonca má iba 1 príspevok... týmto nechcem nikoho pohoršiť iba žiadam vysvetlenie od AT poprípadne od náborára prečo boli práva nahodené bez žiadosti. Stačí mi len vysvetlenie nežiadam odbratie práv alebo iné srandy...
Ďakujem za pochopenie

profil: https://csko.cz/forum/member.php?149433-Any

B3N
05-02-21, 14:50
Tiež by ma zaujímalo :think:

Pelargos
05-02-21, 14:55
Nakoľko prebiehajú procesné úkony a prípad je stále v štádiu vyšetrovania, nie je možné poskytnúť bližšie informácie.

Nakladana Okurka
05-02-21, 14:58
Mojí žádost taky nenajdeš :D
Pokud je hráč kvalitní, zodpovědný a admini se shodnou, že může být dotyčný/dotyčná přínosem, spešl se může udělit bez žádosti o práva.

Vietnamec
05-02-21, 15:00
Nakoľko prebiehajú procesné úkony a prípad je stále v štádiu vyšetrovania, nie je možné poskytnúť bližšie informácie.

Ďakujem za info. :wink::wink:

E: prečítal som si odpoveď od Okurky ale nesedí mi odpoveď od pelargosa a od teba :D

E2: Pokiaľ by šlo prosím nehať túto tému otvorenú... časom by sa hodilo lepšie info že ako to naozaj je lebo jeden tamto a druhý niečo úplné iné... som z toho celkom zmätený :D Ďakujem

Hunted
05-02-21, 15:09
Těch spešlů je víc, ale opět si všímáte jen jedné osoby, která Vám očividně nesedne :whistling:

E: neasi

Mlýn
05-02-21, 15:14
Vyjadriť by sa mal aj baxly
(sorry kamo :DD)

Algorythm
05-02-21, 15:16
Nebo Troy ktery je z nejakeho duvodu prehlidnut a nonexistent

Any
05-02-21, 15:16
Tak než to konečně vyřešíte, to co vám nedá od rána do večera spát, doufám, že se mi stihne upéct bábovka.

Vietnamec
05-02-21, 15:17
Těch spešlů je víc, ale opět si všímáte jen jedné osoby, která Vám očividně nesedne :whistling:

E: neasi

Ahoj ďakujem za vyjadrenie ale skús si môj príspevok prečítať ešte raz a s porozumením možno potom pochopíš... ďakujem

Baxlyy
05-02-21, 15:17
Vyjadriť by sa mal aj baxly
(sorry kamo :DD)

Spešlové se výhradně nahazují lidem, kteří splňují určitou úroveň a nejsou pofidérní primitivové. Aktivita, oblíbenost, kopletní znalost a další jsou vedlejší faktory, které se nezahrnují do celkového posouzení a případného nahození Spešl práv.

Vietnamec
05-02-21, 15:18
Nebo Troy ktery je z nejakeho duvodu prehlidnut a nonexistent

ANY som si všimol len z danej hry... Celkom by ste mi ulahčili keby si ten môj príspevok aspoň raz poriadne prečítate nechápem o čom točíte :D

Baxlyy
05-02-21, 15:19
ANY som si všimol len z danej hry... Celkom by ste mi ulahčili keby si ten môj príspevok aspoň raz poriadne prečítate nechápem o čom točíte :D

Abys měl klid v duši, admini si teď můžou vybrat nějakého hráče, který dostane Spešla a ručí za něj.

Vietnamec
05-02-21, 15:19
Spešlové se výhradně nahazují lidem, kteří splňují určitou úroveň a nejsou pofidérní primitivové. Aktivita, oblíbenost, kopletní znalost a další jsou vedlejší faktory, které se nezahrnují do celkového posouzení a případného nahození Spešl práv.

Ďakujem baxly za normálne vyjadrenie... presne niečo také som potreboval ďakujem za objasnenie <3

Vietnamec
05-02-21, 15:20
Abys měl klid v duši, admini si teď můžou vybrat nějakého hráče, který dostane Spešla a ručí za něj.

