Zobrazit normální verzi : Remake by Sedly
Trochu poupravená verze kotelna movie.
Jde jenom o coloring.
http://www.youtube.com/watch?v=KA0ZIr-jvzQ
nevidíš jak je to low?
ještě ripnuty z YT aby audio chrčelo pri par kbps, aspon to si mohl nahradit
oouuu...a je to v pič************ xD.
dEEEEEEEEEEL
20-03-11, 19:15
trochu poupravená verze kotelna movie.
Jde jenom o coloring.
http://www.youtube.com/watch?v=ka0zir-jvzq
:d :d :d :d :d
jde jenom o coloring..-> hrozná kvalita hudby, hrozný intro.. pak nevim proč to je bílý, bolí mě z toho oči.. za další nevim co tam dělaj nějaký nesmyslný vlny při kterejch neni nic vidět, pak to je sice zopáklý ale vůbec neni poznat kdo vůbec koho zabil.. coloring.. radši to nech jak to v csku má bejt protože to zesvětlení co tam vidim je horší.. dej do moviečka juroba co má ban za wh.. jasný.. lol.. a ještě mi přijde low fps v celym movie..
jde jenom o coloring..-> hrozná kvalita hudby, hrozný intro.. pak nevim proč to je bílý, bolí mě z toho oči.. za další nevim co tam dělaj nějaký nesmyslný vlny při kterejch neni nic vidět, pak to je sice zopáklý ale vůbec neni poznat kdo vůbec koho zabil.. coloring.. radši to nech jak to v csku má bejt protože to zesvětlení co tam vidim je horší.. dej do moviečka juroba co má ban za wh.. jasný.. lol.. a ještě mi přijde low fps v celym movie..
Ty vole to dělal Darwin...proč myslíš že tam je remake =D
remake ale znamena, ze by ti dal zdrojak od toho, ne ze ty to ripnes z YT a predelas jako jeden celej klip nesmyslnyma barvama - ,, coloringem ,,
remake ale znamena, ze by ti dal zdrojak od toho, ne ze ty to ripnes z YT a predelas jako jeden celej klip nesmyslnyma barvama - ,, coloringem ,,
To ale nebylo možné =D.
Byla to práce na 5 minut se nediv =D.............................Radši to jdu smazat.
Juro je pán. Inak z tej bielej gule na začiatku kde píše "DarwinCZ", som myslel že som slepý.
To ale nebylo možné =D.
Byla to práce na 5 minut se nediv =D.............................Radši to jdu smazat.
dobrej nápad , příště se rozmysli jestli sem budeš zase cpát pětiminutový práce.. , pak se nediv že tě tu každej má za trotla n.1
dobrej nápad , příště se rozmysli jestli sem budeš zase cpát pětiminutový práce.. , pak se nediv že tě tu každej má za trotla n.1
Za to,že se mi občas něco nepovede?
Sorry ale v tom případě je poslanecká sněmovna banda trotlů.
Za to,že se mi občas něco nepovede?
Sorry ale v tom případě je poslanecká sněmovna banda trotlů.
ty tu jedeš trapas od trapasu
a neomlouvej se , to nebyla výčitka , jen rada
ty tu jedeš trapas od trapasu
a neomlouvej se , to nebyla výčitka , jen rada
Jo aha.
obcas? se prober uz... se smaz celej a bude klid.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.