GORDY123
02-07-21, 18:17
Vypis z konzole:
Detaily banu edituj odbanování smazat
Hráč MAL DIVY
Typ banu nové cs
SteamID VALVE_0:0:977484632
IP adresa 78.99.33.93
Udělen 01-07-2021 - 22:54
Délka BANu 40320 minut
Vyprší 29-07-2021 - 22:54 (0 měsíců 3 týdny 2 dny 1 hodina 5 minut ještě zbývá )
Důvod randomovanie, historia
BAN dal Admin stupo (stupo)
BAN dal Server csko.cz | Trouble in Terrorist Town (4_houses)
Poprosim stupa o skratenie banu
Poznamka:
Stupo zrus mi ten ban nechapem preco si mi dal ban ked mustang ma zabil (random bol som nevinny) a jemu nedas nic ? a druhe kolo som povedal ze ho zabijem nasiel som ho a zabil a bol zradca a ty mi das ban ? je toto normalne ? Ked si admin tak maj rovnaky meter na kazdeho a ziadam o unb. Vkuse ty davas bany my a na 4tyzdne jebe ? Na 4tyzdne by som ta zrusil adminom a vtedy by si videl co to je a ne hrat sa na krala lebo si admin a pises random a historia no jasne ze budem mat historiu ked vkuse mi davas bany
A najprv napises na 1deň a trz mi das na 4tyzdne ?
A este ku tomu mustang ked ma zabil co povedal že sory touchpad neviem kto sa ho tam pytal a jak toto povedal sa smial a kvoli tomu som ho zabil a ty mi das ban
a poprosim o unb lebo na gamesites mam tiez ban
uz len kvoli gamesites zrus ban chcem hrat tam a tie servery mi zabanovalo
Detaily banu edituj odbanování smazat
Hráč MAL DIVY
Typ banu nové cs
SteamID VALVE_0:0:977484632
IP adresa 78.99.33.93
Udělen 01-07-2021 - 22:54
Délka BANu 40320 minut
Vyprší 29-07-2021 - 22:54 (0 měsíců 3 týdny 2 dny 1 hodina 5 minut ještě zbývá )
Důvod randomovanie, historia
BAN dal Admin stupo (stupo)
BAN dal Server csko.cz | Trouble in Terrorist Town (4_houses)
Poprosim stupa o skratenie banu
Poznamka:
Stupo zrus mi ten ban nechapem preco si mi dal ban ked mustang ma zabil (random bol som nevinny) a jemu nedas nic ? a druhe kolo som povedal ze ho zabijem nasiel som ho a zabil a bol zradca a ty mi das ban ? je toto normalne ? Ked si admin tak maj rovnaky meter na kazdeho a ziadam o unb. Vkuse ty davas bany my a na 4tyzdne jebe ? Na 4tyzdne by som ta zrusil adminom a vtedy by si videl co to je a ne hrat sa na krala lebo si admin a pises random a historia no jasne ze budem mat historiu ked vkuse mi davas bany
A najprv napises na 1deň a trz mi das na 4tyzdne ?
A este ku tomu mustang ked ma zabil co povedal že sory touchpad neviem kto sa ho tam pytal a jak toto povedal sa smial a kvoli tomu som ho zabil a ty mi das ban
a poprosim o unb lebo na gamesites mam tiez ban