PDA

Zobrazit normální verzi : Na vyžiadanie

juvedgar
05-02-25, 11:57
Ahojte, (možno Vám tu hráči nahádžu časy)

ospravedlňujem sa adminom, ( musím sa rozpísať, aby to bolo pochopiteľné a bolo jasné o čo ide) že to hádžem sem, ale nakoľko hrávam pon-pia počas práce drvivú väčšinu dust2, kde je pravidelne otravovaný nie jeden admin kvôli mojej osobe, aby prišiel hodiť ban za cheaty.
To, že si pár jedincov myslí, že tu 38 ročný "starý" somár potrebuje behať s cheatmi je pre mňa smiešne, miestami sa pobavím, ale neustále urážky a hlavne motanie hláv deckám, ktoré tu hrávajú je už pre mňa dosť otravné aj napriek tomu, že si iba vypĺňam čas počas práce.

Z tohto dôvodu sem hádžem nahrané demo + svoje screen video, ktoré som točil iba z dôvodu, aby som mal niečo, čím presvedčím pár jedincov. (Mrzí ma to, screen video som natáčal cez program BandiCam, ktoré vo free verzii natáča iba 10 minút a urobí to 2gb video, mám ich 9, nakoľko som chcel takto natočiť čo najviac) Hádžem sem link s 1/9 , kde je moment, ktorý si dotyčná nechce nechať vyargumentovať a naďalej pokračujú urážky). Ak si niekto vyžiada ďalšie moje screen videá, ktoré som v ten deň točil, nie je problém, uploadnem ich, v dnešnej dobe internetu hádam nie je problém stiahnuť 2GB súbor.
Záznam z HLTV zo dňa 24.1.2025 tu už nie je dostupný.

Grim, to že urážaš mňa, urážaš adminov do koko***, na Lucy v inom tíme sa vyjadruješ aká je to pi** zákerná je pre mňa iba potvrdenie, že si mentálne chorý, bájky a historky, ktoré deckám trepeš sú smutné, urážanie niekoho označením maďar v podtóne akým to komunikuješ je hanobenie národa, za ďalšie, absolútne nevieš hrať cs... cross pri behu? Do zeme, cross pri dávkovaní? Niekde u susedov, cross pri fulloute? Nekomentujem. Hádzanie granátov, juri duri to ovláda lepšie, dokonca ani Begrip nevieš používať a ty ideš každého druhého osočovať, obviňovať a otravovať adminov, že ma niekto cheaty.
Za mňa toxický hráči ako ty nepatria nie len na internet, nemali by mať ani svojprávnosť.

Lucy, tebe dávam ešte šancu napraviť si reputáciu, pretože verím, že sa veci dajú normálne odkomunikovať a vysvetliť s niekým, kto hrať csko vie, ale hold slabá povaha sa nechá zmotať zakomplexovaným chlapcom.
Tak iba v skratke pre info, neberte to ako chválu ani nič také, pre mňa je to dávna história a dnes už ani náhodou nemám záujem počúvať kroky, walkovať, begripovať, ale to že sa niekomu zdám ako cheater hold...píšem to len ako obhajobu.

Niekoľko násobný víťaz na U2 v AWP 1v1, niekoľko násobný víťaz 2v2 na U2. Kto hrával v rokoch 2003 až cca 2007 (doba FU.SK, Defeaters, eSuba, Neophyte)
Klan Hazard-Unit, rok 2007 tuším, UG lan finále v Brne 6 miesto, kde sa po mojej hre vyjadril komentárom na esports.sk Guardian, že edgar skvelé fastzoomy, ale movement hrozný, súhlasim, s polkou fľaše metaxy, niekoľkých red bullov + jedno zmotané s vtedy najlepšou ženskou hráčkou na SVK/CZ Jance.
Majstrovstvá ČR tuším 2007 klanu FU.SK vypadol EURO (v tej dobe mali FU.SK sponzora, ktorý im platil vilu u Domáceho v Podunajských Biskupiciach na bootkempy), ja som bol náhrada a preto som s nimi trénoval 2 dni,kde som mal možnosť zahrať si a trénovať proti Redrum (FIN), Mousesports (DE) Begrip (SWE), z čoho mám niekde na externom disku screeny, (malá spomienka a nostalgia) pred príchodom do Brna sa ozval Euro, že príde, tak som nemal možnosť zahrať finále proti eSube s vtedy vychádzajúcim pánom Oskarom. Pri lan turnajoch mohol byť za hráčmi iba manažér, v tomto finále tam bol Poky a aj ja ako náhradník. Fotka ako dôkaz priamo u Dev1ho na FB z tejto akcie. Po tejto akcii som skončil s cskom, zapol som to po X rokoch na ntb, na repro s hudbou v pozadí, myš je skôr medium kancelárska.

https://files.fm/u/hpa5rvrjhj link na screen video, kde je moment, ktorý ťa tak trápi a nedá ti spať.
https://files.fm/u/654rqq9wtu link na demo v csku

Myslím si, že Dust2 sa bez problémov uživí aj bez hráčov, ktorí dokola urážajú, otravujú adminov...

stanapppp
05-02-25, 12:36
Vůbec nechápu na co sis dával takovou práci se obhajovat, každý víme že nejsi cheater :)

Zoyer
05-02-25, 12:44
Myslim si ze tohle neni potreba. Zatim tu jsou nejaci zkuseni admini, kteri se dokazou nestranne vyjadrit k dukazum, takze ikdyby jsi dostal ban, tak by to bylo dukladne prosetrene. To ze tu hraje par jedincu, kteri vsechny obvinuji atd. to vzdy bylo, je a bude. Vubec bych se totim nerozciloval.

btw. stara kancl mys je pro me stale nejlepsi mys na csko :D

Koprakek
16-02-25, 07:28
Může ti to být jedno. Nejedná se o hlášení.