Přihlásit

Zobrazit normální verzi : Moneyak --> sef

Moneyak
27-08-25, 22:36
Vypis z konzole:

[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 300793)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] autoid: neni
[AMXBANS] Duvod banu: 'nevhodne chovanie, bez n�znaku n�pravy'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < Moneyak >
[AMXBANS] Tvuj nick: Moneyak
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:0:229388911
[AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:0:229388911
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 176.102.153.90
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 176.102.153.90
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < sef >
[AMXBANS] Server: csko.cz | GunGame 2
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] ================================================

Poznamka:

Jakoze halo? 3 nebo 4 dny jsem nebyl ve hre a nehral jsem csko a dnes znicehonic trvaly ban? Za co???

sef
28-08-25, 10:38
Za tvoj chatlog. Bany majú byť tvoja šanca zamyslieť sa nad tým ako sa na serveroch chováš. Ty prídeš čerstvo po vypršanom bane na server a pokračuješ v tom čo si robil predtým. To že ban prišiel neskôr je len kvôli tomu lebo laguje portál celkovo a musel som sa premáhať aby som ti ho tam včera naklikal.

Moneyak
28-08-25, 16:58
Uka mi prosímtě jaký chatlog, díky. Co vím tak na serveru mi nadával jenom medmed, který v banlistu není. Jakto?

Aha, už to vidím. Ve friend listu máš největší ubožáky z Shitsites Nsoo a KGB. Tím pádem už chápu proč mi přistál ban za nic

Pošli chatlog, jsem zvědavej co jsem psal adekvátního na to abych dostal permu

sef
28-08-25, 18:38
Osobné spory medzi tebou a ostatnými ma nezaujímajú. Ide o tvoje chovanie na serveri. Chatlog si môžu pozrieť VIP hráči a admini. Ty sám by si mal vedieť za čo si ban dostal, pokiaľ ani to nevieš, tak nejaké vysvetlovanie pre teba nemá hodnotu.

Admini si môžu pozrieť chatlog z ktorého jasne vyplýva že len prenasleduješ tvojich internetových "nekamošov" a snažíš sa im kaziť hru. Ak je kazenie hry + prokovanie, nadávanie, a iné formy "griefingu" niečo čo ťa napĺňa, kotelna nebude miesto kde to môžeš praktizovať.

A nečakaj príklady kde ti napíšem že tuto si zanadával a za to máš ban. Kaziť hru a atmosféru na serveri vieš aj bez toho aby si niekomu vulgárne nadával, aj za to si už ban viackrát mal.

Kľudne sa admini môžu vyjadriť a postaviť sa za teba, môže z toho vzniknúť skrátenie alebo unban, z môjho pohľadu si však indivídiuum, ktoré žije len pre hádky a drámu. Takže z mojej strany je to všetko a ďalšie vysvetlenia / dohovory / skrátenie banu / unban odomňa nečakaj. Prajem ti pekný víkend.

Koprakek
29-08-25, 07:17
Kousek chatlogu jsem viděl, víc mi nefungoval, i přesto se tam nadávky nadávají. Taktéž k tomu přispívá tvá reakce zde na forům, případný spam. Historie k tomu taky svědčí, ale momentálně ještě nejsem za udělení permanentního banu.

Zoyer
29-08-25, 14:30
3 bany máš ode mě, 4 je od woozieho, protože přišel na hlášení dříve.. Tvé toxické, arogantní a urážlivé chování tu je nepotřebné. Jen se připojíš, nadáváš a urážíš. Tvá existence na serveru je tedy zbytečná. Možná bych byl pro, aby si za půl roku, pokud požádáš, dostal UB. Potom můžeš ukázat, že chceš hrát a ne urážet a nadávat.
Čau.

Troy
29-08-25, 16:47
čau, nechat permu, nech si o polroka poziada o UB. Potom uvidíme ci sa za tu dobu stihol vyliecit.

Moneyak
29-08-25, 19:46
Jasně že chci hrát, ale hold Zoyer, sef, woozie hodně cíleně přehlížejí medmedovu, nsoovu provokaci a nadávky na serveru na mou stranu. Poté zabanujou jenom mě, jelikož mají tuto spodinu na steamu ve friend listu :)

Mlýn
29-08-25, 23:12
Tiež som zakomplexovaný, hlasujem za permu˛

Btw. Viem, že nikdy neuznáš, že sa chováš jak blb. To sa robí ťažko, poznám to. Ale tak možno raz

Moneyak
30-08-25, 13:57
Mlýn bohužel vůbec do toho nevidíš do tohohle osobního sporu. Jen škoda že tito jmenovaní admini přehlížejí cíleně nadávky z druhé strany. Toť vše. Kotelnu jsem bral jako normálnější než gs, bohužel i tu jsou zaujatí admini na straně stálého návštěvníka pražských pridů nsaa.

Koprakek
31-08-25, 19:59
Ahoj, je mi to líto, ale po diskuzi s adminy jsme se rozhodli, dohodli k tomu, že ban zůstane a máš možnost zde požádat o UB za půl roku.
Děkují za respektování a přejí hezký zbytek dne.