Jo už som pochopil dík.

B3N
Taky nechápu proč radši nejedou do tebe, ty seš lepší cíl.

Pretože si o práva žiadal narozdiel od Any? Žeby?

Nakladana Okurka

už sem ti to vysvětlil, co si nepochopil?
e: a co je vám do toho, kdo si žádal a kdo ne :D už sem vám to vysvětlit, je to nepochopitelný?

Vietnamec
05-02-21, 15:23
už sem ti to vysvětlil, co si nepochopil?
e: a co je vám do toho, kdo si žádal a kdo ne :D už sem vám to vysvětlit, je to nepochopitelný?

... prosím prečítaj si to ešte raz príspevok a potom dané komentáre od teba a odomňa nateba. ďakujem

Baxlyy
05-02-21, 15:24
Fungovalo to podobně i dřív, že spešl se nahazoval i bez žádosti kvůli doporučení od admina. Nevím co tu teď rešíte za sračky, nevím proč řešíte zrovna Anet, když další 4 nebo 3 lidi mají taky spešla bez žádosti.

B3N
05-02-21, 15:26
Fungovalo to podobně i dřív, že spešl se nahazoval i bez žádosti kvůli doporučení od admina. Nevím co tu teď rešíte za sračky, nevím proč řešíte zrovna Anet, když další 4 nebo 3 lidi mají taky spešla bez žádosti.

Tak vietnamec si asi všimol len Any

Vietnamec
05-02-21, 15:27

Normálne slušne som sa začal pýtať lebo o niečom takom som teraz počul prvý krát (možno v minulosti tiež ale človek zabúda...) riešim ANY lebo o tej jedinej som vedel že boli nahodené práva tak nechápem prečo tu riešie XY zbytočných vecí okolo krásne si my to vysvelil ty Baxly ale aj Okurka zato vám ďakujem prosím LOCK.

Vietnamec
05-02-21, 15:28

Normálne slušne som sa začal pýtať lebo o niečom takom som teraz počul prvý krát (možno v minulosti tiež ale človek zabúda...) riešim ANY lebo o tej jedinej som vedel že boli nahodené práva tak nechápem prečo tu riešie XY zbytočných vecí okolo... krásne si my to vysvelil ty Baxly ale aj Okurka zato vám ďakujem prosím LOCK.
E: gratulujem spešlom keď už sme pritom :happy: a GL :thumsup4::thumsup4:

Baxlyy
05-02-21, 15:30
Normálne slušne som sa začal pýtať lebo o niečom takom som teraz počul prvý krát (možno v minulosti tiež ale človek zabúda...) riešim ANY lebo o tej jedinej som vedel že boli nahodené práva tak nechápem prečo tu riešie XY zbytočných vecí okolo krásne si my to vysvelil ty Baxly ale aj Okurka zato vám ďakujem prosím LOCK.

Chapu, řešili sme takové inside jokes. Hlavně Ben byl pasivně agresivni, na toho jsem to myslel nejvíc, tobě jsem rád normálně odpověděl.

Nakladana Okurka
05-02-21, 15:30
Aktuální seznam spešl dozorcům najdete zde https://csko.cz/forum/showthread.php?19429-Jailbreak-pravidla-CT-z%F3ny-spe%9Alov%E9-v%9Ae-podstatn%E9&p=338335&viewfull=1#post338335

vydrž není moc aktuální aha :DD baxly a inlove tam nejsou

E:
Dala sem tam aktuální tabulku.

Vietnamec
05-02-21, 15:31
Ďakujem.

