Zobrazit normální verzi : Admin práva na AWP
Snažím se požádat o prává na AWP,AIM a MEHAPUB servery.
-Nick na serveru DaRi. nebo Advocatus diaboli aKa DaRi.
-Steam vlastním už rok a na ns jsem hrál asi rok a půl
-Na serveru hrám asi půl roku, ale s přestávkama. Myslím si, že bych na serveru mohl být hodinu a víc každý den.
-Cheatery moc nehlásím, protože tam moc cheateru nehraje, ale když se ukáže tak to stojí zato..Vadí mi vulgarizmus, néé že bych sám nenadával :hypocrite:, ale v určité míře je to moc. např. Nadávky do rodiny, barvy pleti atd.
-Adminoval jsem na 4game.cz, Gamesites.cz, Cservers.cz
-To je asi vše co vám osobě řeknu.
Steam nick: darius9050
Teamspeak mám.
Děkuji za odpovědi.
přidávám jeho steam id: STEAM_0:0:42356535
Prosím o vyjadření adminů.
Steam nemáš moc dlouho, žádost nicmoc, malej věk. Za mě ne.
http://forum.cservers.cz/index.php?topic=5624.0 -na cservers si admin určitě nebyl.
a ani si nebyl adminem na Gayshites. Takže klameš, tudíž já jsem proti
Mít rok steam je málo? Tvoje rozhodnutí a na GS jsem byl adminem na BB 3.
A Cservers se možete zeptat Pepa, IcEho, PIPOKILLER- Momentalně vlastníka. Neklamem!
to je fuk, ses moc malej na admina
to je fuk, ses moc malej na admina
14 rokov je podla mna priemer.(a urcite nie len podla mna)
14 let nemůže bejt průměr na portále, kde denně je v jednu chvíli i 500 lidí, krom toho csko je od 16, což je imo spodní hranice pro přijetí
14 let nemůže bejt průměr na portále, kde denně je v jednu chvíli i 500 lidí, krom toho csko je od 16, což je imo spodní hranice pro přijetí
Pozri sa na Rixieho nema sice 16 ale skill ma velky amx ovlada na 100% a vsetci su z jeho adminovanim spokojni a 14-16 2 roky hore dole.
ten je ale o 10 levelů výš než jeho vrstevníci
Rixie jedava viac masla, ako je u deti v jeho veku zvykom, preto ma vyvinutejsiu cakru ako jeho vrstevnici z piatej dimenzie.
Ne, mladej jeste.
-Adminoval jsem na 4game.cz, Gamesites.cz, Cservers.cz
duvod odchodu?
14 rokov je podla mna priemer.(a urcite nie len podla mna)
To tady rozhodně průměr neni. Řekni mi tři adminy, kromě Rixieho a JB adminů, kterej je mladší 16-ti let.
E: Věkový průměr adminů na kotelně je přes 20. Počítat přesně to nebudu.
To tady rozhodně průměr neni. Řekni mi tři adminy, kromě Rixieho a JB adminů, kterej je mladší 18-ti let.
já, lazik, luiz :)
já, lazik, luiz :)
Bezdak, Shamik, atp. Chtěl jsem napsat 16 :D
ten je ale o 10 levelů výš než jeho vrstevníci Jak můžeš vědět, že je o 10. levlů napřed, když mě ani neznáš......
4game.cz, malá navštěvnost.. Cservers.cz, nepohodl jsem se s hlavním cs adminem a Gamesites.cz, byl jsem moc mírný na hráče..
Johny Pampeliska
14-06-12, 18:33
To mi nějak smrdí ......divný
To mi nějak smrdí ......divný Ach že jsem to tam psal, když nevěříte... :thumbdown:
Byl bych rád kdyby jste to aspoň zkusili a pokusím se vás nesklamat. A nedorozumění okolo adminství klidně vysvětlím na teamspeaku.
Ne, v techto letech nemas sebemensi sanci. Jsou daleko zkusenejsi zajemci, ktere odmitam. Neni to dano nejak vyslovene tebou, ale tvy mysleni jeste na tohle nestaci, zkus pozdeji!
