Zobrazit normální verzi : LoOL
Tento hrac ma WH hraje jak idiot boura do zdi strili i brokovnici skrz a kdyz clovek napise adminum tak aniz by se na nej koukli reknou ze nic nema a ze i kdyby mel hraje jak bot tak co... borec 5:1 prvno kolo... kotelna je fakt cim dal vetsi demence. A to neni jedinej hrac posledni doubou sem chodi radoby skilleri kteri vzivote nehrali zadnou ligu nebyli na lance nikdo je nezna a jejich SID je takovy ze je to mega oldschooler pritom ho ma koupeny ci ukradeny. Chodi beha hlavy jak hrac po 10 letech CSka. Nechapu Vas... dementi z kotelny.
tak jediny DEMENT na Kotelne si tu ty.. nahlasujes cheatera a nemas ani ip, steamid, server a demo?? hmm fakt borec... len tak dalej :-)
Dobře, takže všichni jsou dementi, jen ty jsi letadlo... ok :cool::cool:
AnnoyingGreg
03-06-12, 13:31
Nenahlašuje cheatera, bukvatýři. Stěžuje si na adminy. Chápem?
hmm.. tak takto.. v hlavicke neni ze Stiznost na adminy alebo nieco podobne :-) je tam pravdepodobne meno cheatera ;) a pise ako prve ze chlapik tam beha s WH a to chudatko mu asi to skore 5:1 zavidi ;) no tak ako prve ta asi napadne ze ho nahlauje za WH.. namiesto toho aby sa tu rozplival ze na kotelne je neschopny admin team mohol urobit demo a napisat topic so steamid, ip, SERVEROM a aj s tym demom.. potom ze kto tu je neschopny :-)
DarkAspecT
03-06-12, 14:23
Kazki musíš ty tvoje sračky psát všude??Psal to adminům ne tobě..
:-) ano musim :-) ... problem? :-) ale vidim ze je pre vas jednoduchsie zbuzerovat admin team ako natocit jedno vydrbane demo... :-)
E: strasne ma zaujima aky admini by ste boli vy ked viete tak uzasne vytknut kazdu malinku chybu :-)
AnnoyingGreg
03-06-12, 14:49
Poslouchej ty námořnickej bukvatýre, ja narozdíl od tebe modrou měl a šlo to i bez tohoto analniho dobrodružství. Ale to si ještě chodil do 3.D a objevoval hledače min. Kdyby někoho nahlašoval, na což přijde i kůň..že to právě nedělá, dodal by demo. Topic tak jako tak nemá žádnou hodnotu, protože na nic konkrétního nepoukazuje s důkazy. Dřív to tu bylo všude B4D B0YZ last posted, ted když dostal rozum to je zase Kazki. Dobře teda.
ja ti mozem uplne jebat na to ze ty si mal prava... to akoze ked ja som ich nemal tk to mam drzat pysk a citat ako tu do ma pi*ujes ? snivaj dalej soplik :-)
AnnoyingGreg
03-06-12, 15:06
Ne, ale neber si me do huby, kdyz posuzujes jakej bych byl admin..kdyz ani nevis, ze jsem tu byl. yes?
Poslouchej ty námořnickej bukvatýre, ja narozdíl od tebe modrou měl a šlo to i bez tohoto analniho dobrodružství. Ale to si ještě chodil do 3.D a objevoval hledače min. Kdyby někoho nahlašoval, na což přijde i kůň..že to právě nedělá, dodal by demo. Topic tak jako tak nemá žádnou hodnotu, protože na nic konkrétního nepoukazuje s důkazy. Dřív to tu bylo všude B4D B0YZ last posted, ted když dostal rozum to je zase Kazki. Dobře teda.
To jsem nebyl ja... a jak pises tohle je jen o tom jaka na kotelne banda kryplu co netahaj a i kdyby chteli tak nemuzou pac sou to dementi a nepoznaji hovno od cokolady. Hraju na kotelne jako Lana Del Rey/Marek ... tohle je muj nick pod kterym nehraju uz od 2006. Problem prizdisracu na kotelne je ze jejich nejtezsi zivotni rozhodnuti je jestli si daji tatarku nebo kecup.:thumbdown:
AnnoyingGreg
03-06-12, 15:15
Jo, myslim toho druhýho zlýho kluka. Jinak tohle si zazdil, chlape. :D
To jsem nebyl ja... a jak pises tohle je jen o tom jaka na kotelne banda kryplu co netahaj a i kdyby chteli tak nemuzou pac sou to dementi a nepoznaji hovno od cokolady. Hraju na kotelne jako Lana Del Rey/Marek ... tohle je muj nick pod kterym nehraju uz od 2006. Problem prizdisracu na kotelne je ze jejich nejtezsi zivotni rozhodnuti je jestli si daji tatarku nebo kecup.:thumbdown:
Tak tohle si přehnal.. uvidíme se za týden...
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.