Loktar
31-05-12, 18:37
výpis z konzole:
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! ( id 29316 )
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu : ' Wallhack '
[AMXBANS] Zabanovany nick ( 1 ) : Loktar
[AMXBANS] Tvuj nick : Loktar
[AMXBANS] Zabanovane SteamID ( 1 ) : VALVE_0 : 0 : 1534812954
[AMXBANS] Tvoje SteamID : VALVE_0 : 0 : 1534812954
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa ( 1 ) : 93.99.79.90
[AMXBANS] Tvoje IP adresa : 93.99.79.90
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin : Montty non skill
[AMXBANS] Server : Kotelna - Awp | csko.cz ( awp_warzone )
[AMXBANS] Pokud si myslite , ze jste ban dostal ( a ) nepravem , muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi , pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] =================================
Zdravím,
včera jsem dostal BAN za WH, pokusím se sepsat, jak k tomu došlo - jednoduše jsem skrze textury viděl obrys hráče - jak propadává texturama, či jak to definovat. Až do ted jsem si myslel že je to naprosto běžná chyba / bug. CSko mám stáhlé z gamesites bez jakýkoliv úprav typu hacky, chteaty atd. Takovéto věci nemám zapotřebí, csko si chodím po večerech zahrát po práci jako relax..ne abych podvadel...
Poté co jsem videl proplouvat "obrys" hráče jsem do míst, kde se nacházel nekolikrát střelil AWPckem - dle "navodu ktery se nachazi na samotnych strankach kotelny" a skrze zed jsem daného hřáče zabil. Takto se mi to za celou hru povedlo asi 2x nebo 3x.
Každopádně, žádné WH nemám, když už tak bych to nazval bugování (za coč je doufám BAN s menší délkou než perma...).
Nevím jak bych Vám to mohl dokázat, toto se těžko obhajuje..
Pokud jsou jakékoliv otázky, milerád zodpovím, již nevím co dodat..:/ Snad že bych si zase rád zahrál, vždy jsem se snažil hrát i komunikovat bezkonflikntě a bez podvodů a ted tohle..
Přeji pěkný podvečer
Loktar
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! ( id 29316 )
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu : ' Wallhack '
[AMXBANS] Zabanovany nick ( 1 ) : Loktar
[AMXBANS] Tvuj nick : Loktar
[AMXBANS] Zabanovane SteamID ( 1 ) : VALVE_0 : 0 : 1534812954
[AMXBANS] Tvoje SteamID : VALVE_0 : 0 : 1534812954
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa ( 1 ) : 93.99.79.90
[AMXBANS] Tvoje IP adresa : 93.99.79.90
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin : Montty non skill
[AMXBANS] Server : Kotelna - Awp | csko.cz ( awp_warzone )
[AMXBANS] Pokud si myslite , ze jste ban dostal ( a ) nepravem , muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi , pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] =================================
Zdravím,
včera jsem dostal BAN za WH, pokusím se sepsat, jak k tomu došlo - jednoduše jsem skrze textury viděl obrys hráče - jak propadává texturama, či jak to definovat. Až do ted jsem si myslel že je to naprosto běžná chyba / bug. CSko mám stáhlé z gamesites bez jakýkoliv úprav typu hacky, chteaty atd. Takovéto věci nemám zapotřebí, csko si chodím po večerech zahrát po práci jako relax..ne abych podvadel...
Poté co jsem videl proplouvat "obrys" hráče jsem do míst, kde se nacházel nekolikrát střelil AWPckem - dle "navodu ktery se nachazi na samotnych strankach kotelny" a skrze zed jsem daného hřáče zabil. Takto se mi to za celou hru povedlo asi 2x nebo 3x.
Každopádně, žádné WH nemám, když už tak bych to nazval bugování (za coč je doufám BAN s menší délkou než perma...).
Nevím jak bych Vám to mohl dokázat, toto se těžko obhajuje..
Pokud jsou jakékoliv otázky, milerád zodpovím, již nevím co dodat..:/ Snad že bych si zase rád zahrál, vždy jsem se snažil hrát i komunikovat bezkonflikntě a bez podvodů a ted tohle..
Přeji pěkný podvečer
Loktar