Zobrazit normální verzi : [ situácia k posúdeniu ] nebranie simona
Hráč: sara STEAM_0:0:243239853 SK
wed!x STEAM_0:0:13083406 CZ
Server: Jailbreak 6
Dôkaz: http://csko.cz/dema?UPD=Cfqa20mU
Hlásenie: Nebranie Simona
Vyjadrenie: Dané CT si nebrali Simona. sára mala Simona len vtedy, keď dala mód a potom dosimonovala kúsok kola. Na Serveri bol aj admin fellow, samozrejme, ten má také veci na háku. Žiadne upozornenie, nič.
Nečakal som podobnú sťažnosť ale opäť si nesklamal.
Stále riešiš iných ľudí a ich hranie miesto toho aby si riešil radšej sám seba.
Teraz k veci :
Simona nebrali pravidelne to je pravda ale sám som si simona nebral ani ja nakoľko mi hafruje mikrofón často.
Ohľadom toho keby to boli nejakí noname hráči ktorí nepoznajú pravidla a chcú len fragovať tak to riešim ale obaja hrajú dokážem si povedať dlhšie ako ty ale očividne to niekomu vadilo, res. len tebe :D
Keď si chcel ísť k CT, stačilo napísať ja by som ti miesto uvoľnil len či by sa aj hráči potešili, a nie písať zbytočnú sťažnosť kde sa nič nestalo.
tak dal som hlásenie a čo je na tom ? keby si plníš svoju prácu admina, ako máš, nebolo by tu tolko hlásení. Zober si príklad od niektorích kolegov.
K veci:
niesom ten typ čo musí písať ,,uvolni mi miesto u ct,, radšej si seriózne vystojím radu a počkám ked bude Voľno u CT... Ako ty možeš vedieť, že to vadilo len mne ? Ved ma nepoznáš, tak čo tu píšeš :D. A dodám, že určite aj iný hráč chcel ísť k ct si normálne zasimonovať, nie si tam len ,,odfláknut smenu,, ako v práci :D ale okej, podme si robiť z toho holubník a zrušme pravidlá, ktoré sú u CT. Presne tak to opisuješ :D
Len pre úplnosť: Má záujem sa ešte niekto vyjadriť? Najideálnejšie k demu.
Na demu toho moc neuvidime :D
Wedixe jsme pořešili v další stížnosti od Janciho. Uz jsem ho videl normalne i simonovat.
No a kdyz jsme teda nechali wedixe, tak prece nebudem banovat saru. Pokud se to bude opakovat, zakaz padne. Obě strany už ví co a jak.
A ještě teda, Fellow neudelal nic špatně, pokud byl konstatně někdo simon, hrálo se a nikdo si in-g nestěžoval, tak nevidim zadnej problem.
nvm ako na deme ale simona berie normálne, takisto vie aj simonovať
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.