Zobrazit normální verzi : Frackore VS PeterSoftak UNBAN
PeterSoftak
30-05-12, 18:56
Frackore nechápu proč jsi mi dal ban. Zůstal jsem tam sám a na krku jsem mněl 10 furienů. Za to že jsou to LAMY a nedokážou vyběhnout všichni na jednou a sundat mě jsi BAN tedy nezasloužím. Dále jsem byl na otevřeném místě přístupném z 3 stran takže jesem nikde nečučel v rohou jako lama. Proč jsi nedal BAN těm furienům když nechtěli na mě útočit? Prosím tě srovnej si to v hlavě a když už jsi nedočkavej na další kolko tak se laskavě odbavuj na nekom jiným. Dík za pochopení. PeterSoftak
Musím souhlasit. Na serveru Furien je přece úkol furienů zabít všechny anti-furieny, nebo se snad pletu?
Podle mě si CT může kempit kde chce a T ho mají huntit
edit: Idea seš s tím trapnej. Baví tě to pořád?
Ale úkol Anti-Furienů je zabít Furieny, nemá kempit ani jedna strana.
když vyprší čas co napíše server? Anti-furieni vyhrály, ne? Takže úkol je asi jasnej, ne?
edit: a jak můžou CT zabít kempící T když jsou neviditelní? :D
Podla mna nemal dostat ban takmer vzdy posledni CT niekde kempi takze to by maly dostat vsetci...
Podla mna nemal dostat ban takmer vzdy posledni CT niekde kempi takze to by maly dostat vsetci...
Na tý mapě si zaleze last ct, do toho tunelu u spawnu a zaleze do tý díry mezi bedny, a furien se tam těžko dostáva, takže je jasná vyhra ct když tam kempí a fulloutí a furieni mu tam jen chodí, pokud to tak bylo jak to na tý mapě často bývá tak ban byl danej dobře :D
A aka to bola vlastne mapa? :D
Edit: aha 4ever ale ak mal proti sebe 10 nie je problem aby ich zopar kupilo HE alebo cakat kym mu dojde adrenalin...
Ban byl danej na mapě dust4ever což by bylo hned jasné kdyby sem dal petersoftak výpis z konzole.
PeterSoftak
30-05-12, 19:23
kasphi janě, jenomže já stál na opačné straně mapy, takže jsem ji celou proběhl. Než jsem tam přiběh byly všichni moji CT v teamu dead a jednoduše mi nic jiného nezůstalo. Ješte jednou připomínám že jsem nikde nečučel v rohu, ale byl na place a odvšudy viditelnej. Nemusíme to dále řešit, ale na FURIENECH hraji pomalu 6měsíc, a ješte jsem neviděl aby dostal poslední CT ban za to že krempil jednoznačne v rohu. Já byl na otevřeném prostoru. Nic dál to neřešte. chtel jsem tímto jenom upozornit na danou skutečnost. Spp. PeterSoftak
Zalezeš na T spawn, tam kam se ani doskočit skoro nedá, a střilíš to tam. Bežet se tam nedá, protože se zastavíš o kopec, 2x píšu ať tam nekempíš ale prostě ne. Furieni zbyly asi 3, všichni bez výbavy a bez HP a divíš se proč tam nešli.
Ban... zde (http://csko.cz/bans/ban_details.php?bid=29290)
PeterSoftak
30-05-12, 19:26
pro upřesnění jednalo se o mapu dust4ever a stál jsem nahoře na římse T spawn
Jsem za Frackorem, bo když CT kempí na T spawnu tak je oříšek i pro zkušené hráče a jestli tě 2x varoval, tak se nemáme o čem bavit.
