Zobrazit normální verzi : Žádost o práva AIM.
Krásné dopoledne.
Nick ve hře : # strafeZ.
Originální hru vlastním (SID) : STEAM_0:0:142016824
Steam : https://steamcommunity.com/profiles/76561198244299376/
Ve zkratce něco o mě.. Pravým jménem se jmenuji Patrik, je mi 30 let a jsem bývalým adminem "konkurenčního portálu" asi nemusím jmenovat.. Ve svým volnu se věnuji hudbě, jsem jedním z největších beatmakerů v CZ/SK https://www.instagram.com/fgd_beats/ čili mám spoustu volného času a tak můžu kdykoliv dojít na server a řešit dané problémy na serverech. VIP mám zakoupený.
Psal jsem si o obnovení staré žádosti o práva kterou jsem na vlastní žádost nechal locknout ale nikdo mi neodepsal tak jí píšu znovu.
Kdyby vás cokoliv zajímalo rád odpovím :)
Děkuji za váš čas a přeji hezký zbytek neděle, strafeZ.
https://csko.cz/forum/showthread.php?41314-%8E%E1dost-o-pr%E1va-Knife-Servery&highlight=STEAM_0%3A0%3A142016824
amx ovládám na 70% :)
Ak už ovládaš amx na 100% tak by som možno dal pro
Dobré rano, samozřejmě na 100% ne. To neumí snad nikdo ale zkušeností mám dost ✌
Každopadně dekuji za tvoji odpověď.
Budem Za, ked mi dáš slub že sa naučís amx na 100% ako to viem ja ovládať, síce ti dala Nikii proti ale verím že odvtedy si sa polepšil a chatlog si zmenil k lepšiemu.
Hele znám hlavně ty základní co vazne k dobrému adminování znát potřebuješ..
Ohledně chatlogu, je to pro me asi to nejmenší co vím že můžu dodržet.
Děkuju.
Skús viacej hlásiť poprípade točiť demá ak sa nenachádza admin na serveri, potom si ťa viac budeme všímať:wink:
Nějaké dema už mám.. jen občas dlouho zkoumám zdali se nemýlím a až pak zakládám topic, abych nebyl za hlupáka..
Každopádně děkuju a přeju hezký zbytek večera ✌
Jméno znám, na webu 2 žádosti o práva a 7 žádostí o ub, nula hlášení. Přečti si podmínky pro přijetí, případně dolož komu co hlásíš A aktivita možná horší jak já.
PODMÍNKY (https://csko.cz/forum/showthread.php?954-Pravidla-%9E%E1dost%ED-podm%EDnky-p%26%23345%3Bijet%ED-a-informace-k-n%E1boru-%26%23268%3BT%26%23282%3BTE!)
Ahoj, keď si prestanete doberať Niki budem pro
btw. Ak od 4.5. skúmaš demo, či ho sem dát alebo nie, niečo nebude ok xdd
Koprakek : Ohledně dvou žádostí, u té první sem psal samovi o obnově i protože mi sám psal ze kdybych ji chtěl obnovit mam mu dat vědět ale ma dovolenou.
Mlyn : Ja nevim jak ty ale ja mam i svůj osobní život a musím vydělávat takže kdyz mám čas kouknu na to a bud to postnu nebo smažu a neřeším.
SuperMario
25-05-25, 10:05
Cau, na serveru jsem te podle nicku potkal snad jednou za posledni mesic. Vzhledem k tomu, ze uz na servery nechodi moc lidi, tak se pres hlaseni moc zviditelnit neda. Tvoje aktivita neni nejak zavratna, projel jsem hlstats podle poslednich nicku a K:D kolem 1 mi nepridava na duvere, ze bys mel cit pro hru a tim padem schopnost rozenat cheaty. Ale treba se mylim, nemam se ceho jineho chytit. Uz v tve posledni zadosti jsem mel pochybnosti k tve minulosti tu. Za me proti, ale kdyz se za tebe nekdo zaruci, tak preziju, kdyz prava dostanes.
