Zobrazit normální verzi : Žádosti o unban
Re: Žádost o unban
zdravim, prestehovali jsme se mel sem ban pritom sem a ni 1 vterinu nehral. asi ten predemnou tady na ty Ip adrese dastal bana IP adresa ( 89.176.218.181 ) mela ban permanent tak pls o unban.
VDOLEG..
Originally Posted by Unregistered
no koupil sem si netebook.aty predtim tady meli net od t-mobile a misi ho poridili taky..tak je asi ta IP adresa stejna?
VDOLEG...
no to je tomu #34
ten co tady bydlel predemnou se menoval Entik .
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server!
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Zabanovany nick : Entik
[AMXBANS] Duvod : ' Wallhack '
[AMXBANS] V banlistu na www.kotelna-web.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Zabanovane SteamID : VALVE_0 : 0 : 1193817675
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa : 89.176.218.181
[AMXBANS] Pokud si myslite , ze jste ban dostal ( a ) nepravem , muzete pozadat o unban na foru no a pro ta my to nejde_! Tak jestli mi date unban pls.no mazna mam s Entik stejnou IP adresu!?Mooooooooooooooooooooooooooooooooooc prosim o unban !!!!!!!!!!
VDOLEG...
Kdyz stahnes novy patch, tak se pripojis. Tady:
http://csko.cz/download/cs16patch_v42b_cskocz.exe
no kdyz mam bana!!!!!!!tak je mi to k nicemu!
Musis ho jeste nainstalovat.
headshot :D
Kaktus-sama
20-03-11, 11:57
Zabité =D
Unregistered
21-03-11, 14:04
To bych nerek!?No ale stejne to nepude když mam pernament ban protoze nejaky pako melo steinou IP adresu!!!!!Us sto nekdy zkousel ???????
VDOLEG
Unregistered
21-03-11, 14:08
Re: Žádost o unban
zdravim, prestehovali jsme se mel sem ban pritom sem a ni 1 vterinu nehral. asi ten predemnou tady na ty Ip adrese dastal bana IP adresa ( 89.176.218.181 ) mela ban permanent tak pls o unban.
VDOLEG..
Originally Posted by Unregistered
no koupil sem si netebook.aty predtim tady meli net od t-mobile a misi ho poridili taky..tak je asi ta IP adresa stejna?
VDOLEG...
no to je tomu #34
ten co tady bydlel predemnou se menoval Entik .
[AMXBANS] Pokud si myslite , ze jste ban dostal ( a ) nepravem , muzete pozadat o unban na foru no a pro ta my to nejde_! Tak jestli mi date unban pls.no mazna mam s Entik stejnou IP adresu!?Mooooooooooooooooooooooooooooooooooc prosim o unban !!!!!!!!!!
VDOLEG...
No na kotelne ten ban entik furt ma takze mi to nepude asi ..
VDOLEG
půjde ti to, co dáš za zkoušku?
Hovoríš že to nepôjde namiesto toho aby si to išiel vyskúšať.
Unregistered
22-03-11, 14:40
Demence nezná hranic ;(
no prej demence
Hmmm.
No vyte vono to je docela tezky vono to na mim noteboku nainstalovat to je umeni takze to budu muset nainstalovat na compu no a mozna ze to pude.no vyte na to mim n. to nejde nainstalovat proto že se to instaluje normlne ale pak když to chci najit jinou cilovou slozku nepovoli to a když tam dam tu co nejde zmenit tak se to nedoistaluje.
VDOLEG tak to skusim na pc
kup si steam (používej cheaty a příjdeš o hraní na každym serveru = pernamentě pernamentní ban) nebo jsi necheatoval a kotelna ignoruje IP pokud mas steamID, tak můžeš hrát
snadné nebo se pletu
pernamentě pernamentní ban
Až na to že to není pernament ale permanent . Pernament si můžeš koupit na horách . :-)
víme co tím myslím prostě si nezahraje pokud bude cheatovat na steamu na přijdou mu na to
VDOLEG se pripojil
Couldn't open file overviews/gg_playground_x.txt. Using default values for overiew mode.
Couldn't open file overviews/gg_playground_x.txt. Using default values for overiew mode.