Hunted
05-02-21, 15:33
Aktuální seznam spešl dozorcům najdete zde https://csko.cz/forum/showthread.php?19429-Jailbreak-pravidla-CT-z%F3ny-spe%9Alov%E9-v%9Ae-podstatn%E9&p=338335&viewfull=1#post338335

Ten uz neni aktualni taško
E: jo mas stesti

B3N
05-02-21, 15:35
Vietnamec sa normálne spýta že prečo to tak je a vy ho vysmejete. To aby som sa šiel zase zabanovať :wall:

Vietnamec
05-02-21, 15:37

vydrž není moc aktuální aha :DD baxly a inlove tam nejsou

Nevadí stačí mi že si takto môžem spešlov jednoducho nájsť... potom preklikať sa na ich profil je 1 minútová záležitosť či je to aktuálne žejo ;)

SergejWuTang
05-02-21, 17:27
To s tým že Admin ručí za spešla je fajn :D. Len potom nechápem, prečo sa u žiadosti väčšinou rieši aktivita hlásení na fórku. Ale to asi len mi jebe na hlavu :D

Grakon2702
07-02-21, 01:44
Předpokládám, že je dotaz zodpovězen. V případě, kdyby to někdo přehlídnul, prostě se jedná o nově zavedený systém spešlů, ve kterém jejich nábor spočívá v rozhodnutí jakéhokoliv jednotlivého admina. Tedy každý admin se nyní může samovolně rozhodnout, komu nahodí spešla.

Samco
07-02-21, 11:26
Ja len doplním, že podľa dohody má tomu predchádzať ešte návrh v internom fóre.

Takisto ešte chcem pogratulovať dotyčnému, ktorý opäť vyniesol informácie z AF, keďže tu v jednom príspevku vidím presne moje citované slová. :-)

B3N
07-02-21, 11:42
Předpokládám, že je dotaz zodpovězen. V případě, kdyby to někdo přehlídnul, prostě se jedná o nově zavedený systém spešlů, ve kterém jejich nábor spočívá v rozhodnutí jakéhokoliv jednotlivého admina. Tedy každý admin se nyní může samovolně rozhodnout, komu nahodí spešla.

Mám taký pocit že sa toto skôr či neskôr zneužije.

E: Navyše mi to príde dosť nefér voči tým čo si dali námahu založiť žiadosť a čakali niekoľko mesiacov na vyriešenie.

Koz.a
07-02-21, 13:08

Tohohle se dřív nebo později zneužije... Místní admin team nikdy nebyl zrovna nejlepší (čest výjimkám) a brzo se najde někdo, kdo toho zneužije.

Grakon2702
07-02-21, 13:18
Tohohle se dřív nebo později zneužije... Místní admin team nikdy nebyl zrovna nejlepší (čest výjimkám) a brzo se najde někdo, kdo toho zneužije.

Ten někdo si pak bude moct požádat o práva na konkurenčním portále, protože tady bude mít již dveře zavřené. :)

B3N
07-02-21, 13:25
Ten někdo si pak bude moct požádat o práva na konkurenčním portále, protože tady bude mít již dveře zavřené. :)

Písal si že stačí keď jeden admin ručí za nejakeho hráča a môže dostať spešla čo už samo o sebe je dosť zlý nápad. Toto je asi taký dobrý nápad ako bolo rozhodnutie o maturitách 2020 na slovensku.

Hunted
07-02-21, 13:45
Cus, ja dostal spesla nedavno po zadosti a je mi to uplne buřt. Moc to hrotite.. nebrecte, peace

Any
07-02-21, 13:54
Proč to pořád tak hrotíte? :-D
Zatim to funguje dobře si myslim a neni jedinej problém. Neni to snad to podstatný? Aby to šlapalo tak, jak má? Pokud vám nedá spát, že někdo třeba hraje už nějakých 6-7 let, zná to nazpaměť pomalu, ale jediný co neudělal, že nepodal žádost, ale raději si ho admini všímali víc ve hře, což je dle mýho daleko důležitější, tak už fakt nevim :Dd

