Zobrazit normální verzi : Žádost o práva admina na serveru Furien a Furien2
PeterSoftak
29-05-12, 22:19
Ahoj KOTEL. Prosím tě bylo by možné udelit mi práva admina na serveru Furien a Furien2. Stačilo by mi alespoň ban na 5min. Na tvém serviri hraji již 5měsíc mám STEAM CT1 ANTHOLOGY. Skušenosti s administrací mám jenom na své webové stránce s hrou žádné. Nevím jak je to s banováním na těchto serverech u VIP hráčů. No hlavním důvodem proč bych chtěl být adminem jsou hráči s urážkami a hráči kteří hlavne používají SH i AB. WH bych osobne nejak neřešil nakolik si stejně myslím že to používá každý. Hraju hlavne kvůli relaxu abych se odreagoval z práce a pobavil se. Nevím jestli je admin placená funkce, ale nemněl bych s tím problém zaplatit si to. Chtěl bych si to aspoň skusit a v případě že by jsi nebyl spokojen s mou administrací bez problémů mi ji můžeš odebrat. Dej mi prosím ťe vědet i kdyby byla moje žádost zamítnunta. Děkuji. PeterSoftak (petersoftak@o2.pl)
Takze zacnem ja, po 1.Chyba ti tu STEAM ID aky mas vek
2. 2 pripevky na foru aj to 1 hlaseni cheteru a to si nemnel ani demo
3.Je tomoj nazor ale toto je co za ziadost kludne by som si zaplatil admina :)
4.Ja som PRORI
Ahoj KOTEL. Prosím tě bylo by možné udelit mi práva admina na serveru Furien a Furien2. Stačilo by mi alespoň ban na 5min. Na tvém serviri hraji již 5měsíc mám STEAM CT1 ANTHOLOGY. Skušenosti s administrací mám jenom na své webové stránce s hrou žádné. Nevím jak je to s banováním na těchto serverech u VIP hráčů. No hlavním důvodem proč bych chtěl být adminem jsou hráči s urážkami a hráči kteří hlavne používají SH i AB. WH bych osobne nejak neřešil nakolik si stejně myslím že to používá každý. Hraju hlavne kvůli relaxu abych se odreagoval z práce a pobavil se. Nevím jestli je admin placená funkce, ale nemněl bych s tím problém zaplatit si to. Chtěl bych si to aspoň skusit a v případě že by jsi nebyl spokojen s mou administrací bez problémů mi ji můžeš odebrat. Dej mi prosím ťe vědet i kdyby byla moje žádost zamítnunta. Děkuji. PeterSoftak (petersoftak@o2.pl)
Stačí říct a dáme ti klidně i delší ban.
PeterSoftak
29-05-12, 23:19
Zdravím Vás, jasně moje ID je : STEAM_0:0:10751575 nebo http://forfairplay.com/STEAM_0:0:10751575 dále je mi 34let a CS hraju asi 9let. K tomu že stačí zavolat admina :-) zatím se mi to nepovedlo. Určitě když oprávnění nedostanu nic se neděje budu hrát jako doteť. Jinak jsem tuto žádost napsal i proto protože dnes mě osobně "naštvali" dva hráči, kteří mě uráželi a vozili se po mně protože i s jejich SH jsem neměl příliš práce kilnout. Nechtělo se mi na jejich stupidní narážky ani reagovat nemělo by to cenu se hádat. Příspěvků tu příliš nemám, ale budu se snažit a polepšit se :-)
Ať děláme, co děláme, nemůžeme vaše steam id najít v chatlogu.
Counter-Strike
25.4 hodin celkem
- na steamu.
Za mě ne.
Zdravím Vás, jasně moje ID je : STEAM_0:0:10751575 nebo http://forfairplay.com/STEAM_0:0:10751575 dále je mi 34let a CS hraju asi 9let. K tomu že stačí zavolat admina :-) zatím se mi to nepovedlo. Určitě když oprávnění nedostanu nic se neděje budu hrát jako doteť. Jinak jsem tuto žádost napsal i proto protože dnes mě osobně "naštvali" dva hráči, kteří mě uráželi a vozili se po mně protože i s jejich SH jsem neměl příliš práce kilnout. Nechtělo se mi na jejich stupidní narážky ani reagovat nemělo by to cenu se hádat. Příspěvků tu příliš nemám, ale budu se snažit a polepšit se :-)
http://static7.businessinsider.com/image/4fb7861becad048c4000000f/muppet-beaker.png
Nejak nevieš ako to tu funguje. S tým banom si to zaklincoval. Napr. nemáš tu ani nick z hry.
PeterSoftak
30-05-12, 00:00
Tak sry nikde nebylo napsaný ani požadavka že musí být nejaký čas odehraný na steamu. Aktuálně používám non steam z Vašeho serveru. OK víc to neřešte. Spp. PeterSoftak
Charon nepostuj svoje fotky na forum, vies ako som sa zlakol?
Charon nepostuj svoje fotky na forum, vies ako som sa zlakol?
Tak sory. Vysadil som gel. :/
http://csko.cz/forum/showthread.php?7537-Frackore-VS-PeterSoftak-UNBAN&p=96955#post96955
Absolútne nečítaš pravidlá na fóre. Nedodal si In-game nick. Neverím, že ti je 34, ani že hráš 9 rokov.
Ahoj KOTEL. Prosím tě bylo by možné udelit mi práva admina na serveru Furien a Furien2. Stačilo by mi alespoň ban na 5min.
Dostal si na hodinu a ešte sa sťažuj. http://csko.cz/bans/ban_details.php?bid=29290
NIE
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.