Zobrazit normální verzi : [ANKETA + DISKUSIA] Vianočný turnaj 2025
VIANOČNÝ TURNAJ 2025
[III.]
Ahojte,
aj tento rok mám :idea: zorganizovať tretí ročník Vianočného turnaja.
Pridávam aj anketu, kde môžeš hlasovať za server, kde by mohol turnaj uskutočnený.
Zároveň je otvorená diskusia o tvojich predstavách, návrhoch alebo pripomienok.
Hlasovanie je spustené do 16.11.2025.
V prípade otázok ma neváhaj kontaktovať na fóre alebo na Discorde Kotelny!
A kde je anketa, a kde je diskusia?
e: demos do konzole
A kde je anketa, a kde je diskusia?
ty ji nevidis? zkus promazat cache :new_russian:
Pozerám až teraz, že som to predčasne omylom odoslal. Doplním. :D
EDIT: Doplnené.
diskriminace jailbriku...
diskriminace jailbriku...
myslím si, že by nebyl problém udělat 2 vánoční turnaje, jeden na aim serverech a druhej na JB, ale to by se toho JB turnaje musel nejdřív někdo chytit a zorganizovat ho:van10:
Dělat turnaj na serveru, kde nikdo nehraje, nemá význam... Takže to bude megapub nebo dust2, kde by se otevřel případně druhý server. Nebo gungame. A ještě možná deathmatch.
A nebo bude něco úplně jinýho https://cdn.7tv.app/emote/01F6T8NM9R0007M5BTFWSP1YSJ/1x.avif
mnohojmenny
12-10-25, 10:07
Vanocni surf turnaj by byl zajimavy.
Ak sa niekto chytí toho turnaja v JB, bola by to pecka
Minulý rok to na vánočním serveru nebylo úplně štastný, nehrajou tam nonstop lidi. Přišlo mi, že se čekalo, až se zapnou staty při čtyřech lidech, a pak se začali lidi napojovat a farmit body. Musel jsem mít fakt štěstí aby to bylo v čas, když jsem hrál. Takže za mě je lepší to udělat na serveru, kde bude dostatek lidí - d2only
Minuly rok nebyla polovunu mesice reklama na serverech ze nejaka soutez je.. a predstava hrat jeden cely mesic jednu a tu samou mapu je hrozny pocit :D podle me kdyz bude reklama na soutez od poloviny listopadu tak to bude plnejsi. Prece je to vanocni soutez, tak nejlepe k tomu vanocni mapy.
Minuly rok nebyla polovunu mesice reklama na serverech ze nejaka soutez je.. a predstava hrat jeden cely mesic jednu a tu samou mapu je hrozny pocit :D podle me kdyz bude reklama na soutez od poloviny listopadu tak to bude plnejsi. Prece je to vanocni soutez, tak nejlepe k tomu vanocni mapy.
Tys to tak udělal schválně minuly rok, abys mel větší šanci vyhrát. Až jak jsi byl na vrcholu se začala akce propagovat
Tys to tak udělal schválně minuly rok, abys mel větší šanci vyhrát. Až jak jsi byl na vrcholu se začala akce propagovat
Neprozrazuj taktiku.. pf..
Ty vánoční mapy jsou takové hodně casual, stejně se pak většinou hráli snow dusty a fy snow
mnohojmenny
23-10-25, 10:50
Vánoční server stejně už neexistuje, udělejme to na schovce.
Od Zoyera ani viac čakať nemôžeš
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.