Zobrazit normální verzi : Steam
bloodykill
30-05-12, 18:25
Zdarec.Chci si koupit steam přes SMSkey.cz tak mám pár otázek:1)je to bezpečné kupovat přes sms key?
2)když ho budu mít, tak co musím udělat aby se mi to propojilo i s CS.
Další otázky doplním.
1)Ano je, já ho mám od nich taky.
2) Až ho budeš mít měl by se ti sám counter strike nainstalovat, pokud ne najdeš svoje hry(myslím že je to knihovna) a tam máš counter strike, na to klikneš a dáš stáhnout, stáhne se ti to a poté už to jen zapneš.
bloodykill
30-05-12, 18:37
Takže mám přeinstalovat CS?
bloodykill
30-05-12, 19:07
Ne,ale asi zítra si ho koupím
neni to podla mna bezpecne.. kupoval som cez kartu.. prisla mi prazdna pdf a mesiac som sa snazil o reklamaciu a nakoniec po 2 telefonatoch 4 emailoch mi napisli ze vratili peniaze.. u mna je to 0
bloodykill
30-05-12, 19:23
Ok.děkuji všem za názory.
No ja ti neviem. Má to klady aj zápory. Rozdiel je aký bude tvoj typ platby :) ... Ja som platil pomocou sms a poslali mi prihlasovacie meno a heslo od už vytvoreného účtu. Keď už sa budeš chystať stiahnuť CS zo steamu tak by som ti radil odinstalovať staré NS CS čo si tam mal ...
bloodykill
31-05-12, 07:39
Ok.dík platím přes sms.
A koľko stojí Steam cez SMS??
na smskey.cz máš za 300kč/10€
Aha, diks... Trochu drahe... A program si stiahnem kde??
http://store.steampowered.com/about/
bloodykill
31-05-12, 14:20
ja mam t-mobile tkze to mam cca za 250kč
kks som mal take nervy som si kupil steam cez kartu a namiesto 10 mi to zožralo 20 eur :D
bloodykill
31-05-12, 16:52
chci se jeste zeptt jestli se da dat do toho steam CS nove modely zbraní a čeština
Staci zkopirovat slozku models a resource z ns do stejne slozky na steamu. Vetsinou: C:/Program Files/Steam/steamapps/nazev uctu/cstrike/
bloodykill
01-06-12, 07:39
Jo když uvidím cheatera jak mám přes stran kontaktovat admina?
Tak na začátek normální chatovací zprávy dáš ! a ono se to pak odešle všem adminům online na serverech kotelny.
bloodykill
01-06-12, 11:11
jo ale přes steam vim že normalne to je přes !
bloodykill
01-06-12, 11:54
A mocděkuji za všechny rady
Cez smskey. by som si ho tiež nekupoval. raz som si kúpil a ten účet mi nešiel písal som im ale už mi neodpísali.
kup si cez progamingshop mne dosla SMS do dvoch min.
bloodykill
03-06-12, 09:40
Mám to přes smskey a zatím jsem spokojenej
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.