B3N
07-02-21, 13:58
No tak to ste obaja asi hlúpi alebo čo keď to nevidíte :D

Baxlyy
07-02-21, 14:02
Nebo si hloupej ty, dostal si vysvětlení od náboráře, spešlů, i moderátora, ale ty pořád musíš mít s něčím problém, uvědom se prosimtě

B3N
07-02-21, 14:05
Nebo si hloupej ty, dostal si vysvětlení od náboráře, spešlů, i moderátora, ale ty pořád musíš mít s něčím problém, uvědom se prosimtě

To len ja a koza sme jediný kto v tom vidí problém? Ak si myslíte že stačí keď 1 admin súhlasí s udelením práv a nemusí sa to nejak ďalej riešiť tak potrebujete psychiatra a nie práva.

Any
07-02-21, 14:08
Já chtěla bejt objektivní, protože na rozdíl od tebe nemám důvod pálit, když tě skoro neznám, ale jedinej, kdo to nemá v hlavě srovnaný jsi ty :Dd
Chápu, že jsi zhrzenej, že ty toho spešla nemáš a tak. :) Ale nadechni se, provětrej se venku a přestaň tim tak žít.

B3N
07-02-21, 14:11
Já chtěla bejt objektivní, protože na rozdíl od tebe nemám důvod pálit, když tě skoro neznám, ale jedinej, kdo to nemá v hlavě srovnaný jsi ty :Dd
Chápu, že jsi zhrzenej, že ty toho spešla nemáš a tak. :) Ale nadechni se, provětrej se venku a přestaň tim tak žít.

Nechápem o čom to tu píšeš. Ja som práva na kotelne v živote ani nechcel a v hlave to nemá zrovnané ten kto si myslel že toto môže byť dobrý nápad. Vonku nemôžem ísť, je zákaz vychádzania :yay:

Grakon2702
07-02-21, 14:18
Můžeš o tom víc napsat Kotlovi, jak to nemá v hlavě srovnané, protože to byl on, kdo to takhle zařídil. V dobrém úmyslu si udělal na SVÉM portále proti cheatujícím obcházečům nový systém spešlů, kteří by dobrovolně chodili na servery a kickovali odpad lidské společnosti, který dělá zle ostatním normálním hráčům, kteří si přišli zahrát a udělat si hezký čas. Jakýkoliv problém se dá vyřešit kliknutím na jedno kouzelné tlačítko "smazat" v seznamu spešlů, který vidí všichni admini. Vzhledem k tomu, jak je nábor na Kotelně přísný, se nemusí nikdo bát nějaké "korupce".

Musik
07-02-21, 15:12
Toto téma mi příjde založené vyloženě jako provokace vůči spešlům, nikoli jako nevinný dotaz a připojili se k tomu jen další závistivci. Obyčejný hráč si chce jen zahrát a ne se babrat v tom kdo je a není spešl a proč.

Mlýn
07-02-21, 15:26
Sleduj správy. Do prírody chodiť môžeš ak dobre viem. Možno ti to prospeje.

Vietnamec
07-02-21, 16:09
Toto téma mi příjde založené vyloženě jako provokace vůči spešlům, nikoli jako nevinný dotaz a připojili se k tomu jen další závistivci. Obyčejný hráč si chce jen zahrát a ne se babrat v tom kdo je a není spešl a proč.

Ahoj k predošlím odpovediam sa vyjadrovať nebudem ale ten tvoj ma zaskočil... prečo si myslíš že som to založil ako provokáciu? hrám tu už zopár rokov a ešte som nepočul o takomto systéme tak som bol zvedavý ako to vlastne je a jak to funguje všetko čo som chcel som dostal... dostal som aj odpoveď od náborára a XY adminov ktorý mi to krásne objasnili... nič som podľa mňa také nenapísal žeby som bol proti alebo čo je toto vlastne za systém je rozdiel založiť dotaz zo zvedeavosti a zo závisti... dúfam že si ma už dobre pochopil... ahoj :)

