Zobrazit normální verzi : Žádost o práva na MC
Zdravíčko hehe. Jelikož je tam v podstatě jen 1 admin, tak je to docela na pytel. Co přijde Raxor na server tak chudák furt jen něco řeší a nemůže si ani normálně zahrát. Chtěl bych mu s tim aspoň trochu helpnou. Vim že MC hraju krátce, takže moje zkušenosti s hrou nejsou zrovna nejlepší, proto bych se asi hlavně staral o to, kdo komu co sboural a tyhle srandy.
Ingame nick: Bezdak
Předem ďakujem aspoň za přečtení.
Nehehe, pokud ty dostaneš OP, tak se na to vykašlu normálně. Nic proti tobě, ale ... to je fuk.
Nepisal si niekde, ze MC chces do tyzdna skoncit? :D
EDIT: Bezdak.
Kdo?
Nehehe, pokud ty dostaneš OP, tak se na to vykašlu normálně. Nic proti tobě, ale ... to je fuk.
Něco proti mě očividně máš, tak šup sem s tim a nechoď okolo horké kaše.
EDIT: Bezdak.
To psal bia myslim :D
Johny Pampeliska
28-05-12, 00:12
Vůbec nevim o co jde, ALE.....Bezďák je u mě zlej, zapšklej, panovačnej, přísnej, namistrovanej, švédskej, urostlej, blonďák, kterej chce všechno tak už proto NE :-D
Něco proti mě očividně máš, tak šup sem s tim a nechoď okolo horké kaše.
To vůbec není o tobě. Pokud tě to tolik zajímá, tak na steamu - ale až zejtra.
To vůbec není o tobě. Pokud tě to tolik zajímá, tak na steamu - ale až zejtra.
O dôvod viacej mu to písať do žiadosti, žejo :D ok, vybavte si to sami :)
AnnoyingGreg
28-05-12, 00:43
Pochybuji, že máš MC na steamu. To je základní pravidlo a bez něj práva nedostaneš.
"Pokud chcete práva na serveru, kde se střílí (classic, dm, aim), musíte nahlašovat cheatery a dávat nějaká dema na fórum, abychom si mohli ověřit vaše zkušenosti. Pokud je na serveru rank, přihlíží se k pozici v ranku a skillu. "
Jaké máš zkušenosti s cheatery a kolik si jich nahlásil?
žádost odfkláknutá, LOCK.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.