Allekejj
24-05-23, 00:06
Vypis z konzole:
Mas BAN pro tento server! (id 297766)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] autoid: '368675'
[AMXBANS] Duvod banu: 'whcko kamos'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): < Allekejj >
[AMXBANS] Tvuj nick: (1)Player
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_1:0:839315685
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_1:0:839315685
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 178.40.241.165
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 178.40.241.165
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < ): >
[AMXBANS] Server: csko.cz | dust2 only
Poznamka:
Dobry den,
Chcem podat odvolanie v suvislosti s banom, ktory mi bol udeleny vo vasej hre Counter-Strike:1.6. Som hracom tejto hry uz dlhsiu dobu a som velmi sklamany z rozhodnutia, ktore viedlo k mojmu banu. Som presvedceny, ze sa jedna o omyl a chcel by som poziadat o reviziu tejto situacie.
Dovodom banu, ktory mi bol udeleny, mi nebolo jasne vysvetlene a nemam podozrenie na porusenie pravidiel alebo nejaky iny nevhodny cin zo svojej strany. Chcel by som vas poziadat o dodatocne informacie o tom, co konkretne som urobil nespravne a aky pravidel som porusil. Verim, ze existuje nedorozumenie alebo chyba, ktora sa stala pri kontrole a rozhodovani o mojom banu.
Vazim si vasu pracu a usilie, ktore venujete na spravodlive a bezchybne fungovanie komunity. Vyzyvam vas, aby ste presetrili tuto situaciu a zvazili moje odvolanie. Bol by som vdacny, ak by ste mi poskytli prilezitost vysvetlit svoju stranu pripadu alebo poskytnut dalsie dokazy, ktore by mohli pomoct pri revizii mojej situacie.
Mas BAN pro tento server! (id 297766)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] autoid: '368675'
[AMXBANS] Duvod banu: 'whcko kamos'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): < Allekejj >
[AMXBANS] Tvuj nick: (1)Player
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_1:0:839315685
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_1:0:839315685
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 178.40.241.165
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 178.40.241.165
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < ): >
[AMXBANS] Server: csko.cz | dust2 only
Poznamka:
Dobry den,
Chcem podat odvolanie v suvislosti s banom, ktory mi bol udeleny vo vasej hre Counter-Strike:1.6. Som hracom tejto hry uz dlhsiu dobu a som velmi sklamany z rozhodnutia, ktore viedlo k mojmu banu. Som presvedceny, ze sa jedna o omyl a chcel by som poziadat o reviziu tejto situacie.
Dovodom banu, ktory mi bol udeleny, mi nebolo jasne vysvetlene a nemam podozrenie na porusenie pravidiel alebo nejaky iny nevhodny cin zo svojej strany. Chcel by som vas poziadat o dodatocne informacie o tom, co konkretne som urobil nespravne a aky pravidel som porusil. Verim, ze existuje nedorozumenie alebo chyba, ktora sa stala pri kontrole a rozhodovani o mojom banu.
Vazim si vasu pracu a usilie, ktore venujete na spravodlive a bezchybne fungovanie komunity. Vyzyvam vas, aby ste presetrili tuto situaciu a zvazili moje odvolanie. Bol by som vdacny, ak by ste mi poskytli prilezitost vysvetlit svoju stranu pripadu alebo poskytnut dalsie dokazy, ktore by mohli pomoct pri revizii mojej situacie.