InLoveSvK
07-02-21, 16:29
Cc, tento systém sa navrhnul momentálne ako najlepšia voľba voči cheaterom kým nebude funkčný Anticheat, ktorý aj je, lenže tupci z GS majú zaplatené CZSK VPN a platené cheaty, což znamená že zabanuješ, za sekundu je späť na inej IP. Admini si môžu navrhnúť pod seba hráča o ktorom si myslia, že bude dobrou pomocou v AT, nieje problémový, pomáha, chladná hlava, bla. :) Keďže má JB XY adminov, no na hlásenie chodí jeden jediný stále ten istý admin, zaviedla sa momentálne funkcia spesl, ktorý týchto typkov chodí kickovať nech nerobia bordel, asi toľko k tvojej otázke aby si sa nemusel už vôbec vyjadrovať, dostala ho aby kickovala cheaterov, kontrolovala hru, miesto toho aby ste boli spokojní, idete na každú jedinú vec pindat "wtf prečo má spešla ona a ja nie" asi nerobí blbosti ako vy, cus

InLoveSvK
07-02-21, 16:29
Asi, ibaže by som napisal blbosť :-)

Vietnamec
07-02-21, 16:35
Asi, ibaže by som napisal blbosť :-)

asi jo bo si to zbytočne napísal 2x alebo idk teraz si odpovedal na môj posledný koment alebo na niekho iného ? lebo celkom zbytočné :D

Toy
07-02-21, 17:02
Nejdřív se pičuje, že na serverech nejsou lidi, kteří hlídají spravnej chod hry, když ti lidi jsou, tak se některým z vás zase nelíbí to, kdo jakou má funkci a kde k ní přišel. Přesnej úkaz naší československé mentality, za každou cenu bejt jakejkoliv, hlavně ne spokojenej.

Já bejt váma, tak jsem vůbec ještě rád za to, že někdo má tu chuť se tomu věnovat i po těch letech a trávit tam nějakej čas.

Nemyslím si, že to Vietnamec myslel úplně zle, ale jak je tady zvykem, tak se tu objeví spoustu odborníků
a konspiračních teorií o tom jak se stane tohle nebo tamto. A samozřejmě, že se tu pak objeví i lidi, co sem napíšou, že mají o admin teamu né úplně pozitivní mínění, jen je funny to, že přesně takoví lidi chtěli být součástí tohohle teamu.

Někteří lidi opravdu IQ test negativní)

InLoveSvK
07-02-21, 17:06
teraz si odpovedal na môj posledný koment alebo na niekho iného ?

Odpovedal som na celý tento thread, ktorý je uplna blbosť, tak som to napísal v jednom príspevku ako to je.

Musik
07-02-21, 17:18
Ahoj k predošlím odpovediam sa vyjadrovať nebudem ale ten tvoj ma zaskočil... prečo si myslíš že som to založil ako provokáciu? hrám tu už zopár rokov a ešte som nepočul o takomto systéme tak som bol zvedavý ako to vlastne je a jak to funguje všetko čo som chcel som dostal... dostal som aj odpoveď od náborára a XY adminov ktorý mi to krásne objasnili... nič som podľa mňa také nenapísal žeby som bol proti alebo čo je toto vlastne za systém je rozdiel založiť dotaz zo zvedeavosti a zo závisti... dúfam že si ma už dobre pochopil... ahoj :)

Já spíš nepochopím proč musíš vědět takové informace, navíc si jmenoval konkrétního spešla a zmínil za tím, že nemá žádost, příspěvky a podobné. Už jen to mi příjde jako podnět k tomu, aby si to vyprovokoval a jistě sis domyslel, že tu budou reagovat i hráči, kterým možnosti spešla byly zamítnuty. Hraji tu také roky, ale nikdy mě nenapadlo se ptát kdo je adminem a už vůbec si to někde dohledávat.

