PDA

Zobrazit normální verzi : Žiadosť o práva na server JailBreak

koblst
20-10-25, 00:09
Prajem dobré ráno, obedie, večerie všetkým čítajúcim.

Ako ste sa Vážený čitatelia mohli dozvedieť, dnešným slnečným dňom si žiadam o práva, zobudil som sa s pocitom, že dnes je deň D a mal by som to skusiť z nejakého dôvodu. Ja osobne žiaľ nemám žiadne skúsenosti, ale veľmi rád by som sa samozrejme priučil, čo sa týče hrania 1.6 sa rozhodne nemôžem porovnávať s ľudmi ako sú Langer, či Saváž ktorých síce chvíľu poznám, ale za tu dobu som zistil že sa síce na ich peak nehrabem ani zďaleka, ale človek by sa mal zdokonalovať celý život, back k téme - 1.6 hrám od malých rokov 7 (Momentálne mám 17 soon 18) ešte na mamkinom compes warez, vystriedal som nespočet serverov, ale predovšetkým Kotelnu, keďže v dobe keď to bolo ešte v peaku, tak sa veľmi kvalitne hralo, servery plné, JB taký ako má byť a doba kde sa nekukalo na nejaký vek. Poslednú dobu sa ten JailBreak aj drží a preto by nebolo od veci tomu dopomôcť, hovorí sa že mrtvému sa neoplatí pomáhať, ale osobne v tom ešte ten význam vidím, či už tomu dopomôcť alebo čisto udržiavať poriadok v norme, preto aby keď niekto príde, či už nový, alebo stály hrač zo školy/ roboty tak si dokáže užiť hru bez nejakých problémov, pretože to stále význam má, aj keď si niekto môže myslieť opak. Pod prezývkou kobl vystúpujem dlho a snaď všade, nejak mi to pristálo ešte za dob Minecraft PE a ostal som pri tom.

Čo sa týče mojich koníčkov, uprednostňujem MMA/Box, nejáke vychádzky s kamarátmi a ako chill to csko, poslednú dobu ma začal baviť aj jump, tak keď nemám viac menej čo hrať, tak si skočím na jump (kde sa mi ešte nedarí, ale to vyladím)

Steam ID: STEAM_0:1:581252208

Verím, že Kotelnu dostaneme opäť do peaku!

-koblst

Kaco
26-10-25, 20:36
Vzhľadom na momentálnu nízku návštevnosť serveru a ešte nižšie hlásenia si myslím, že je nateraz zbytočné naberať ďaľších JB adminov (nehovorím že sa to v budúcnosti nemôže zmeniť). Takže z tohto hľadiska som teraz proti.

Hunted
27-10-25, 14:26
Proti, kdyz budete potrebovat admina, piste Burakovi na skype