PeterSoftak
30-05-12, 19:33
frackore nekecej prosím tě kolik jich bylo ! skoro celej team ! 3 zůstali možná co jsem to tam prostřílel. Neměl jsem čas číst tvoje upozornení, když jsem střílel a hlídal. Jakou mněli výbavu já nevím ani mně to nezajímá. Z mého pohledu to nebylo FAIR PLAY.
pro upřesnění jednalo se o mapu dust4ever a stál jsem nahoře na římse T spawn
A řekni že jsi necampil ???(Campere)
PeterSoftak
30-05-12, 19:35
Takhle by jsi musel dát BAN skoro každýmu hráči, který zůstane poslední v teamu či u CT nebo T a tohle jsem si doteť nevšim že by se dělo. Spp. PeterSoftak
Z mého pohledu to nebylo FAIR PLAY.
To nebylo, když si to tam kempíš. Já si za tím stojim... Abych ještě dodal, poprvý si na tom T spawnu taky nebyl.
Neviem čo riešite. Nedodal ani výpis z konzole. Tako ako nečítal ako žiadať o práva, tak nečíta ani tu. http://csko.cz/forum/showthread.php?7524-%8E%E1dost-o-pr%E1va-admina-na-serveru-Furien-a-Furien2
Na mojom mieste to hneď locknem a vôbec sa s ním nebavím, aj keby to bola odôvodnená sťažnosť. Niečo chceš? Niečo daj.
PeterSoftak
30-05-12, 19:42
jo to je pravda, jenomže když na tebe vyběhne LOL LAMA s SH a ještě k tomu né jedna (přiznej si že jich tam není málo) nemáš v podstatě žádnou jinou šanci se bránit protože na LAMU s SH potřebuješ hodně místa a času aby jsi ho sundal. (pokud nepoužíváš AB) v tom případě je to o nečem jíném.
PeterSoftak
30-05-12, 19:47
Cháron co by jsi chtěl?
Cháron co by jsi chtěl?
Už som ti to napísal. Tak ešte raz:
Neviem čo riešite. Nedodal ani výpis z konzole. Tako ako nečítal ako žiadať o práva, tak nečíta ani tu. http://csko.cz/forum/showthread.php?7524-%8E%E1dost-o-pr%E1va-admina-na-serveru-Furien-a-Furien2
Na mojom mieste to hneď locknem a vôbec sa s ním nebavím, aj keby to bola odôvodnená sťažnosť. Niečo chceš? Niečo daj.
Žeby?
http://csko.cz/forum/showthread.php?429-Jak-po%9E%E1dat-o-unban
PeterSoftak
30-05-12, 20:31
NJN už to řešit nebudu, ale pro spokojnost to příšte vložím i když si myslím že výsledek to nijak neovplyvní.
NJN už to řešit nebudu, ale pro spokojnost to příšte vložím i když si myslím že výsledek to nijak neovplyvní.
Příště nekempi a pak nebreč na čorum
PeterSoftak
31-05-12, 10:49
OMG Ciper už jsem vysvětlil proč a jak jsem se tam dostal. Za 6měsíců jsem BAN dostal poprve. Doteť nebyl žádnej problém a najednou je. Koukni se občas na F nebo F2 co delá většinou poslední hráč z temu CT (bez AB) a pak neco řeš prosím tě.
peter softak teba poznám na furienku ako mega kempera ktorý nič iné nevie takže ban si zaslúžíš lebo si kempil a posledne CT by nemalo kempit viac ako 10 sekúnd pokial ho nenájdu furieni a okrem toho máš peknú históriu banov takže máš smolu (asi) SI BIG KEMPA
Montty non skill
31-05-12, 20:18
Možná proto, že ti admin toleroval, protože si myslel, že jsi začátečník, ale když kempíš nonstop, tak mu došla trpělivost.
Taky mám na awp jednoho takového. Dám mu kick a on se ještě nechytře zeptá za co a že jsem si na něj zasedl. Je to těžko, celej teams hraje normálně, jen on kempí a pak se díví a brečí. Taky jsem mu chtěl dát doživotní ban, ale nejsem takový.
Neomlouvej tady, že na tebe vybíhají hráči s sh a ab. Takových je tam velmí málo a jen občas. Myslím, že kdyby jsi požádal jinak o ub, tak by ti to snad i snížil.... Chovat se slušně je dobré a nemáš pak problémy.
Tak hádam to Monty uzavrel.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.