Zobrazit normální verzi : Náhoda v Simon menu
T3RM1NAT0R
12-03-21, 21:31
Na niektorých mapách nieje náhoda. Preto mám návrh pridania do Simon menu kolotoč s farbami(nápis farbou akou sú označení väzni Farbou od 1-10 tuším) Simon by určil väzňom nech si sami výberu farbu aby sa nenadržovalo a spustil by to. Následne by sa zobrazil názov farby s tou danou farbou a táto vecička by fungovala ako pocket náhoda. Za vyjadrenie dík.
Za mě zbytečnost. Do simon menu by se mělo přidat tolik game-improving věcí, že náhoda by měla být na posledním místě. Příkladem je třeba stavitelské menu, které by se dalo využít na spoustu věcí a oživit tak již stokrát hrané mapy.
Krom toho tvá náhoda by se dala využít (kvůli počtu barev) maximálně při 10 vězních, za předpokladu, že nemáš VD. Asi každý oželí náhodu v 10 lidech.
náhoda by nemala byť ani na tom poslednom mieste v simon menu
T3RM1NAT0R
14-03-21, 19:01
Bloky som nechcel písať tiež sa to hodí ale nebudem kradnúť nápady druhým ;)
Zdravím, za mě to není nutné. Jen by to mátlo ještě "nezkušené" simony. Jako takový doplněk pro zábavu možná dobré, ale není to nutné. -PeťaS
Nakladana Okurka
19-03-21, 13:28
Já souhlasím s tím, přidat jakoukoli náhodu na všechny servery!
Nahoda v simon menu - nie
Bloky tzv. stavitelske menu - ano
Nakladana Okurka
19-03-21, 17:37
Nahoda v simon menu - nie
Bloky tzv. stavitelske menu - ano
Na co budou bloky??
Náhodou aspoň spousta lidí nasereš :D
Na co budou bloky??
Na spostu věcí okurko. Simon tím může obzvláštnit kolo. Můžeš tím stížit například DR na jb_snow nebo i vylepšít. již tisíckrát hrané lasery na jb_cp_assis. Jsem si jistý, že pár lidí určitě vymyslí několik her a atrakcí. (Speed boostery a jump boostery udělají zajímavější i ty nudné jumpy na žebřících). Co si budem, každý ty bloky zná. Jestli by se měla nějaká věc přidat do simon menu, je to určitě tahle.
Na co budou bloky??
Náhodou aspoň spousta lidí nasereš :D
To čo napísal cavror, môžeš atrakcie na mapach sťažiť/uľahčiť ale aj vytvoriť (schody do neba/pekla, vylepšený pokémoni, atd. atd.). Prípadné zabraňovanie vzbury pomocou blokov by sa riešilo bežným postupom (tým myslím to, že napr. zablokuješ východy blokmi väznice a väzni nebudú môcť újsť). Kto by nemal predstavu ako by takéto menu malo vyzerať, hodím sem screen ->
https://ctrlv.sk/shots/2021/03/19/4wme.png
1. Výber medzi Normálnym blokom / Skákacím blokom / Zrýchľujúcim blokom
2. Veľkosť Malá / Stredná / Veľká
7. - tá sa ani nemusí použiť
Nakladana Okurka
19-03-21, 21:48
Ok, teď bez srandy.
Samozřejmě náhodu do simon menu nepridavat.
Využití bloků není, Přijde mi kluci, jakoby ste nikdy nehráli JB u nás na portálu:D
Pls načo, náhoda v simon menu je mega blbosť,
Blocky v simon menu by sa skôr zneužívali ako využívali. A ak by sa to aj používalo, tak prvé 2 týždne max.
Náhoda v Simon menu určite nie. Zamňa je náhoda keď som Simon ako posledná možnosť...
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.