753vojta
02-03-21, 21:35
ahoj,Byl jsem na Jailbreaku 1 a najednou se tam připojil unnamed, pak se přejmenoval na playyyyyyyyyyyer dal jsem pár killu pac nebyl schopný si hlídat zbrojku pak jsem si poslechl jak jsem Anime kid, Buzerant a pí.a (nadavky od něho) Pak se připojil Hunted byli jsme tam chvíli spolu a simon mi dal pár killu LHAL ohledně toho že jsem měl gunu(neměl jsem ji a byl mimo zb) to jsem ignoroval ale pak dal mfk přímo před jeho očima a on s tím nic nedělal, tak jsem mu napsal že nechápu proč s tím nic neudělal a on mi řekl že simon dal příkazy
ANO dal je ale to Ct a playyyyyyyyyyyer Mi daly fk jen tak...a Mu to asi bylo jedno, jinak si to nedokažu vysvětlit Možná s tím moc nadělat nemohl ale mohl jim alespon dát ban k ct
a ani nebyli schopni mi dat vd, furt lhali a kecali jak jsem neposlouchal
Důkaz nemám ale něco by mi mohlo potvrdit pár hráčů co se mnou byli na Serveru
a uznávám, taky jsem si zanadával, ale to až po tom co mi těch killů dali hodně a nevypadalo že to někdo bude řešit
PS: nic proti Huntedovi nemám ale pěkně mě naštvalo že mu to bylo jedno
ID hráče : playyyyyyyyyyyer STEAM_0:0:90667726 SK
Doufám že se k tomu Vyjádří sám Hunted... Peace :new_russian:
ANO dal je ale to Ct a playyyyyyyyyyyer Mi daly fk jen tak...a Mu to asi bylo jedno, jinak si to nedokažu vysvětlit Možná s tím moc nadělat nemohl ale mohl jim alespon dát ban k ct
a ani nebyli schopni mi dat vd, furt lhali a kecali jak jsem neposlouchal
Důkaz nemám ale něco by mi mohlo potvrdit pár hráčů co se mnou byli na Serveru
a uznávám, taky jsem si zanadával, ale to až po tom co mi těch killů dali hodně a nevypadalo že to někdo bude řešit
PS: nic proti Huntedovi nemám ale pěkně mě naštvalo že mu to bylo jedno
ID hráče : playyyyyyyyyyyer STEAM_0:0:90667726 SK
Doufám že se k tomu Vyjádří sám Hunted... Peace :new_russian: