Zobrazit normální verzi : banovani
uz me to zacina pekne stvat jakmile davas nejake adminy awpeckem tak ti daj ban
za camp, pritom normalne krejes zada...zabil sem ho asi 6x po sobe (ne ze spawnu) a pak ti da ban ..demence
AMXBANS] Zabanovan adminem ):
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Duvod: 'spawn camp'
[AMXBANS] Delka: '1 hodinu'
[AMXBANS] Tvoje SteamID: 'VALVE_1:1:1203550344'
[AMXBANS] Tvoje IP: '86.49.238.64'
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, napiste zadost o unban na foru www.c
Čau kreweta, x krát som u teba klikal ban za camp, vždy som sa zdržal. Vidím, že si sa nezmenil, zaslúžil by si si dlhší ban, takže môžeš byť rád za tú hodinu.
cc, xkrat som ťa upozorňoval o tom campe, niekoľko krát si dostal kill.
Fňuk
btw. ako si mi napísal, keď som ťa raz za toto zabil: Kreweta prosimte prober se
zober si z toho ponaučenie skôr ty ;)
Btw resetni si config/prestaň chodiť na random servery. Ty si to neuvedomuješ/nevieš o tom, ale spamuješ adminom do chatu nejakú random ip na server. Aby sa náhodou niekto na to už nenasral a nedal ti banik, lebo je to otravné :-)
SuperMario
11-12-24, 22:46
Cau, rozhodne si me tam 6x nezabil, bylo to tak jednou :D na spawnu si "kryl zada" nekolikrat po sobe i kdyz byla bomba dropnuta a delas to dloudobe za T... absolutni nezajem o bombu z tve strany a uz me to prestava bavit se koukat, jak se 0:30 "rozbihas" ze spawnu. U tebe je zazrak, kdyz se za T objevis na plantu. Tomu odpovida i tvoje historie banu, takze zkus prehodnotit, jestli neni chyba u tebe.
config sem si uz opravil
ale prosimte, 6x po sobe .. pokud je ct owerkill co mam nabhat sam kazde kolo? nesmyls.. tak banuj kazdeho kdo tam stoji.. banujete si to jak chcete...na jinejch serverech to nikdo nedela..ban je predevsim za cheaty a ne ze ty mas spatnou naladu
cc, xkrat som ťa upozorňoval o tom campe, niekoľko krát si dostal kill.
Fňuk
btw. ako si mi napísal, keď som ťa raz za toto zabil: Kreweta prosimte prober se
zober si z toho ponaučenie skôr ty ;)
Btw resetni si config/prestaň chodiť na random servery. Ty si to neuvedomuješ/nevieš o tom, ale spamuješ adminom do chatu nejakú random ip na server. Aby sa náhodou niekto na to už nenasral a nedal ti banik, lebo je to otravné :-)
prej fnuk, to je presne ono, tebe to bavi citis se ze ses vetsi...banuj za cheaty ne za to ze v owerkillu nekdo hlida zada...kdyz sme hrali progamers ligu a servery todle nikdo nedelal...jmena jako eraser,maschina,licho obluda..ale to ti asi nic nerika protoze by ses na uroven hrat stema lidma nikdy nedostal
Čau kreweta, x krát som u teba klikal ban za camp, vždy som sa zdržal. Vidím, že si sa nezmenil, zaslúžil by si si dlhší ban, takže môžeš byť rád za tú hodinu.
jasne ze si sa zdrzel protoze je to demence a naprosto zbytecne..budte radi za lidi co tu hrajou nepodvadej a zbytecne je nesikanujte
Keď hráš na kotelnackom duste, budeš dodržiavať kotelnacke pravidla. Hráš na 30 slotovom serveri, nie na 5v5 cw. Keby tvoj gameplay predvádzaš na plnom publicu 10 rokov dozadu, tak dostaneš týždeň za laming a nikto by sa s tebou o tom ďalej nebavil.
Ľudia tu budú aj naďalej hrať, pokým sa úroveň hry aspoň z časti udrží. Opakovaným kempom kazíš úroveň hry. Do budúcna ber ohľad na ľudí s ktorými hráš, a nie na slot v tabulke.
Keď hráš na kotelnackom duste, budeš dodržiavať kotelnacke pravidla. Hráš na 30 slotovom serveri, nie na 5v5 cw. Keby tvoj gameplay predvádzaš na plnom publicu 10 rokov dozadu tak dostaneš týždeň za laming a nikto by sa s tebou o tom ďalej nebavil.
Ľudia tu budú aj naďalej hrať, pokým sa úroveň hry aspoň z časti udrží. Opakovaným kempom kazíš úroveň hry. Do budúcna ber ohľad na ľudí s ktorými hráš, a nie na slot v tabulke.
a jake pravidlo porusuju? borci ja sem rad ze to tu je ze to delate a proto vam na to i financne prispivam ale todle me prijde naprosto zbitecny..
https://csko.cz/page/pravidla
Kemp - je zakázáno kempit na spawnu nebo s bombou (CT mohou kempit, když není položeno, T mohou kempit až když položí bombu) - slap/slay/kick/ban
Neplnění úkolů mapy (zdržování) - slay/kick/ban
Pravidla jsou zde hlavně pro hráče, kteří si chtějí zahrát.
https://csko.cz/page/pravidla
Kemp - je zakázáno kempit na spawnu nebo s bombou (CT mohou kempit, když není položeno, T mohou kempit až když položí bombu) - slap/slay/kick/ban
Neplnění úkolů mapy (zdržování) - slay/kick/ban
chapu a respektuju, ale kemp zaT kdyz je owerkill ateam nikam nejde je irelevantni..a jo ok nekdy to zakempim jak dement ale xkrat se me stalo ze admin killuje pushuje podle nalady a prijde me to jako zneuzivani admina
Nejde o zneužívanie, push(slap) / kill je upozornenie pre teba, aby si sa rozhýbal a pokračoval v hre bez kempu. Je to menší trest než ban, ak to však berieš ako šikanu, tak už si to môžeš vybaviť s dotyčným adminom napísaním sťažnosti. Ale keďže si sa sám k tomu kempingu priznal, admin pravdepodobne nijako nepochybil. Nechaj to už tak, dobrú noc
Kamoško, keď si hrával tie tvoje "ligy" 5v5, a robil si toto, tak si tam bol za debila, ale nikto ti to nebol asi ochotný povedať. Za toto tvoje vystupovanie si si vyslúžil maximálne tak kľučenku "som blbec a nehanbím sa za to" a nabudúce, keď ťa uvidím zas kempiť nebude to na 60 minút ale na deň, potom na 3, potom týždeň a nakoniec sa tu budeme stretávať ako s likym :-)
btw, poznám iné "mená" a nikto z nich nestojí na t spawne 2 roky, takže si sa na ich úroveň asi tiež nedostal LOL
xddddddddd vždy to bola šikana od admina, už x rokov vkuse
https://csko.cz/forum/showthread.php?72059-archivace-1-8-lewak-gt-Pelargos&p=556799#post556799
Nejde o zneužívanie, push(slap) / kill je upozornenie pre teba, aby si sa rozhýbal a pokračoval v hre bez kempu. Je to menší trest než ban, ak to však berieš ako šikanu, tak už si to môžeš vybaviť s dotyčným adminom napísaním sťažnosti. Ale keďže si sa sám k tomu kempingu priznal, admin pravdepodobne nijako nepochybil. Nechaj to už tak, dobrú noc
no ne nechaj tak, priznal..jak rikam xkrat se stalo ze to rozhodne nebyl kemping ale sikana od admina...
Kamoško, keď si hrával tie tvoje "ligy" 5v5, a robil si toto, tak si tam bol za debila, ale nikto ti to nebol asi ochotný povedať. Za toto tvoje vystupovanie si si vyslúžil maximálne tak kľučenku "som blbec a nehanbím sa za to" a nabudúce, keď ťa uvidím zas kempiť nebude to na 60 minút ale na deň, potom na 3, potom týždeň a nakoniec sa tu budeme stretávať ako s likym :-)
btw, poznám iné "mená" a nikto z nich nestojí na t spawne 2 roky, takže si sa na ich úroveň asi tiež nedostal LOL
tady ten tvuj respond hovori za vse...je me te lito...reall life bude asi dot bida..good luck
"reall life bude asi dot bida"
toto popisuje tvoju gramatiku, gn
xddddddddd vždy to bola šikana od admina, už x rokov vkuse
https://csko.cz/forum/showthread.php?72059-archivace-1-8-lewak-gt-Pelargos&p=556799#post556799
todle je presne ono..tvuj respond...urazky..narcista...je me te lito...reall life asi stoji za hovno...hodne stesti
aaa grammer nazi. kdyz nemam argument ..dam to na gramatiku :))) nejsem rodilej cech...ale narozdil od tebe mluvim 4 jazykama ty zamindrakovanej pulmozku
Zasa bany za kemp netreba preháňať + osobné rozbroje si nechajte do PM tu sa rieši len samotný ban a kemp na mape.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.