Zdary, heleď měnil sem nick protoze mi nešel starý vyhledat v hlstatsx :)
Účet tady mam dlouho, v té době jsem byl jeste nevyspělé dítě a tohle už mam dávno za sebou.
Ale dekuju za tvůj názor
Margott, chceš být důležitý nebo na co si hraješ? Tebe bych vymrdal a tvoji mámu zbil za to jak tě vychovala. Jsi jako taška bez uší čili k ničemu tak si dej ban na internet a nepiš.. Ban ti dat sice nemůžu ale z bot tě vystřelím rád, už jen za ty tvy hloupý narážky.
Vsak mas postavu jak krabicové víno a hubu jak stojan na kola.
Irl vyhrážky a nadávky na mamu. Aj keď je to zrovna margo, takto by sa uchádzač o práva nemal správať. Okrem toho som od teba za tú celú dobu nevidel hlásenie. Mením svoje pro na proti.
e: ejo to pekne vysvetlil, vďaka.
Pokud se člověk chová ke mě slušně, tak se k němu také chovám slušně ale jak říkám, jak někdo ke mě tak já k němu. Jestli si ty v osobním životě necháš srát na hlavu nebo se necháš někým ponižovat či shazovat tak prosim ale ja takový nejsem.
Frajer naráží na můj vzhled a moji osobu, proč bych nemohl ja?
Každopádně k tomu co jsem napsal jsem se vyjádřil.
jak někdo ke mě tak já k němu
V tomto s tebou súhlasim, ale keď už niekto poriadne rype do teba, je treba mu to vraciať znovu a znovu o väčší úder? Neviem ako u teba ale u mňa sa to slovíčko nazýva "ignorovať" a to by si mal robiť aj ty. Keď ti natoľko vadí niekoho správanie, tak nie je problém s tým niečo spraviť. Stačí napísať post sťažnosť alebo napíš moderátorovi pmku.. pretože tie hádky nikdy nekončia a ako sám vidíš, v tom chate ale aj v hre sa to po čase znova prejaví. Ale tak čo, chatbox je každého vizitka.
Môžem ťa ubezpečiť že sef nie je z tých čo si nechá srať na hlavu a zároveň mi dovoľ ti vysvetliť ako to myslel.
Nikto od teba neočakáva aby si si nechal srať na hlavu ale zároveň od teba očakávajú určitú mieru zdržanlivosti a trpezlivosti ako od "budúceho potenciálneho admina". Preto zmenil svoj verdikt na proti, nakoľko sa budeš stretávať taktiež s takými hráčmi, ktorému si sa práve rozhodol "naložiť".
To len pre vysvetlenie aby si porozumel, do aim sekcie ma inak nič kámo :)
Zdravím Ejo, Myslím ze je hloupost mluvit za druhé ale k věci.
To co jsem napsal do chatu je něco jiného než co bych napsal třeba na serveru k jiným hráčům, tam bych se samozřejmě vyjadřoval jina.
Btw Woozie, jak jsem již řekl. Dokážu dlouho dělat že neslyším ale do určité míry.
Nejsem admin ani nic, jen hráč a členem na kotelně.
Pokud mam za to co jsem napsal nést nějaký následky, jsem si toho vědom a plně si uvědomuji za co.
Zdravím Ejo, Myslím ze je hloupost mluvit za druhé ale k věci.
To co jsem napsal do chatu je něco jiného než co bych napsal třeba na serveru k jiným hráčům, tam bych se samozřejmě vyjadřoval jina.
Nesnažím sa písať za druhých, snažil som sa ti za AT ako celok vysvetliť niečo, aby si to pochopil, rovnako ako by si to teoreticky do budúcna robil ty, keby si v AT.
Zároveň ťa nevnímam nejak negatívne a chápem tvoju reakciu a rozhorčenie, len sa zároveň snažím aby si pochopil aj ty dôvody, ktoré ti ostatní napísali.
Zároveň si nemyslím, že by si za to mal niesť nejaké následky, predsa len nejaká miera trpezlivosti a zdržanlivosti z našej strany je na mieste. :)
Prajem ti veľa štastia bez ohľadu na to ako ti to dopadne
Moc děkuji, vážím si toho
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.