PDA

Zobrazit normální verzi : Problém s mikrofónom

woozie
03-06-24, 18:17
Serus, neviem či ešte niekto hrávate, ale mám problém s bindom +voicerecord. ide o to že keď chcem rozprávať ingame , stlačím bind a z ničoho nič mi celý pc lagne. asi tak na pár sekund a potom pohoda. stáva sa mi to pri stlačení bindu iba.
-skúšal som pozmeniť nastavenia v hre a nič
-robí mi to iba pri jednom vstupnom zariadení a to cez mikrofón na sluchadlach (cez webku a notebook to nič nerobí ani nelagne)
-ani nejaký reset sluchadiel nepomohol
je tu niekto kto mal podobný problém ?
-nemyslím si že by to bolo výkonom pc, nakoľko hrám na asi cc 100fps +- mi to vôbec predtým ale nerobilo túto chybu. začalo to len od včera robiť. :/

Hannah_123
04-06-24, 13:53
Čauko! To je dost divná situace s tím lagem při voice bindech. Nikdy jsem nic podobnýho nezažila, ale zkusím ti poradit jak to vyřešit. Nejdřív bych zkontrolovala, jestli nemáš nějaký problém se sluchátkama. Třeba zkus jinej mikrofon nebo sluchátka a jestli to bude dělat pořád. Možná je to nějakej hardwarovej problém. Jestli ne, tak to bude spíš softwarovej problém. Zkus přeinstalovat hru nebo aktualizovat ovladače od zvukový karty. Někdy to pomůže. Jinou možností je, že to dělá nějakej jinej program na pozadí. Zkontroluj, co všechno máš spuštěnýho a jestli to třeba není antivirák nebo nějakej šmejd co ti to brzdí. Jestli nic nepomůže, tak to bude nějakej hlubší problém s Windows nebo tak. Pak už bych asi zkoušela nějakou reinstalaci systému nebo formátování disku. Ale to je už dřina. Tak snad se ti to povede vyřešit nějak jednodušeji! Drž se a ozvi se, jak to dopadlo! S pozdravom, Hannah :) (https://mazzani.pl/projektant-wnetrz-cennik/)

woozie
04-06-24, 14:25
Ahoj Hannah, skúsil som aj tieto možnosi, slúchadlá som vyskusal dvoje. Nic nepomohlo. Ani reset a nic. Vidim ze niekto tiez mal na inom fore problemy, no stale tam neni odpoved. Je ale zvlastne ze pri vstupe webky alebo notebooku to ide normalne. Ako keby iba na sluchadla to malo ten vplyv. Dakujem ti ale za pomoc a odpoved.