Přihlásit

Zobrazit normální verzi : Problém so spojením

PifPaf
15-05-22, 23:29
Dobrý,
problém je že ked sa idem pripojiť na server načítava sa mi to a po načítaní mi vyskočí v kolonke (spojeni selhalo)
neviem čím to je.Samozrejme má na ten server nepripojí.

Algorythm
16-05-22, 12:54
Nazdar, to by mohlo mít více příčin. Jednou z nich by mohlo být nestabilní internetové připojení. Máš problém s konkrétním serverem nebo je to myšleno globálně?

PifPaf
16-05-22, 15:33
Tak problém už som vyriešil očividne stačilo iba vymazať a zase stiahnuť cs. Ale internet mam v pohode a nešli mi všetky serveri.
Ajtak ďakujem za pomoc.

petulio
18-04-25, 13:02
Mne to nejde aj ked to preistalujem, a spojenie mam ok, co mam s tym robit?

<3 dnb
03-11-25, 22:47
problém se spuštěním může způsobit více věcí.
1. internetové připojení - hodně záleží zda jde o připojení přes wifi nebo ethernet. přes wifi může být vysoký ping.

řešení: slabé čí nestabilní připojení
- použití wifi místo kabelu
- špatně nastavená IP nebo NAT
2.Firewall nebo antivirus může mít vliv na blokaci hry

řeěení: spuštět hru jako správce nebo dočasně odpojit nebo vypnout antivirus a bránu firewall. ještě sem viděl že někde přidávají hl.exe nebo cs.exe do výjimek firewallu

3: originální Steam nebo Non Steam: u non steamu záleží jak to máš o patchované v dnešní době musí být většinou (protocol 48) ale nějaké verze ho nemají

pokud se jedná o origínal Steam tak by to snad fungovat mělo.

možná bych ještě dodal že u nových PC musíš i hlídat s jakou kompatibilitou hru spuštíš to také může mít vliv.

toto asi vše co bych mohl poradit jíné problémy sem prozatím za tu dobu neřešil.

poslední varianta je že máš BAN a tudiž smůlu :)

Mlýn
03-11-25, 23:29
Dik chatgpt, pomohlo

DLDLDL
04-11-25, 20:31
Dobrý,
problém je že ked sa idem pripojiť na server načítava sa mi to a po načítaní mi vyskočí v kolonke (spojeni selhalo)
neviem čím to je.Samozrejme má na ten server nepripojí.

môže byť chiba Internetu teš ma to niekedy spadne na niektorých serveroch a musím načítať znova