Zobrazit normální verzi : Unban pre gF
Dostal ban na serveri hide n seek za kzhack on si myslel ze dostava za to na pol hod a dostal perma chcel to len vyskusat .... Nedalo by sa to skratit prosim... Alebo unban prosim on slubuje ze uz to nespravi
Proc nedal "New game" a nevyzkousel to na vlastnim serveru? Za cheaty je snad vsude permanentni ban. Kz hack ma v sobe speedhack, slowmotion, wallhack a dalsi kravinky, se kteryma by se dostal velice snadno do topky. Hraci jsou nastvani, kdyz musim resetnout topku kvuli cheaterum, co skacou 270 longjump.
Kovik ale měl by to psát sám, ale pokud mu je méně jak 7 let tak to chápu. :)
joo měl si to zkusit offline nebo na nějakým ,,no secure,, serveru
Lidi on si mysly ze ja se tu s vami poznam mam vacsie znamosti :D on je proste retard ja newim kotle proc to zkousel ale prosim te zmirni mi to :D
Naposledy se topka resetovala, kdyz jsem daval upravene statistiky a byly tam skoky pres 270.
Dobrew ja mu poviem ze nech uz to nerobi hlavne na kotelna serveroch podla mna je to najlpesi portal da sa dfat ub an bo skratenie lehoty ?
Zevraj ani nevyskocil a uz mal ban takzde topka sa resetovat nemusi
Kz hack se detekuje ihned po pripojeni hrace na server, takze nema sanci topku znicit. Jaky ma vubec nick?
KoviK je cigán ktorý mi nadáva do cheaterov, gF bude nejaký ďalší cigán ktorý chcel cheatovať a toto je najjednoduchšia výhovorka aby dostal Unban. Keď je to cigán s nízkym IQ a potreboval vyskúšať KzH na myslím najhranejšom portáli v Československu nech sa osere.
Foxik za prve neni som cigan ta fotka to je moj spoluziak a gf tiez neni cigan a ked ta najdem ta ujebem...
hej vážne? a prečo nereaguješ na že som napísal že ma oslovuješ cheaterom ale len na tie ďalšie vety? gay...
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.