Vietnamec
07-02-21, 17:34
Já spíš nepochopím proč musíš vědět takové informace, navíc si jmenoval konkrétního spešla a zmínil za tím, že nemá žádost, příspěvky a podobné. Už jen to mi příjde jako podnět k tomu, aby si to vyprovokoval a jistě sis domyslel, že tu budou reagovat i hráči, kterým možnosti spešla byly zamítnuty. Hraji tu také roky, ale nikdy mě nenapadlo se ptát kdo je adminem a už vůbec si to někde dohledávat.

Ou ja vážne nechápem o čo ti ide...? čítal si si vôbec celý tento thread? väčšina ľudí mi normálne odpovedala ja som úplne spokojný a pootom tu je pár ľudí vrátene teba ktorý si domýšľajú keby si si to poriadne prečítal tak by si určite pochopil zámeru tohto dotazu tak ťa prosím... skús si to prečítať ešte raz... dík

Vietnamec
07-02-21, 17:39
Nejdřív se pičuje, že na serverech nejsou lidi, kteří hlídají spravnej chod hry, když ti lidi jsou, tak se některým z vás zase nelíbí to, kdo jakou má funkci a kde k ní přišel. Přesnej úkaz naší československé mentality, za každou cenu bejt jakejkoliv, hlavně ne spokojenej.

Já bejt váma, tak jsem vůbec ještě rád za to, že někdo má tu chuť se tomu věnovat i po těch letech a trávit tam nějakej čas.

Nemyslím si, že to Vietnamec myslel úplně zle, ale jak je tady zvykem, tak se tu objeví spoustu odborníků
a konspiračních teorií o tom jak se stane tohle nebo tamto. A samozřejmě, že se tu pak objeví i lidi, co sem napíšou, že mají o admin teamu né úplně pozitivní mínění, jen je funny to, že přesně takoví lidi chtěli být součástí tohohle teamu.

Někteří lidi opravdu IQ test negativní)

Tento dotaz som nemyslel vôbec zle... práveže naopak som sa dozvedel o novom systéme ja ho plne podporujem... tak nechápem prečo takéto "nenávistné" komenty smerom kumne/ostaným že závisť atď... nemôžem sa vôbec k nim vyjadriť lebo ich nepoznám osobne ale z toho čo tu píšu mi pripadá ako keby nedokončili ani základnú školu že nevedia vôbec čítať s porozumením ale... každý sme nejaký žejo... vždy sa niekto taký nájde :)

Britny
07-02-21, 18:10
Myslím, že si toto téma nemusel ani zakládat a jen prostě napsat PMku nějakému modovi, který by ti to vysvětlil, pokud ti šlo pouze o tohle. Ale tys to napsal veřejně, ještě si vlastně našel ANY - její profil, že nemá nahlášeno skoro nic a je spešl. Přijde mi, že nejvíc o tohle šlo, ale jak říkám, některé věci jdou řešit i soukromě a není nutné zakládat o tom téma. Já jsem navrhovala, až by to bylo kompletně celé hotové, že by se pouze dala informační zpráva pro hráče, že se tu změnil trochu systém ohledně náboru, aby o tom věděli. Bylo by to zamčené, aby tam nikdo nemohl psát a předešlo se právě tomuto, co se děje zde. Hlavně, aby nikdo o spešla si nežádal, protože toto je pouze na adminech a komu 100% důvěřují a pokud by se vyskytnul nějaký fail v tom nahazování, se kterým by nesouhlasilo více adminů, tak se spešlové odeberou. Proto jsem dala aktuální i tabulku, kde jak se můžete podívat, tak 2 spešlové zmizeli. Zatím je tam 7 spešlů, z toho jeden už snad brzy dostane práva, takže se počet sníží a AT tým opět dostane posilu v podobě admina na aimu. Já se upřímně bála toho, že toho začnou admini zneužívat a nahazovat, jak blázni, ale nestalo se tak. Což je zatím dobré znamení.

