anna123
11-02-23, 02:09
Zdravím,
mé jméno je Marek a chtěl by jsem zažádat o práva na serveru Jailbreak.
Je mi 18 let. Momentálně se zabývám vytvářením instrumental beatů pro československý rappery.
Taky Beatboxuju, sem tam zajdu s kámošema na hokej či pivko, taky rád hraju fotbal a basket.
Už pár let (cca 7) hraju tento mod a za tu dobu jsem posbíral celkem dost zkušeností.
Už od založení účtu na kotelně, bylo mým snem získat admina/práva na jakýkoliv server s cílem, ochránit server před cheatery, pomáhat slabším hráčům a tím usnadnit jejich hraní s good vibem a taky
samozřejmě ukázat lidem, že i admin může být zábavný a taky kreativní.
Zde jsou podmínky které splňuji:
1-) Zkušenosti:
Byl jsem adminem už na pár serverech, konkretně - Jailbreak, Furien, Zombie a taky jsem vytvářel své vlastní servery na kterých jsem trénoval AMX příkazy.
2-) Vlastnit orig. csko:
Vlastním: STEAM_0:1:631260325
3-) Mít čistej rejstřík: Dle mne bych měl mít clear register :)
4-) Hlašení cheaterů:
Zatím jsem neměl to štěstí narazit na cheatera takže zatím jsem nenahlásil nikoho.
Pokud má žádost bude přijata, tak vám garantuji, že vás nezklamu :).
mé jméno je Marek a chtěl by jsem zažádat o práva na serveru Jailbreak.
Je mi 18 let. Momentálně se zabývám vytvářením instrumental beatů pro československý rappery.
Taky Beatboxuju, sem tam zajdu s kámošema na hokej či pivko, taky rád hraju fotbal a basket.
Už pár let (cca 7) hraju tento mod a za tu dobu jsem posbíral celkem dost zkušeností.
Už od založení účtu na kotelně, bylo mým snem získat admina/práva na jakýkoliv server s cílem, ochránit server před cheatery, pomáhat slabším hráčům a tím usnadnit jejich hraní s good vibem a taky
samozřejmě ukázat lidem, že i admin může být zábavný a taky kreativní.
Zde jsou podmínky které splňuji:
1-) Zkušenosti:
Byl jsem adminem už na pár serverech, konkretně - Jailbreak, Furien, Zombie a taky jsem vytvářel své vlastní servery na kterých jsem trénoval AMX příkazy.
2-) Vlastnit orig. csko:
Vlastním: STEAM_0:1:631260325
3-) Mít čistej rejstřík: Dle mne bych měl mít clear register :)
4-) Hlašení cheaterů:
Zatím jsem neměl to štěstí narazit na cheatera takže zatím jsem nenahlásil nikoho.
Pokud má žádost bude přijata, tak vám garantuji, že vás nezklamu :).