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Pokud si myslite , ze jste ban dostal ( a ) nepravem , muzete pozadat o unban na
No 1 den sel clasic a pak uz neslo nic takze sem zase na zacatku !!!!Prosimvas dejte mu/mi unban nebo mi stim poradte protože je to fakt divny moje IP adresa:Vaše ip adresa je: 46.13.44.157
tak doufam ze mi stim helpnete mel sem tam kotelna napsany vsechny servry ale nic neslo kvuli tomu banu !
VDOLEG rpedem dekuju™
kup si steam (používej cheaty a příjdeš o hraní na každym serveru = pernamentě pernamentní ban) nebo jsi necheatoval a kotelna ignoruje IP pokud mas steamID, tak můžeš hrát
snadné nebo se pletu
Jeste kdybych 1 vterinu hral ???????mam jinou Ip adresu nez von a prece mi to nejde stahnul sem si pec a sloto 1 den pak sem ho instaloval po2 a obevili se mi tam vsechny servry ale uz to neslo !psalo mi to mas ban mas pernamentban zabanovany nick :Entik Ip adresa jinA nez mam ja no a nefacha mi to!Tak co mam stim delat kotle?Jo a napisemi to VDOLEG se pripojil a pak ti keci o tom banu co dostal!
VDOLEG
Jeste kdybych 1 vterinu hral ???????mam jinou Ip adresu nez von a prece mi to nejde stahnul sem si pec a sloto 1 den pak sem ho instaloval po2 a obevili se mi tam vsechny servry ale uz to neslo !psalo mi to mas ban mas pernamentban zabanovany nick :Entik Ip adresa jinA nez mam ja no a nefacha mi to!Tak co mam stim delat kotle?Jo a napisemi to VDOLEG se pripojil a pak ti keci o tom banu co dostal!
VDOLEG
no nemam a kde ho stahnu?nebo si ho musim koupit jako VIPko?
VDOLEG
Je to celé divné.
To že hrál na classicu po Kotlově radě aby si stáhl Patch (A nainstaloval!!!!!!!!) =D je pravda.Ale nechápu jak mohl dostat znova Ban.
Nevymazal jsi CSKo a pak zapoměl NAINSTALOVAT PATCH????????????????????
Zahada. Tak jedine steam.
neni to záhada, sice nainstaloval ale potom spouštěl přes starej patch ... (pokud to nainstaloval jinam)
Unregistered
24-03-11, 13:39
neni to záhada, sice nainstaloval ale potom spouštěl přes starej patch ... (pokud to nainstaloval jinam)
Kde si stahnu nebo koupim steam_?Ip adresou to neni ale cim_???????????,,Mam ji jinou
nez Entik!
VDOLEG
Pravdepodobne jsi spustil jine cs nebo nastala nejaka jina chyba.
Kde koupit steam je tady: http://csko.cz/?strana=steam
_-*Coockies*-_
24-03-11, 14:26
Zdar Kotelňáci, když sem se zkusil připojit na svůj oblíbený Aim/fy server tak mi konzole napsala tohle :
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Zabanovany nick : Cze.Vavras! - maRa.!
[AMXBANS] Duvod : ' WH '
[AMXBANS] Zabanovane SteamID : VALVE_0 : 0 : 641351840
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa : 213.168.187.2
[AMXBANS] Pokud si myslite , ze jste ban dostal ( a ) nepravem , muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] =======================================
Mám IP adresu přiřazovanou automaticky, takže přezdívka ani není moje, prosil bych o unban :)
Pravdepodobne jsi spustil jine cs nebo nastala nejaka jina chyba.
Kde koupit steam je tady: http://csko.cz/?strana=steam
jak si mužu zmenit steamID?Stahnul sem si steam a kotelna mi nejde??????Co mam delat?
VDOLEG
snadné nebo se pletu
tak co mam delat tak mi to kotle napis v bodech ja to podle nich budu delat a pak to snad pude!
VDOLEG
já nevim jestli jsi tak tupej nebo co, STÁHNI SI Z KOTELNY CSKO!!!!!!! steam sis možné stáhnul, ale NEMÁŠ STEAM HRU!!!!! bože můj
Tomuhle se říkalo ve starém Řecku debilita .
Tomuhle se snad říká debilita i dnes....Nebo už je proto drsnější výraz ?
Říkat tomu můžeš jak chceš, ale v Řecku se tomu tak říkávalo, protože na to nebyl jiný výraz .
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.