Vietnamec
07-02-21, 18:25
Myslím, že si toto téma nemusel ani zakládat a jen prostě napsat PMku nějakému modovi, který by ti to vysvětlil, pokud ti šlo pouze o tohle. Ale tys to napsal veřejně, ještě si vlastně našel ANY - její profil, že nemá nahlášeno skoro nic a je spešl. Přijde mi, že nejvíc o tohle šlo, ale jak říkám, některé věci jdou řešit i soukromě a není nutné zakládat o tom téma. Já jsem navrhovala, až by to bylo kompletně celé hotové, že by se pouze dala informační zpráva pro hráče, že se tu změnil trochu systém ohledně náboru, aby o tom věděli. Bylo by to zamčené, aby tam nikdo nemohl psát a předešlo se právě tomuto, co se děje zde. Hlavně, aby nikdo o spešla si nežádal, protože toto je pouze na adminech a komu 100% důvěřují a pokud by se vyskytnul nějaký fail v tom nahazování, se kterým by nesouhlasilo více adminů, tak se spešlové odeberou. Proto jsem dala aktuální i tabulku, kde jak se můžete podívat, tak 2 spešlové zmizeli. Zatím je tam 7 spešlů, z toho jeden už snad brzy dostane práva, takže se počet sníží a AT tým opět dostane posilu v podobě admina na aimu. Já se upřímně bála toho, že toho začnou admini zneužívat a nahazovat, jak blázni, ale nestalo se tak. Což je zatím dobré znamení.

Ahoj máš pravdu... asi 2hodinky potom ako som toto uverejnil mi napadlo že som sa mohol niekoho spýtať do Pm ale už bolo si osobne myslím celkom neskoro lebo už to malo niečo cez 30 odpovedí v tú dobu... to jak si písala
že by se pouze dala informační zpráva pro hráče, že se tu změnil trochu systém ohledně náboru tak toto by podľa mňa malo byť už dávno niekde nahodené lebo zbytočne sa tu si ja osobne myslím dohádali kôli môjmu dotazu ľudia. To že som si "vybral" ANY je z dôvodu lebo o tej jedinej som to vedel a mal som nejasnosti a verejne slušne som sa spýtal v dotazoch lebo podľa mňa každý človek je tak trošku zvedavý žejo... ale teraz je to už hádam každému jasné načo som sa pýtal a už je každému rovnako jasné ako tento systém funguje/ kto je aktuálny spešl (lebo vlastne som o niečom takom donedávna nevedel) zamňa by sa to tu už aj mohlo locknúť lebo tu už neni moc o čom... už sa tu iba zbytočne ľudia hádajú :)

Samco
07-02-21, 18:42

Súhlasím s tým, že sa tu pozabudlo na riadnejšiu informovanosť. Predsa len tento systém je zásadnejšia zmena, o ktorej by mali vedieť všetci hráči aj verejne. Bolo by to potom transparentnejšie a aj praktickejšie - hráči by aspoň vedeli, že sa v prípade menších problémov na serveroch môžu obrátiť aj na spešlov, ak náhodou nie je admin k dispozícií.

Britny
07-02-21, 20:20
E: u Samce už pochopeno :D

Každopádně ještě pro Vietnamce - pořádné info o tom bude, protože přeci jen toto je spíš téma, které se nebude chtít číst každému a Kotel tam bude dělat ještě úpravy, tak jak jsem psala, až to bude vše hotové, tak se někde dá celková informace pro hráče, kde bude pouze jedno téma, aby v tom byl lepší přehled, jak tady, kde to má xxx stránek a stejně to není dořešené. Takže bych spíš to ukončila tím, ať si počkáte, až se bude o všem informovat a pak si to přečtete. Základ už víte.

Jinak zakladatel mě požádal o uzamčení, téma by se i tak za dva dny uzavřelo, vše už bylo řečeno, tak se tím předejte třeba dalším hádkám.