Patrik000
25-05-12, 19:12
Dobrí den v prov rade sa chcem ospravedlnenie adminov za moju vulgarnost Mám namisli adminov:Ciper,ZEUS,Bezdak,tiger-Marsoun chem sa vám velmí ospravedlnit za moje neslušné slova
chem si zahrat csko po dlhom čase stale ked idem spať sa mi to premieta v hlave že co soom spravil,Csko nehám od 2.5 a chem vas požiadať o unban dufam že mi to bude a že adminovia mi odpustia vjemm som člavek čo nadava ale mam aj srdce keby som bol tiež admin ziadost o un ban bi som prijal Kazdy robi chibi nehovorim že som dokonali ale mohli bi ste mi odpustit moj priestupok keby stemi tu žjadust prpijali bol by som najsťastnejším človekom v Košiciah vipis ale toto mi navždi ostane v srdci že čo som spravil timi mojimi hlupimi slovami
Dufam že mi to odpustite
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! ( id 27421 )
[AMXBANS] Mas 6 dnu , 5 hodin , 41 minut a 39 vterin do vyprseni BANU
[AMXBANS] Duvod banu : ' urazeni celeho admin teamu '
[AMXBANS] Zabanovany nick ( 1 ) : Bu[B]aci^_ De SeX Pistols
[AMXBANS] Tvuj nick : Bu[B]aci^_ De SeX Pistols
[AMXBANS] Zabanovane SteamID ( 0 ) : VALVE_0 : 0 : 830276478
[AMXBANS] Tvoje SteamID : VALVE_0 : 0 : 694975203
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa ( 1 ) : 178.143.204.161
[AMXBANS] Tvoje IP adresa : 178.143.204.161
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin : Bezdak
[AMXBANS] Server : Kotelna - Furien | csko.cz ( de_dust2 )
[AMXBANS] Pokud si myslite , ze jste ban dostal ( a ) nepravem , muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi , pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] =================================
chem si zahrat csko po dlhom čase stale ked idem spať sa mi to premieta v hlave že co soom spravil,Csko nehám od 2.5 a chem vas požiadať o unban dufam že mi to bude a že adminovia mi odpustia vjemm som člavek čo nadava ale mam aj srdce keby som bol tiež admin ziadost o un ban bi som prijal Kazdy robi chibi nehovorim že som dokonali ale mohli bi ste mi odpustit moj priestupok keby stemi tu žjadust prpijali bol by som najsťastnejším človekom v Košiciah vipis ale toto mi navždi ostane v srdci že čo som spravil timi mojimi hlupimi slovami
Dufam že mi to odpustite
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! ( id 27421 )
[AMXBANS] Mas 6 dnu , 5 hodin , 41 minut a 39 vterin do vyprseni BANU
[AMXBANS] Duvod banu : ' urazeni celeho admin teamu '
[AMXBANS] Zabanovany nick ( 1 ) : Bu[B]aci^_ De SeX Pistols
[AMXBANS] Tvuj nick : Bu[B]aci^_ De SeX Pistols
[AMXBANS] Zabanovane SteamID ( 0 ) : VALVE_0 : 0 : 830276478
[AMXBANS] Tvoje SteamID : VALVE_0 : 0 : 694975203
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa ( 1 ) : 178.143.204.161
[AMXBANS] Tvoje IP adresa : 178.143.204.161
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin : Bezdak
[AMXBANS] Server : Kotelna - Furien | csko.cz ( de_dust2 )
[AMXBANS] Pokud si myslite , ze jste ban dostal ( a ) nepravem , muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi , pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] =================================