Za mě má obrovské ANO, kdybych si nepřečetl že mu je 14 ani bych o tom nepřemýšlel, podle chování na TS a hlasu bych mu tipl 19. Mám s ním odehráno nespočet mixů. Je to pohodový a zkušený hráč, cheatery pozná dobře, v hlavě to má srovnané, jen trošku zvýšit aktivitu na fóru a nahlásit pár cheaterů. jinak PRO!
Montty non skill
19-06-12, 17:46
Jak dlouho hraješ u nás na awp? Já jen že jsem tě tam asi ještě nepotkal, nebo jo? Věk mi nevadí, jen jaké máš zkušenost s awp servery?
Cituji "Cheatery moc nehlásím, protože tam moc cheateru nehraje" Myslíš? Kolik jich máš nahlášených?
Pak se k tomu vyjádřím
Montty, tebe tam často nevídám spíše večer a to už nehraju já. Cheatery? Už jsem jich pár nahlásil forum asi 1. a přes ! často píšem, ale dojdou až po 5min a to už jsou pryč....Na awp hrám od Vánoc, ale né aktivině např. 1-2hodiny denně. Teraz hrávám 1-1.5 hodinu denně awp. Na awp jsem ještě neadminoval bude to pro mě nová zkušenost.
Montty non skill
19-06-12, 22:54
No, pokud se cítíš a krispo tě dopporučuje, tak proč ne. Jen ti chybí aktivita na foru. Na stats jsem se díval, není to nejhorší. Alespoň mě budeš doplňovat. Ty dny a já večery ;-)
Montty, tebe tam často nevídám spíše večer a to už nehraju já. Cheatery? Už jsem jich pár nahlásil forum asi 1. a přes ! často píšem, ale dojdou až po 5min a to už jsou prič....Na awp hrám od Vánoc, ale né aktivině např. 1-2hodiny denně. Teraz hrávám 1-1.5 hodinu denně awp. Na awp jsem ještě neadminoval bude to pro mě nová zkušenost.
Grrrrrrrrrrrrrrrr....
Jinak, proč někdy píšeš česky a někdy slovensky?
Uuu. Omlouvám se, ale čeština není moje silná stránka.. Mám kamarády na teamspeaku kteří mluví slovensky a mně se ten jazyk líbí. Asi myslíš to Teraz co :D. Nějak mi to vyklouzlo, avšak byly jsme ČESKOSLOVENSKO.
Tady klidně můžeš mluvit slovensky.
Na cservers si sa "nezhodol" v januári/leden s Iceom, tak si prišiel sem? Tam si pomáhal (vraj) s VIP (či čo) a tu:
http://csko.cz/forum/showthread.php?8014-Awp
http://csko.cz/forum/showthread.php?7796-AWP-CHeater
Nič moc teda. Asi by to chcelo trochu zlepšiť aktivitu na fóre a hlavne nahlásiť čo najviac ľudí. Môžeš byť do pohody, ale čo z toho, keď si nerobil admina nikdy na awp a cheaterov si tu teda zrovna ukážkovo nenahlásil.
VIP jsem tam testoval v prosinci 2011. Moje aktivita na foru je téměř nulová. Cheatery, to není problém. Teď jsem přijel z dovolené a budu se snažit cheatry hlásit více na forum a né přes ! Nikam nespěchám a raději si počkám.
VIP jsem tam testoval v prosinci 2011. Moje aktivita na foru je téměř nulová. Cheatery, to není problém. Teď jsem přijel z dovolené a budu se snažit cheatry hlásit více na forum a né přes ! Nikam nespěchám a raději si počkám.
http://csko.cz/forum/showthread.php?8511-Aim-cheater
Na Aimu je cheater KubinGo
:notsure: trochen mimo misu. heh
Prosím o dořešení mého adminství. Dopsal jsem tam AIM a Megapub. Na foru jsem zvížil aktivitu. Cheatery jsem hlásim Luccy a 1,2 jsem natočil+ přes ! už ani nepočítám.
Prosím o smazání žádosti, budu psát novou za ty 2. měsíce se mnoho změnilo.. Ohledně mé hratelnosti na kotelně. Děkuji.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.