PDA

Zobrazit normální verzi : Admin žádost [Servers all]

justchillin
18-03-25, 09:45
Žádost o práva – csko.cz | Server: [ALL]

Zdravím admin tým csko.cz,

rád bych touto cestou požádal o práva na serveru ALL, kde hraji aktivně a pravidelně. Na serverech mám odehráno hodně hodin.

Důvody, proč chci práva:
Na serveru se často vyskytují situace, kdy je potřeba rychlý zásah – ať už jde o cheaty, porušování pravidel, spam, zneužívání mikrofonu nebo jiné nevhodné chování. Být adminem mi umožní reagovat efektivně a udržet server v pohodové a férové atmosféře. Rád bych přispěl k lepšímu hernímu prostředí pro všechny hráče a pomohl admin týmu s dohledem nad dodržováním pravidel.

Proč zrovna já:
Jsem zodpovědný, rozvážný a férový. Umím řešit konflikty klidně a s rozmyslem – vždy preferuji domluvu, ale když je třeba, nebojím se zakročit. Mám zkušenosti s adminováním z jiných serverů a ovládám základní příkazy v **AMX MOD X**, které jsou potřeba pro efektivní správu serveru.

K hráčům i kolegům adminům přistupuji s respektem, nestranně a s cílem udržet server čistý od cheaterů i toxických hráčů. Baví mě být součástí komunity, která má smysl.

Prohřešky:
Žádné.
Další info:
- **Nick na serveru: rand0m <kreedz>
- **SteamID / odkaz na Steam:** STEAM_0:1:862171225
- **Odehrané hodiny:** 2k asi? i víc
- **Věk:** 23
- **Zkušenosti s AMX MOD X:** pokročilá znalost
- **Komunikace na TS/Discordu:** ne

Závěr:
Admin práva nechci pro vlastní výhody, ale proto, že chci serveru a komunitě něco vrátit. Věřím, že má přítomnost na serveru pomůže ke zlepšení celkové kvality hraní.

Děkuji za zvážení žádosti a budu rád za šanci.

S pozdravem,
rand0m <kreedz>

created by chatgpt :doge:

Koprakek
18-03-25, 17:27
A proč hraješ nyní na jiném steamu? a ten rok 2022?

justchillin
20-03-25, 08:08
Mám na vícero účtech hry jako GTA V nebo Battlefieldy takže jsem se napojil z jiného účtu, ale pod tím stejným nickem.
Vím, že se to dá sdílet přes FamilySharing na Steamu, ale u GTA V nebo BF 4 to nechci riskovat skrz nějaký Steam Vac Ban..
A rok 2022? To vůbec nevím o čem mluvíš, pokud to je staří profilu, kdy jsem se napojil na server tak nevidím do hlstats. Ale tohle je můj main účet, na kterém hraju CS 1.6

Koprakek
20-03-25, 09:34
https://banlist.csko.cz/ban_details.php?bhid=283605
Jeden z tvých steamu. Na id cos tady poslal ses napojil poprvé 18.3.

justchillin
20-03-25, 09:44
Ani nevím, že tam ten ban ještě je.. ale pokud vidím správně ->
Detaily odbanování
BAN odstranění na 08-06-2023 - 03:01
Důvod 2 roky
Odstranil script tak už je to odbanované automaticky po roce.

Jak jsem psal mám teď tenhle účet jako hlavní, ale stane se že se napojím s jiným protože hraju GTAčko nebo jiné hry.

SuperMario
20-03-25, 17:33
Ahoj, to je pomerne nepodstatny, ze ban uz neni aktivni. Uz jen to, ze si tu pomerne nedavno v historii cheatoval ti zavira dvere k pravum... to by se musel za tebe nekdo z adminu zarucit a videt, ze budes prinosem pro servery. Ja to urcite nebudu. Za posledni mesic si tu napojil tak z 5 ruznych steamu, kdo vi kolik jich jeste mas, a jestli na nekterem dalsim neni ban. Rozhodne to na me nepusobi verohodne, navic si te ani ze serveru nevybavuju.

justchillin
20-03-25, 19:09
No jak se říká upřímnost se cení nejvíce, takže to řeknu na hubu jsem z protějšího portálu kde jsem obcházel bany, necheatoval jsem jako s multihackem, speedhackem, nebo nějak přímo kazil hru ostatním hráčům.
Jelikož se mi znemožnilo hrát normálně tak jsem se ujal k tomuto řešení. To, že jsem tu měl ban 3 roky zpět ani nevím a ani si ho pořádně nepamatuji, ale nemyslím si že to vrhá na mě nějaký velký temný stín. Každý se z chyb učí. Tuhle žádost zakládám hlavně proto, že rozumím cheatum/multihackum jak fungují ač teda tenhle portál nemá zrovna stoupající aktivitu i když banlist teda ukazuje jinak.. tak i tak bych rád přispěl, protože vidím furt nějaké DIP hráče a nebaví mě takový SHčkaři / ABčkaři / Whčkaři co pak knučí na forku, že dostali ban tak jako na protějším portále.. Co se týče i bhopu/hns tak ovládám celkem dobře znalosti o abhopu a jiné.

Takže jak říkám jsem upřímný tak to můžete locknout a nebo to promyslet.
Je to na vás kluci.

Koprakek
26-03-25, 07:29
Lck.